ASOS beauty adventskalender 2022 voor mannen

ASOS adventskalender mannen 2022

Er bestaan niet zoveel beauty adventskalenders voor mannen, zeker niet van bekende merken. ASOS Biedt echter een super leuke adventskalender voor mannen met mooie beauty-producten van verschillende merken. Hiermee is deze adventskalender een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Overigens bestaat er ook een ASOS beauty adventskalender voor vrouwen (meer informatie hierover vind je hier).

Deze ASOS beauty adventskalender voor mannen wijkt wel af van een standaard adventskalender omdat deze maar 12 verrassingen bevat in plaats van 24. Voordeel hiervan is dat de adventskalender hierdoor zeer betaalbaar is – hierover verderop meer. Normaal heeft een adventskalender 24 vakjes die je vanaf 1 december opent t/m kerstavond op 24 december. Deze adventskalender hoor je te openen vanaf 12 december. Alle producten zitten super leuk verpakt in kleine cadeauverpakkingen met een nummer erop. Deze zitten samen verwerkt in een mooie bewaardoos.

Inhoud ASOS beauty adventskalender voor mannen

Wat kun je dan verwachten van deze leuke beauty adventskalender? De adventskalender is samengesteld door ASOS -de bekende mode en beauty webshop. Het is dus geen adventskalender van één merk. Je vindt dus echt 12 verschillende verzorgingsproducten van verschillende merken in één adventskalender.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

asos adventskalender mannen 2022 inhoud

Bron: ASOS

Enkele producten die je in deze adventskalender kunt verwachten zijn:

  • Heerlijke doucheproducten waaronder L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Shower Gel (standaard verpakking van 300ml!).
  • Een Barber Pro gezichtsmasker (er bestaat ook een Barber Pro adventskalender)
  • Diverse accessoires zoals een kussen-spray en een tas.

Kortom een zeer veelzijdige adventskalender voor mannen!

Waar is de adventskalender te koop en krijg je korting?

Deze adventskalender is exclusief online te koop bij ASOS. We geven je wel een belangrijke tip mee: deze adventskalender is zeer snel uitverkocht. Dit komt met name omdat er maar weinig luxe beauty adventskalenders voor mannen bestaan. Bestel dus gelijk als deze beschikbaar is.

Is de adventskalender uitverkocht of wil je nog meer mooie adventskalenders voor mannen zien? Bekijk dan het adventskalender voor mannen overzicht via onderstaande knop.

Bekijk alle adventskalenders voor mannen

Bekijk meer, prijs en huidige korting

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info