Kinder chocolade adventskalender 2022 – overzicht

kinder chocolade adventskalender 2022 overzicht

Ben je op zoek naar een kinder chocolade adventskalender 2022? In dit artikel laten we je de lekkerste adventskalenders zien met de welbekende Kinder® chocolade! kinder® chocolade hoort namelijk bij de feestdagen en is niet enkel populair onder kinderen maar ook bij vele volwassenen! Dat is niet voor niets: want de chocolade van Kinder® is gewoonweg heerlijk!

De adventskalenders van het bekende chocolade merk zijn in Nederland lastig te verkrijgen. In Duitsland liggen de winkels namelijk ieder jaar vol met de lekkerste en mooiste adventskalenders van kinder®! In Nederland zul je deze adventskalenders echter niet snel terugvinden in de winkels. Gelukkig is het anno 2022 heel makkelijk om je adventskalenders ook online te bestellen. Dat is ideaal want je bent dan verzekerd dat je de adventskalender op tijd in huis hebt! Bovendien vind je hier ook unieke chocolade adventskalenders die normaal gesproken niet in Nederland te koop zijn.

Elke adventskalender van kinder® bevat 24 chocolade verrassingen. Je begint met het openen van de adventskalender op 1 december. Het laatste vakje open je op kerstavond (24 december). Zo wordt aftellen tot kerst smakelijker dan ooit!

Hieronder vind je een compleet overzicht van alle kinder® chocolade adventskalenders van 2022. Zo is het dit jaar bijvoorbeeld ook mogelijk om zelfs een persoonlijke adventskalender te maken met kinder® chocolade! Wil je meer weten over een bepaalde adventskalender klik dan op knop of de afbeelding.

kinder Maxi Mix adventskalender 2022

Kinder-chocolade-maxi-mix-adventskalender-2022

Bron: Amazon

Deze Maxi Mix kinder chocolade adventskalender bestaat uit een groot huis en diverse heerlijke kinder® chocolade. Uniek aan deze versie is dat het de ‘maxi mix’ versie betreft. Dit wil zeggen dat de adventskalender enkel het originele formaat kinder® chocolade bevat en geen mini-versies.

  • Originele kinder® chocolade repen
  • Kinder® country
  • kinder® surprise eieren inclusief speelgoed
  • unieke kerstfiguurtjes van kinder® chocolade (zelfde chocolade als de Surprise eieren).

Dit is een extra grote en luxe adventskalender van Kinder. Bestel ‘m nu via onderstaande knoppen:

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Kinder Mini Mix adventskalender 2022

Kinder-chocolade-mini-mix-adventskalender-2022
Bron: Amazon

Een variant op de bovenstaande Maxi Mix is deze mini-mix. Deze adventskalender is iets kleiner en bevat 24 mini kinder® chocolaatjes (vergelijkbaar met bovenstaande foto adventskalenders). Denk hierbij ook aan chocobons, mini kinder® reepjes en mini kinder® bueno. Uniek zijn de mini kerstfiguurtjes die ook gemaakt zijn van dezelfde chocolade als de surprise eieren! Er zijn dit jaar twee versies te koop. De inhoud is hetzelfde enkel de afbeelding aan de voorkant verschilt..

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Kinder Surprise & Friends adventskalender 2022

Kinder-surprise-adventskalender-2022
Bron: Bol.com

Wil je dit jaar echt uitpakken? Kies dan voor deze extra grote kinder® surprise adventskalender. Deze Mega adventskalender bevat maar liefst 11 kinder® surprise eieren en nog heel veel andere kinder® chocolade. De adventskalender heeft een uniek design en bevat zelfs een stoffen kerstmuts aan de bovenkant! Hoe tof. Het is een van de meest luxe kinder® adventskalenders van 2022. Deze adventskalender is te koop bij zowel Bol.com als de Duitse Amazon (wordt in NL geleverd). Via onderstaande knoppen vind je de actuele prijs en voorraad.

Bekijk meer (Bol.com)

Nieuw: je eigen foto adventskalender met kinder® chocolade!

Nieuw: bij CEWE kun je dit jaar een eigen adventskalender samenstellen met de lekkerste kinder® chocolade. Er zijn maar liefst drie verschillende soorten en meerdere varianten. Je bepaalt bij deze adventskalender zelf hoe de voorkant eruit ziet. Upload bijvoorbeeld een mooie foto of maak heel eenvoudig een collage van meerdere foto’s! CEWE zal je adventskalender vervolgens drukken en vullen met de lekkerste chocolade van kinder®. De adventskalender wordt compleet ingepakt geleverd op het door jouw aangegeven adres. Dit kan ook het adres zijn van bijvoorbeeld je vriend(in) of ouders. Het is daarmee ook een ideaal cadeau! Daarbij valt ons op dat deze adventskalender in verhouding net zo duur (of zelfs goedkoper) zijn dan de originele adventskalenders van Kinder® (zeker rekening-houdend met de verzendkosten).

