Nintendo Switch adventskalender 2022 – game-review

Nintendo-Switch-adventskalender-2022

Nieuw: de Nintendo Switch adventskalender 2022. Een uniek spel voor jouw Nintendo Switch boordevol mini-games in kerstthema. Hiermee is dit wel een heel bijzondere adventskalender. Je dient deze namelijk digitaal open te maken.

We hebben op deze website al vele adventskalender bekeken en gepresenteerd. Zo valt het op dat er dit jaar steeds meer adventskalenders te koop zijn gebaseerd op een game. Voorbeelden hiervan zijn de Super Mario adventskalender, De Fortnite adventskalender en de Roblox adventskalender. Deze Nintendo Switch adventskalender is al helemaal bijzonder omdat het een game is.

Hoe werkt het adventskalender spel?

Dit Nintendo Switch spel bestaat uit 25 mini-games. Net als een echte adventskalender open je vanaf 1 december elke dag een nieuw digitaal pakje. Zodra je het spel opstart zie je een gezellig woonkamer in kerst-setting met daarin 25 cadeautjes. Elke dag kun je een nieuw cadeautje openen. Deze cadeautjes bevatten allemaal een mini-game, zoals bijvoorbeeld:

  • Een legpuzzel die je digitaal moet oplossen.
  • Digitale versie van vier op een rij.
  • Digitale kleurplaat.

Elke game is anders en in totaal zijn er 25 verschillende spellen (van 1 t/m 25 december). Overigens kun je ook instellen dat de adventskalender volledig ‘open’ staat zodat je alle spellen in één keer kunt spelen, al is het effect van de adventskalenders dan natuurlijk wel weg.

Daarbij zijn de spellen te spelen in singles-modus of multi-player. In dit laatste geval kun je met z’n tweeën het spel spelen. Dit maakt het een extra leuk familie spel.

Ook is het spel natuurlijk ieder jaar opnieuw te gebruiken ;).

Review: is de Nintendo Switch adventskalender het waard?

We hebben deze adventskalender voor je bekeken en zijn erg enthousiast. Het spel is volledig in kerst-thema opgesteld en dat zorgt gelijk voor een ultieme kerstbeleving. Het idee vinden we ook super tof om een adventskalender te verpakken in een spel. De spellen zelf zijn ook erg leuk, de ene is wel wat uitdagender dan de andere. Sommige spellen vonden we wat minder leuk (zoals de kleurplaat waar je pixels moet ‘kleuren’), maar gelukkig is er genoeg te kiezen! Bovendien is het ontzettend leuk dat je het spel met z’n tweeën kunt spelen.

Prijs en waar te koop (met korting)?

De Nintendo Adventskalender is te koop bij diverse webshops, waaronder bij Bol.com. Via de knop hieronder kun je gelijk meer bekijken en het spel bestellen. Mogelijk is er ook een korting van toepassing: Bol staat bekend om de scherpe prijzen in aanloop voor kerst.

Bekijk meer en bestel

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.