Barbie adventskalender Dreamtopia

Wauw, dit is de Dreamtopia Barbie adventskalender van Mattel! Mattel brengt ieder jaar weer verschillende adventskalenders uit waaronder een Barbie adventskalender en een Hot Wheels adventskalender. Deze Dreamtopia adventskalender van Barbie is al eerder uitgekomen maar ook in 2022 gewoon nog verkrijgbaar. We lieten je eerder ook al de twee nieuwe Barbie adventskalender zien (in dit artikel).

De Dreamtopia adventskalender ziet er prachtig uit. Het is een zeer grote doos met daarin 24 vakjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december iedere dag een vakje opent. Het laatste vakje open je op 24 december dan is de hele set compleet. Doordat deze set uit zoveel verrassingen bestaat is het een ideaal sinterklaascadeau!

Wat zit er in de Dreamtopia Barbie adventskalender?

Allereerst een originele barbiepop: dat is het eerste vakje. Je kunt dus gelijk beginnen met spelen! In de andere vakjes zitten vervolgens de accessoires om de Barbie pop verder aan te kleden. Het leuke is natuurlijk dat je van te voren niet weet welke accessoires er verstopt zitten. Dat is uiteraard ook het hele idee van een adventskalender. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld verschillende Dreamtopia-jurken, sieraden en zelfs een sprookjesachtige eenhoorn! Het is een zeer complete set die gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Bron: Amazon / Bol.com

Ben je overigens benieuwd naar de complete inhoud van deze Barbie adventskalender? Deze vind je hier.

Waar is de Barbie adventskalender te koop?

Wil je verzekerd zijn dat je de Barbie adventskalender op tijd in huis hebt en heb je geen zin om diverse winkels in de stad af te zoeken? Bestel deze Barbie adventskalender dan eenvoudig online. Deze adventskalender zal in Nederland namelijk lastig in de winkels te vinden zijn. Het kan zijn dat er prijs-verschillen zitten in de twee aanbieders. Klik daarom op beide knoppen (openen in een nieuw venster) om de actuele prijs te zien en om direct te bestellen:

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Alternate)