Auto adventskalender 2022 overzicht

auto adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een auto adventskalender 2022? In dit artikel hebben we een compleet overzicht gemaakt van de mooiste en leukste adventskalender met ‘auto’ als thema. In dit overzicht nemen we adventskalenders mee voor zowel kinderen als ook voor volwassenen. Het aanbod aan deze soort adventskalender is dit jaar namelijk groter dan ooit. Laat je inspireren en kies de auto adventskalender die het beste bij je past. We weten zeker dat er een versie bij zit die je zal bevallen. Wil je meer weten of de betreffende kalender bestellen? Klik dan op de afbeelding of op de knop voor meer info, prijzen en kortingen.

Vtech Toet Toet auto adventskalender

We hebben dit artikel een beetje opgebouwd naar leeftijd. We beginnen dan ook met de auto adventskalender voor de kleinsten. Dit is een van de Vtech adventskalenders met de bekende Toet Toet auto’s. Het is een super leuke adventskalender voor de kleine auto-fan. Deze kalender is enkel te koop bij Amazon. Het is wel een Duitse versie maar dat zal de kalender zeker niet minder populair maken bij de kids.

Bekijk meer

Hot Wheels auto adventskalender 2022

Eerder schreven we ook al uitgebreid over de Hot Wheels adventskalenders. Mattel presenteert ieder jaar weer een nieuwe versie van deze zeer populaire adventskalender. Naast rond de acht verschillende stalen Hot Wheels auto’s bevat deze adventskalender ook nog leuke accessoires om je Hot Wheels baan een kerst-thema te geven. Deze kalenders zijn te koop bij o.a. Bol.com en Amazon.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Revell RC auto adventskalender

Revell is een merk dat onder modelbouw liefhebbers zeker bekend is! Ze brengen namelijk tal van bouwdozen uit van diverse auto’s, vliegtuigen, legervoertuigen en meer. Deze Revell Control adventskalender richt zich vooral op kinderen. Je kunt er namelijk een radiografisch bestuurbare auto mee maken! Het leuke is dat de kalender elke dag weer nieuwe onderdelen bevat. Na 24 dagen is je model klaar en vind je in het laatste vakje de afstandbediening om ermee te rijden. Er zijn overigens meerdere versie te koop met diverse voertuigen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Carrera RC adventskalender (buggy)

carrera-rc-auto-adventskalender-2020

Het merk Carrera heeft goed gekeken naar de Revell adventskalender en biedt een vergelijkbare adventskalender aan waarmee je een radiografisch bestuurbare auto kunt maken.

Bekijk meer (Amazon)

Een andere versie is deze Turnator versie. Het kenmerkende van deze RC-auto is dat de wielbasis afzonderlijk bestuurbaar is waardoor de auto zeer wendbaar is en geen boven en onderkant heeft. Ideaal voor stoere stunts. Ook deze auto kun je zelf in elkaar zetten doordat je elke dag nieuwe onderdelen in de kalender vind die samen deze auto vormen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Revell Coca Cola Christmas truck

coca-cola-adventskalender-truck-2022

Voor de kleinere kinderen is er ook nog deze Revell kersttruck van Coca Cola. Dit is een 3D puzzel en daarmee is deze adventskalender geschikt voor jonge kinderen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

AC DC Truck adventskalender

Een variant op bovenstaande Coca Cola truck is deze AC DC Tourbus adventskalender. Voor alle AC DC fans!

Bekijk meer

Revell modelbouw adventskalenders (voor volwassenen)

Dit jaar is de keuze aan Revell adventskalender nog groter dan ooit. Zo brengt het Duitse merk dit jaar ook een drietal unieke bouwpakket adventskalenders uit van iconische automodellen. Deze sets zijn meer gericht op oudere kinderen en volwassenen. De set bestaat uit heel veel losse onderdelen waarmee je het model in elkaar klikt. Je hebt namelijk geen lijm meer nodig voor deze bouwset. Ook wordt er verf meegeleverd waarmee je het model kunt verven. Dit belooft veel knutselplezier de dagen voor kerst!

Revell Volkswagen Camper adventskalender

Bekijk meer

Revell Porsche 911 adventskalender

Bekijk meer

Deutz tractor adventskalender

Bekijk meer

Revell & Carrera Porsche adventskalender voor Carrera banen

Ben je in het bezit van een originele Carrera Digital 124 racebaan? Deze adventskalender is een compleet bouwpakket van Carrera & Revell waarmee je een originele Porsche 911 RSR race-auto kan bouwen die je kunt gebruiken op je Carrera racebaan. Het is een complete set met onderdelen, originele Revell lijm en verf. Je kiest zelf of de Porsche wit of rood wordt. Het is een zeer exclusieve adventskalender.

Bekijk meer

Franzis auto adventskalenders

Tot slot zijn er nog de auto adventskalenders van Franzis. Waarschijnlijk heb je er zelf nog niet van gehoord maar Franzis is een uitgever die ieder jaar weer tal van verschillende adventskalenders uitbrengt. Het bedrijf komt uit Duitsland (het land van de adventskalenders) en dat is ook te zien aan de hoge kwaliteit. Alle adventskalender zijn een feest om uit te pakken en de onderdelen zijn zeer hoogwaardig. De meest populaire adventskalenders van Franzis zijn die van bekende automodellen. Het zijn complete sets met tal van onderdelen (verspreidt over 24 vakjes) waarmee je een zeer realistische auto kunt nabouwen. Bij sommige luxe modellen wordt er ook veel extra geleverd zoals informatieboekjes. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle Franzis adventskalenders die je kunt bestellen. Ze zijn mega populair onder mannen. Er zijn dit jaar maar liefst 22 versies te koop van de bekendste automerken. Hieronder laten we je de meest populaire zien. Heb je interesse? Klik op de afbeelding of om de knop om de kalender gelijk te bestellen.

Porsche Taycan adventskalender

Bekijk meer

Porsche Carrera adventskalender

Hiervan zijn er meerdere versie en uitvoeringen.

Bekijk meer

Fiat 500 adventskalender

Bekijk meer

Opel Manta adventskalender

Bekijk meer

Citroën 2CV adventskalender (eend)

Bekijk meer

Volkswagen Käfer adventskalender

Bekijk meer

Volkswagen Golf adventskalender

Bekijk meer

Iconische Unimog adventskalender van Mercedes Benz

Let op: deze adventskalender is in Nederland te bestellen via onderstaande knop bij Amazon.de, de Duitse Amazon. Deze wordt wel gewoon in Nederland bezorgd!

Bekijk meer

Ford Mustang adventskalender

Bekijk meer

Volkwagen Bulli adventskalender

Bekijk meer

Mercedes AMG adventskalender

Bekijk meer

Land Rover adventskalender

Bekijk meer

Trabant adventskalender

Bekijk meer

Vespa adventskalender

Bekijk meer

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links