ASOS beauty adventskalenders voor mannen

Asos adventskalender 2021 voor mannen

Er bestaan niet zoveel beauty adventskalenders voor mannen, zeker niet van bekende merken. ASOS Biedt echter een super leuke adventskalender voor mannen met mooie beauty-producten van verschillende merken. Hiermee is deze adventskalender een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Overigens bestaat er ook een ASOS beauty adventskalender voor vrouwen (meer informatie hierover vind je hier).

Deze ASOS beauty adventskalender voor mannen wijkt wel af van een standaard adventskalender omdat deze maar 12 verrassingen bevat in plaats van 24. Voordeel hiervan is dat de adventskalender hierdoor zeer betaalbaar is – hierover verderop meer. Normaal heeft een adventskalender 24 vakjes die je vanaf 1 december opent t/m kerstavond op 24 december. Deze adventskalender hoor je te openen vanaf 12 december. Alle producten zitten super leuk verpakt in kleine cadeauverpakkingen met een nummer erop. Deze zitten samen verwerkt in een mooie bewaardoos.

Inhoud ASOS beauty adventskalender voor mannen

Wat kun je dan verwachten van deze leuke beauty adventskalender? De adventskalender is samengesteld door ASOS -de bekende mode en beauty webshop. Het is dus geen adventskalender van één merk. Je vindt dus echt 12 verschillende verzorgingsproducten van verschillende merken in één adventskalender. Leuk om te weten is dat 8 van deze producten ook nog eens full-size verpakking betreffen. Je ziet namelijk dat veel adventskalenders met beauty producten vooral travel-size producten bevatten – maar dat is hier zeker niet het geval.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: ASOS

Enkele producten die je in deze adventskalender kunt verwachten zijn:

  • Heerlijke doucheproducten waaronder L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Shower Gel (standaard verpakking van 300ml!).
  • Haarverzorgingsproducten waaronder exclusieve Hair Clay van Johnny’s Chop Shop en Shaping Pomade van House 99.
  • Diverse verzorgingsproducten voor het gezicht waaronder een Barber Pro Sheet Mask (voor na het scheren) of luxe Aftershave balm van Bulldog.

Kortom een zeer veelzijdige adventskalender voor mannen. Nieuwsgierig naar de complete inhoud? Deze vind je hier.

Waar is de adventskalender te koop en krijg je korting?

Deze adventskalender is exclusief online te koop bij ASOS. Via onderstaande knop kom je gelijk op de juiste productpagina. Deze wordt dan gratis bezorgd. Vaak geeft ASOS ook extra kortingen weg. Ook deze vind je via onderstaande knop. We geven je wel een belangrijke tip mee: deze adventskalender is zeer snel uitverkocht. Dit komt met name omdat er maar weinig luxe beauty adventskalenders voor mannen bestaan. Bestel dus gelijk als deze beschikbaar is.

NU tijdelijk met extra korting + gratis verzending (op = op)

Bekijk meer, prijs en huidige korting

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info