Barbie adventskalender 2022: overzicht

Barbie adventskalender 2022 overzicht

Ben je op zoek naar de Barbie adventskalender 2022? Goed nieuws! Ook in 2022 zijn er weer verschillende adventskalenders te koop met de bekende poppen, waaronder een compleet nieuwe Color Reveal adventskalender!

Alle Barbie adventskalenders zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Natuurlijk zijn deze kalenders ontzettend populair bij meisjes, al kunnen deze natuurlijk voor ieder kind leuk zijn!

Inhoud artikel

Wat is een Barbie adventskalender?

Een adventskalender is bedoeld om af te tellen tot kerstmis. Het bestaat (in het geval van de Barbie adventskalender) uit een grote doos met aan de achterkant 25 vakjes. Je leest het goed: 25! Dat is er 1 meer dan de meeste adventskalenders die maar 24 vakjes bevatten. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent. Het laatste open je op eerste kerstdag (25 december), dan is je set compleet en kan het spelen beginnen! Zo tel je op een leuke manier af tot kerst.

Overigens kun je al vanaf het eerste vakje beginnen met spelen. Elke adventskalender bevat namelijk een echte Barbie-pop die zicht in het eerste ‘vakje’ bevind. Je kunt dus gelijk beginnen met spelen en hoeft niet perse tot het einde te wachten. Je vind vooral leuke accessoires voor je Barbie in de overige 24 vakjes. Zo kun je je Barbie dus elke dag weer meer aankleden.

Leuk weetje; sommige adventskalender (m.u.v. color reveal versies) hebben geen specifiek kerst-thema. Hiermee zijn ze ook ontzettend goed geschikt om af te tellen tot een andere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een vakantie of ander hoogtepunt komend jaar!

Alle Barbie adventskalenders 2022

Er zijn ook in 2022 weer diverse Barbie adventskalenders te koop. Zo is er een gloednieuwe Color Reveal adventskalender in 2022. De 2021-versie van deze adventskalender is echter ook nog verkrijgbaar, net als andere varianten.

1 Barbie adventskalender 2022 – Color Reveal

De Barbie adventskalender 2022 is dit jaar extra bijzonder omdat deze een ‘Color Reveal’ Barbie bevat.

Wat is Barbie Color Reveal? De Color Reveal Barbie pop zit verpakt in een plastic koker. De barbie pop heeft een unieke blauw metallic coating met zilveren sterretjes! Het uiterlijk van je Barbie is nu nog niet te zien! Het is de bedoeling dat je de plastic koker eerst vult met warm water. Vervolgens stop je de blauwe Barbie in het water en kijkt wat er gebeurd! Het water kleurt blauw en er verschijnen zilveren glitter sterretjes! Haal je Barbie pop vervolgens uit het water om haar uiterlijk te onthullen! Hoe cool is dat.

Daarnaast kun je de Barbie ook van make-up voorzien door met koud water en het bijbehorende sponsje over haar gezicht te wrijven. Ook bevat deze adventskalender een Color Reveal Husky (cute!) die je op dezelfde manier kunt ‘onthullen’. Tot slot vind je nog heel veel toffe en mooie Winterse accessoires in deze adventskalender. Het is dan ook een ideaal cadeau voor Sinterklaas of kerst voor heel veel winter Barbie plezier! Alle info vind je via onderstaande knop

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Alternate)

2 Color Reveal adventskalender 2021

Barbie Color Reveal adventskalender 2021

Vorig jaar was er overigens ook al een Color Reveal Barbie adventskalender te koop. Deze lijkt ontzettend op de versie van dit jaar. De Barbie pop is wel iets anders, net zoals de accessoires. De laatste exemplaren van deze adventskalender zijn wel nog bij verschillende webshops verkrijgbaar. Als je gelukt hebt, kun je ook nog eens besparen, gezien deze ook afgeprijsd kunnen zijn. Bekijk gerust de verschillende aanbieders om de laagste prijs te ontdekken.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Alternate)

3 Originele Barbie adventskalender

De originele Barbie Adventskalender 2021. Bron Amazon

Deze originele Barbie adventskalender is de must-have van iedere Barbie fan. De adventskalender bevat naast een originele Barbie pop ontzettend veel toffe accessoires om je Barbie mee aan te kleden: prachtige jurken, tasjes, sieraden en prachtige schoenen! Er zit zelfs een schattige puppy verstopt in deze adventskalender!

