Baby Born adventskalender 2022 – Welke kies jij?

Baby Born adventskalender 2021 overzicht

Met een Baby Born adventskalender van Zapf Creation® is jouw Baby Born helemaal klaar voor kerst! Er zijn meerdere varianten van de adventskalender verkrijgbaar in de inhoud verschilt. Ze hebben wel allemaal één ding gemeen: het is het perfecte cadeau voor elke Baby Born liefhebber! De adventskalender wordt dan ook veel cadeau gedaan voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Je geeft hiermee namelijk direct 24 cadeautjes in één! Vooral onder meisjes is dit een van de populairste adventskalenders.

Wat is de Baby Born adventskalender?

De Baby Born adventskalender bestaat uit een grote doos met aan de achterkant 24 vakjes. Achter ieder vakje vind je een mooie accessoire voor je Baby Born pop. Overigens is een de Baby Born pop niet inbegrepen. Dit kun je wel verwachten van deze adventskalenders:

  • Kleertjes: met name outfits voor de feestdagen (hoe leuk!).
  • Decoraties: zoals bijvoorbeeld een kerstsok voor je Baby Born (want jouw baby wil natuurlijk ook een kerstcadeau ontvangen!).
  • Mode-accessoires zoals schattige schoentjes en sieraden.

Daarnaast bevatten sommige adventskalender ook leuke accessoires voor de ‘moeder’ van de Baby Born, zoals een schattig armbandje.

Soorten Baby Born adventskalenders

Er zijn momenteel verschillende Baby Born adventskalenders verkrijgbaar. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Er komt namelijk ieder jaar een nieuwe versie uit, maar eerdere versies zijn ook gewoon nog te koop. Meestal zijn de eerdere versies ook iets voordelig. In principe maakt het ook niet uit welke je kiest, het enige verschil zit ‘m in de kleertjes die erin zitten. Kies dus vooral de Baby Born adventskalender die je leuk vind. Klik hieronder op de foto of de knop om de betreffende adventskalender gelijk te bestellen. Hier vind je gelijk ook de actuele prijs en eventuele kortingen. We raden wel aan om niet te lang te wachten met bestellen want deze adventskalender kan soms snel uitverkocht zijn bij bepaalde winkels. Bovendien kun je deze het beste online bestellen, we hebben deze adventskalender niet eerder in speelgoedwinkels gezien.

Lichtblauwe adventskalender van Baby Born (828472)

Bron: Bol.com

Deze leuke lichtblauwe adventskalender bevat de mooiste outfits voor jouw Baby Born, waaronder een prachtige rode kerstjurk en een super schattig rendier-trui. Bovendien zit er ook een leuk kinder-armband bij deze adventskalender. Ook grappige kerst-vleugeltjes ontbreken niet! De adventskalender is verkrijgbaar bij meerdere webshops. Via onderstaande knoppen kun je de prijzen vergelijken.

Bekijk en bestel bij Bol.com Bekijk en bestel bij Amazon

Groene adventskalender van Baby Born (826713)

Bron: Amazon

Deze adventskalender is al een paar jaar uit. Het is een zeer geliefde adventskalender gelet op de leuke accessoires die erin zitten. Naast een prachtige jurk en shirt bevat deze adventskalender ook een prachtige tas, winter-kleertjes en de mooiste accessoires. Deze adventskalender is momenteel alleen nog verkrijgbaar bij Amazon:

Bekijk en bestel bij Bol.com

Baby Born adventskalender 2021 (830260)

Bron: Alternate

Deze adventskalender is de nieuwste versie van 2021. De verpakking is helemaal vernieuwd maar de inhoud is vergelijkbaar. Ook deze adventskalender bevat leuke kleertjes en accessoires. De adventskalender is qua inhoud vergelijk met de andere versies. Leuk zijn de winter accessoires zoals sjaals, mutsen en wanten. Deze adventskalender is op dit moment enkel verkrijgbaar bij Alternate via onderstaande knop:

Bekijk en bestel bij Alternate

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.