Adventskalender met kinder® chocolade foto voorkant

Bron: CEWE

Deze foto adventskalender is te bestellen in twee formaten: A4 formaat of XXL formaat. De voorkant van deze adventskalender kun je helemaal zelf samenstellen op de CEWE website. De adventtskalneder is gevuld met: mini- kinder® reepjes, Bueno en Chocobons!

Bekijk meer

Adventskalender met 24 foto’s en kinder® chocolade

Kinder adventskalender cewe fotodeurtjes
Bron: CEWE

Wil je echt een persoonlijke adventskalender samenstellen? Kies dan voor deze adventskalender met 24 foto’s! Bij deze adventskalender kun je namelijk naast de voorkant ook de binnenkant van ieder deurtje voorzien van een eigen persoonlijke foto! Super leuk om bijvoorbeeld de leukste foto’s van afgelopen jaar in te zetten. Overigens is het super eenvoudig om deze adventskalender samen te stellen. Je hoeft enkel de foto’s te uploaden en naar de betreffende vakjes te slepen. Het is zo gepiept! CEWE vult de adventskalender voor je met de lekkerste kinder® chocolade zoals Chocobons, mini bueno en de originele mini kinder® chocolade reep. Ook deze adventskalender is verkrijgbaar in twee formaten: A4 en XXL.

Bekijk meer

3D kinder chocolade adventskalender kersthuis

Kinder-chocolade-adventskalender-kersthuis-2022-3D
Bron: Amazon

OEH! Deze Kinder adventskalender is een van de tofste. Het is namelijk een 3D adventskalender in de vorm van een kersthuisje! Ook van deze adventskalender zijn er mogelijk andere versies te koop met een andere opdruk. Deze adventskalender bevat 2 kinder® surprise eieren en diverse mini kinder® chocolade waaronder kinder® reepjes, Chocobons en ook kerstfiguurtjes. Eerlijk is eerlijk, het is niet de goedkoopste variant (maar wellicht wel de leukste ;)).

Bekijk meer (Bol.com)

3D kinder chocolade kersttrein adventskalender

Kinder-chocolade-adventskalender-kerst-trein-2022-3D
Bron: Amazon

Nieuw voor 2022 is deze tweede Kinder 3D adventskalender in de vorm van een kersttrein! Ook deze adventskalender bevat een kinder Suprise ei, kleine mini-kerstman, diverse mini’s en een Kinder Country. In deze adventskalenders zit ook Kinder chocolade die we in Nederland nog niet kennen (zoals een Happy Hippo!). Ook deze adventskalender vinden we schitterend en behoort gelijk tot onze favorieten!

Bekijk meer (Bol.com)

Kinder Mix adventskalender 2022 (mini)

Kinder mix mini adventskalender 2022
Bron: Amazon

Dit is de kleinste Kinder adventskalender van dit jaar. Deze meerdere mini Kinder Chocolade verrassingen zoals mini-kinder reepjes, bueno en Kinder Country, maar ook enkele extra leuke verrassingen waaronder een Kinder Happy Hippo (in Nederland nauwelijks verkrijgbaar) en een Kinder Cards biscuit! Ook mag een echte kerstman van Kinder chocolade niet ontbreken. Deze adventskalender is door het formaat ook ideaal als schoencadeau voor Sinterklaas!

Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)

Kinder adventskalender boek

Bron: Bol.com

Tot slot kwamen we nog deze grote adventskalender van Kinder tegen in de vorm van een boek. Het leuke van deze variant is dat je die kunt neerzetten. Het is ook een behoorlijk grote kalender met 24 heerlijke Kinder verrassingen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Veelgestelde vragen over Kinder chocolade adventskalenders 2022

Welke Kinder chocolade adventskalenders zijn er?

In 2022 zijn er maar liefst acht verschillende soorten Kinder chocolade advenstkalenders! Je ontdekt ze allemaal op deze pagina.

Wat zit er in een Kinder chocolade adventskalender?

Er zijn veel soorten adventskalenders met heerlijke Kinder chocolade. De meeste bevatten een mix van o.a.: Kinder melkreepjes, mini Kinder Bueno, mini Kinder Country, Kinder Surprise eieren en Kinder Schoko-bons.

Waar kan ik een Kinder chocolade adventskalender kopen?

In Nederland zijn de adventskalenders van Kinder chocolade maar zeer beperkt verkrijgbaar. Het meeste aanbod vind je online. Op deze pagina hebben we linkjes geplaatst naar de aanbieders van de adventskalenders. Neem een kijkje en shop online.

Dit artikel bevat reclame waaronder affiliate-links.