Ook leuk om te weten: deze Barbie adventskalender heeft een ‘neutrale’ verpakking. Hiermee bedoelen we dat deze niet een specifiek winter- of kerstthema heeft. Hiermee kun je deze adventskalender ook gebruiken als een aftelkalender voor een andere gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag! Wat is er namelijk leuker dan aftellen tot je verjaardag met elke dag een ander cadeautje? Let er wel op dat de adventskalender beperkt verkrijgbaar is en vooral nu verkocht wordt. Mocht je dochter of zoon later in het jaar jarig zijn, raden we je aan deze nu alvast te kopen. Meer info over deze en andere barbie adventskalenders vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Alternate)

4 Barbie Dreamtopia adventskalender

De originele Barbie Adventskalender 2021. Bron Amazon

De Barbie Dreamtopia adventskalender is al iets langer te koop. Deze is voor het eerste verschenen in 2020. De adventskalender is echter nog steeds ontzettend populair! De kalender bestaat uit een prachtige Dreamtopia Barbie met een betoverde kleurrijke Dreamtopa-jurk en heel veel schitterende accessoires.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Alternate)

Barbie adventskalender korting 2022

De Barbie adventskalender worden bij meerdere websites aangeboden. Bijna alle bekende online webwinkels die speelgoed verkopen, verkopen ook deze adventskalender. Het loont om diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Klik op de knoppen hieronder om het actuele aanbod en alle kortingen te zien. Meestal ligt de verkoopprijs van een Barbie adventskalender tussen de € 20,- en € 40,-. Dit is afhankelijk van de voorraad en hoe populair de kalenders zijn.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Alternate)

Conclusie

De Barbie adventskalender is altijd een goede keuze. Nooit eerder was er ook zoveel te kiezen! Het leuke van alle kalenders is dat deze bestaan uit een originele Barbie pop en tal van accessoires die verstopt zitten in de grote doos. het is elke dag weer een nieuwe verrassing welke accessoire je dit keer gaat aantreffen. Daarmee blijft het tot het allerlaatste moment spannend! Je kinderen hebben gegarandeerd dagenlang uitpak plezier aan deze adventskalender. Bovendien zijn de producten en accessoires van de allerbeste kwaliteit, zoals je van het merk Mattel mag verwachten.

Door de vele keuze zit er altijd wel een geschikt adventskalender voor jouw kind erbij. Kies uit een originele Color Reveal versie, een originele versie of de verrassende Dreamtopia versie. De keuze is reuze. Als je bovendien via de knoppen op deze pagina de verschillende aanbieders vergelijkt, is de kans groot dat je ook nog een aantrekkelijke korting vind.

Veelgestelde vragen over de Barbie adventskalenders

Is er een Barbie adventskalender korting?

Goed nieuws! De kans is groot dat er momenteel een Barbie adventskalender te koop is met korting. Op deze pagina vind je links naar de bekende webshops waarbij je gelijk kunt kijken of er momenteel een korting is. Zo vergelijk je makkelijk alle prijzen.

Wat zit er in een Barbie adventskalender?

Elke Barbie adventskalender bestaat uit een originele Barbie pop van Mattel®. Daarnaast ontdek je elke dag weer een nieuwe accessoire waarmee je de Barbie verder kunt aankleden of je Barbie-huis mee kunt inrichten.

Wanneer zijn de Barbie adventskalenders te koop?

De Barbie adventskalenders zijn in de meeste gevallen het hele jaar door te koop. Nieuwe varianten komen uit in september en zijn vanaf dan ook te koop.

Welke Barbie adventskalenders zijn er in 2022?

In 2022 zijn er verschillende adventskalenders van Barbie verkrijgbaar, waaronder een nieuwe Barbie Color Reveal adventskalender, een originele adventskalender en een Barbie Dreamtopia adventskalender. Welke kies jij?

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.