Kinder chocolade adventskalender 2022 – overzicht

kinder chocolade adventskalender 2021 overzicht

Ben je op zoek naar een kinder chocolade adventskalender 2022? In dit artikel laten we je de lekkerste adventskalenders zien met de welbekende Kinder® chocolade! kinder® chocolade hoort namelijk bij de feestdagen en is niet enkel populair onder kinderen maar ook bij vele volwassenen! Dat is niet voor niets: want de chocolade van Kinder® is gewoonweg heerlijk!

De adventskalenders van het bekende chocolade merk zijn in Nederland lastig te verkrijgen. In Duitsland liggen de winkels namelijk ieder jaar vol met de lekkerste en mooiste adventskalenders van kinder®! In Nederland zul je deze adventskalenders echter niet snel terugvinden in de winkels. Gelukkig is het anno 2022 heel makkelijk om je adventskalenders ook online te bestellen. Dat is ideaal want je bent dan verzekerd dat je de adventskalender op tijd in huis hebt! Bovendien vind je hier ook unieke chocolade adventskalenders die normaal gesproken niet in Nederland te koop zijn.

Elke adventskalender van kinder® bevat 24 chocolade verrassingen. Je begint met het openen van de adventskalender op 1 december. Het laatste vakje open je op kerstavond (24 december). Zo wordt aftellen tot kerst smakelijker dan ooit!

Hieronder vind je een compleet overzicht van alle kinder® chocolade adventskalenders van 2022. Zo is het dit jaar bijvoorbeeld ook mogelijk om zelfs een persoonlijke adventskalender te maken met kinder® chocolade! Wil je meer weten over een bepaalde adventskalender klik dan op knop of de afbeelding.

Nieuw: je eigen foto adventskalender met kinder® chocolade!

Nieuw: bij CEWE kun je dit jaar een eigen adventskalender samenstellen met de lekkerste kinder® chocolade. Er zijn maar liefst drie verschillende soorten en meerdere varianten. Je bepaalt bij deze adventskalender zelf hoe de voorkant eruit ziet. Upload bijvoorbeeld een mooie foto of maak heel eenvoudig een collage van meerdere foto’s! CEWE zal je adventskalender vervolgens drukken en vullen met de lekkerste chocolade van kinder®. De adventskalender wordt compleet ingepakt geleverd op het door jouw aangegeven adres. Dit kan ook het adres zijn van bijvoorbeeld je vriend(in) of ouders. Het is daarmee ook een ideaal cadeau! Daarbij valt ons op dat deze adventskalender in verhouding net zo duur (of zelfs goedkoper) zijn dan de originele adventskalenders van Kinder® (zeker rekening-houdend met de verzendkosten).

Adventskalender met kinder® chocolade foto voorkant

Bron: CEWE

Deze foto adventskalender is te bestellen in twee formaten: A4 formaat of XXL formaat. De voorkant van deze adventskalender kun je helemaal zelf samenstellen op de CEWE website. De adventtskalneder is gevuld met: mini- kinder® reepjes, Bueno en Chocobons!

Bekijk inhoud en prijs

Adventskalender met 24 foto’s en kinder® chocolade

kinder chocolade adventskalender met foto deurtjes
Bron: CEWE

Wil je echt een persoonlijke adventskalender samenstellen? Kies dan voor deze adventskalender met 24 foto’s! Bij deze adventskalender kun je namelijk naast de voorkant ook de binnenkant van ieder deurtje voorzien van een eigen persoonlijke foto! Super leuk om bijvoorbeeld de leukste foto’s van afgelopen jaar in te zetten. Overigens is het super eenvoudig om deze adventskalender samen te stellen. Je hoeft enkel de foto’s te uploaden en naar de betreffende vakjes te slepen. Het is zo gepiept! CEWE vult de adventskalender voor je met de lekkerste kinder® chocolade zoals Chocobons, mini bueno en de originele mini kinder® chocolade reep. Ook deze adventskalender is verkrijgbaar in twee formaten: A4 en XXL.

