Hot Wheels adventskalender 2021

Hot wheels adventskalender 2021

Dit artikel gaat over de Hot Wheels adventskalender 2021. Bekijk hier alle info over de nieuwe Hot Wheel adventskalender van 2022.

Dit is de nieuwe Hot Wheels adventskalender van 2021. Mattel brengt al jaren ieder jaar een nieuwe Hot Wheels en Barbie adventskalender uit. De Hot Wheels adventskalenders zijn ieder jaar een echte hit en vooral erg populair bij jongens. Natuurlijk is deze adventskalender leuk voor elke Hot Wheels liefhebber! In deze review laten we je zien wat je van deze adventskalender kunt verwachten en waar je deze voor de beste prijs (eventueel met korting) kunt kopen!

Inhoud Hot Wheels adventskalender 2021

Hot Wheels adventskalender 2021 inhoud – Bron: Amazon

De Hot Wheels adventskalender bestaat ieder jaar weer uit een grote doos die je aan de achterzijde kunt open klappen. Er verschijnt dan een speelmat en aan de achterkant vind je 24 vakjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een nieuw vakje opent tot aan kerstavond. Kerstavond is op 24 december (vandaar 24 vakjes). Achter ieder vakje vind je een nieuwe Hot Wheels verrassing.

Het thema van dit jaar ‘North Pole Test Track’. Met de inhoud van de adventskalender bouw je dus een compleet test parcours voor je Hot Wheels auto’s! We vinden het ontzettend tof dat Hot Wheels ook dit jaar voor een echt kerstthema heeft gekozen met leuke kerstattributen. Dit jaar kun je o.a. de volgende onderdelen tegenkomen in deze adventskalender:

  • Zes unieke Hot Wheels auto’s. Dit zijn originele auto’s van Hot Wheels die vervaardigd zijn van metaal.
  • Toffe en unieke accessoires in kerstthema, waaronder: een kerstboom, sneeuwpop, slee, cadeautje en zelfs rendieren.
  • Auto accessoires zoals een sneeuwschuiver en diverse sleeën voor onder de auto’s.

Hot Wheels adventskalender kopen met korting?

De Hot Wheels adventskalender is dit jaar te koop vanaf september. De kans dat je deze in de speelgoedwinkels vind is klein. Vaak zijn ze daar ook snel uitverkocht. We adviseren je dan ook de adventskalender online te kopen. Hier vind je niet enkel de meeste voorraad maar vaak ook de beste prijs (eventueel met korting). Soms kom je hier ook nog Hot Wheels adventskalenders van eerdere jaren tegen. Deze worden soms ook voor een goedkopere prijs aangeboden. Via onderstaande knoppen ga je gelijk naar het actuele aanbod.

Bekijk Hot Wheels adventskalenders op Bol.com Bekijk Hot Wheels adventskalenders op Amazon

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info