Harry Potter Hogwarts Adventskalender

Harry Potter Hogwarts adventskalender 2019

We komen steeds meer adventskalenders tegen van Harry Potter! Zo schreven we eerder al over de Harry Potter Cube adventskalender met diverse Harry Potter speelgoed. Ook hebben we een compleet overzicht gemaakt van Harry Potter adventskalenders 2022. Dit is een Harry Potter adventskalender met ‘Hogwarts’ als thema van het merk Paladone.

Eerlijk is eerlijk: deze Harry Potter Hogwarts adventskalender ziet er super tof uit. Het is een platte adventskalender met een een leuke Hogwarts opdruk: “I’d rather stay in Hogwarts this christmas” (ik zou deze kerst liever in Hogwarts verblijven). De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook leuk voor volwassen Harry Potter fans.

Wat zit er in de Harry Potter Hogwarts adventskalender?

Grote vraag is natuurlijk: wat zit er in deze adventskalender? Zonder al te veel te verklappen hebben we al enkele interessante dingen ontdekt in deze adventskalender, zoals:

  • Originele Hogwarts stickers.
  • Hogwarts notitieblokken en pennen.
  • Een unieke Harry Potter pen die overeenkomt met de originele toverstaf van de Harry Potter films!
  • De doos zelf kan “omgetoverd” (we blijven even in de Harry Potter sfeer) worden tot deurhanger.

In totaal bestaat de adventskalender uit 24 unieke Hogwarts cadeautjes die menig Harry Potter hart sneller doet laten kloppen!

Harry Potter Hogwarts adventskalender 2019

Bron: Amazon

Waar kun je deze Harry Potter Hogwarts adventskalender kopen?

Deze adventskalender is te koop bij Amazon via onderstaande link. Deze is eerder ook bij Bol.com te koop geweest. Klik op de knoppen hieronder om te ontdekken waar deze nu te koop is en voor welke prijs. De kans is groot dat deze adventskalender snel uitverkocht is.

Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)