Bekijk inhoud en prijs

Luxe Foto adventskalender met kinder® surprise

kinder surprise adventskalender met foto
Bron: CEWE

Wil je echt het neusje van de zalm? Dan moet je deze luxe adventskalender hebben! De voorkant is ook bij deze adventskalender helemaal zelf samen te stellen. Het verschil met de andere adventskalenders zit in de inhoud. Deze adventskalender bevat naast kinder® chocobons, kinder® mini bueno en mini-kinder® reepjes ook nog eens 11 (!) originele kinder® suprise-eieren inclusief speelgoed! Het uitpakken van deze adventskalender wordt echt een feest! Deze adventskalender is tijdelijk te bestellen via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs

kinder® Maxi Mix adventskalender

Kinder chocolade adventskalender maxi mix 2021

Bron: Amazon

Deze Maxi Mix kinder chocolade adventskalender bestaat uit een groot huis en diverse heerlijke kinder® chocolade. Uniek aan deze versie is dat het de ‘maxi mix’ versie betreft. Dit wil zeggen dat de adventskalender enkel het originele formaat kinder® chocolade bevat en geen mini-versies.

  • Originele kinder® chocolade repen
  • Kinder® country
  • kinder® surprise eieren inclusief speelgoed
  • unieke kerstfiguurtjes van kinder® chocolade (zelfde chocolade als de Surprise eieren).
Bekijk inhoud en prijs

Kinder® Mini Mix adventskalender

kinder chocolade adventskalender mini mix
Bron: Amazon – op deze afbeelding staat ‘2020’ , maar de 2022 versie is exact hetzelfde

Een variant op de bovenstaande Maxi Mix is deze mini-mix. Deze adventskalender is iets kleiner en bevat 24 mini kinder® chocolaatjes (vergelijkbaar met bovenstaande foto adventskalenders). Denk hierbij ook aan chocobons, mini kinder® reepjes en mini kinder® bueno. Uniek zijn de mini kerstfiguurtjes die ook gemaakt zijn van dezelfde chocolade als de surprise eieren!

De adventskalender is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en gewoon via de Nederlandse Amazon te bestellen via onderstaande knop.

Bekijk inhoud en prijs

Kinder® Surprise & Friends adventskalender

Kinder chocolade adventskalender surprise eieren
Bron: Amazon

Wil je dit jaar echt uitpakken? Kies dan voor deze extra grote kinder® surprise adventskalender. Deze Mega adventskalender bevat maar liefst 11 kinder® surprise eieren en nog heel veel andere kinder® chocolade. De adventskalender heeft een uniek design en bevat zelfs een stoffen kerstmuts aan de bovenkant! Hoe tof. Het is een van de meest luxe kinder® adventskalenders van 2021. Deze adventskalender is te koop bij zowel Bol.com als de Duitse Amazon (wordt in NL geleverd). Via onderstaande knoppen vind je de actuele prijs en voorraad.

Bekijk op Bol.com Bekijk op Amazon

3D kinder chocolade adventskalender

Bron: Amazon

Tot slot kwamen we deze schattige 3D adventskalender nog tegen van kinder®. Hiervan zijn twee varianten: de bakkerij en santa’s workshop. Deze adventskalender bevat 2 kinder® surprise eieren en diverse mini kinder® chocolade waaronder kinder® reepjes, Chocobons en ook kerstfiguurtjes. Eerlijk is eerlijk, het is niet de goedkoopste variant. Deze adventskalender is ook enkel verkrijgbaar bij de Duitse Amazon via onderstaande link.

Bekijk inhoud & prijs

Nieuw: kinder choco biscuit adventskalender

Bron: Amazon

Nieuw voor 2022 is deze Kinder Chocolade Biscuit adventskalender. Dit is een kleinere adventskalender met meerdere mini Kinder Chocolade verrassingen zoals mini-kinder reepjes, bueno en Kinder Country, maar ook enkele extra leuke verrassingen waaronder een Kinder Happy Hippo (in Nederland nauwelijks verkrijgbaar) en een Kinder Cards biscuit! Ook mag een echte kerstman van Kinder chocolade niet ontbreken.

Bekijk inhoud & prijs

Dit artikel bevat reclame waaronder affiliate-links.