Vtech adventskalender 2022 met Toet Toet auto

vtech adventskalender 2022

Aftellen tot kerst wordt een feest met een Vtech adventskalender 2022. Deze adventskalender is van de Vtech Toet Toet serie! Een zeer populaire serie met de leukste Vtech autotjes en figuurtjes. Er bestaat drie Vtech adventskalenders die allemaal een superleuk kerstthema hebben! Het kan zijn dat je deze adventskalender overigens nog niet in de winkel tegen bent gekomen. Ze zijn namelijk alleen in de Franse en Duitse markt uitgebracht en nooit officieel in Nederland. Gelukkig kun je deze nu ook gewoon in Nederland scoren, zodat je een perfect en superleuk sinterklaas cadeau hebt dit jaar.

Inhoud artikel

Inhoud Vtech adventskalender

Beide adventskalenders van Vtech werken op dezelfde manier. Het zijn grote dozen met daarin 24 vakjes aan de achterkant. Je opent elke dag een vakje (vanaf 1 december) totdat het kerstavond is (24 december). Achter ieder vakje vind je een nieuwe Vtech verrassing die past bij de bekende ’toet toet’ serie. De inhoud van de kalender is dan ook perfect te combineren met de andere auto’s, figuren en gebouwen van Vtech, maar dat is overigen niet noodzakelijk. Het is ook een leuke eerste set. Hieronder vind je beide varianten en kun je lezen wat erin zit.

Vtech Toet Toet vrienden adventskalender met kerstthema

vtech adventskalender 2022 toet toet
Bron: Amazon

De eerste variant is deze ‘Toet Toet vrienden’ adventskalender van Vtech. Deze bevat 24 verrassingen waaronder een unieke Toet Toet kerstman arendslee die kan rijden en muziek maakt! Daarnaast zit de kalender vol met leuke kerst-accessoires van Vtech Toet Toet, zoals: sneeuwpoppetjes, speelfiguurtjes, kerst-versieringen en zelfs leuke hangers voor in de boom. Deze adventskalender zorgt gelijk voor een ultiem kerstgevoel in huis. Via de knop vind je de complete inhoud:

Bekijk meer (Amazon)

Vtech Toet Toet adventskalender met dieren thema

vtech-adventskalender-toet-toet-dieren
Bron: Amazon

Naast bovenstaande variant met de kerstman is er ook een ‘dieren’ variant met een super leuk Toet Toet rendier. Het rendier heeft zelfs een leuk rood lampje (al begrijpen we niet zo goed waarom de neus geen lampje is, maar goed). Deze kalender heeft iets meer figuurtjes en minder accessoires. Zo zitten er twee hondjes bij en een olifantje. Daarnaast vind je ook in deze variant kersthangers, een papieren 3D kerstboom, uitsteekvormpjes en tal van andere accessoires. Klik op de knop om de complete inhoud te zien.

Bekijk meer (Amazon)

Vtech Baby Fletzer adventskalender met autotjes

Bron: Amazon

Als laatste is er ook nog deze toffe Vtech Toet Toet adventskalender met baby fletzer auto. Deze adventskalender bevat een originele Toet Toet auto in peperkoek-uitvoering en met aanhanger. Bovendien zit de kalender vol met leuke accessoires zoals je hierboven kunt zien. Ook dien de achterkant van de adventskalender als een speelveld met een wegdek. Deze adventskalender is de nieuwste versie maar is enkel in Duitsland verschenen. Nadeel hiervan is dat de auto Duits praat. Zo zegt deze ‘Fröhliche Weihnachten’ dat ‘vrolijk kerstfeest’ betekent. Er is helaas geen Nederlandse versie te koop. Heel eerlijk lijkt ons dit ook niet zo een heel groot probleem, de meeste kinderen vinden het super leuk om met de auto’s te spelen, dan maakt het niet zo heel veel uit wat deze zegt. De melodie is het leukste aan de auto!

Bekijk meer (Amazon)

Voor wie is de Vtech adventskalender geschikt?

De Vtech adventskalenders zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Dat is vrij bijzonder want de meeste kalenders zijn juist voor oudere kinderen. Het is dus extra leuk dat er nu ook een adventskalender is voor peuters en kleuters. Ook leuk is dat deze kalenders leuk zijn voor zowel meisjes als ook voor jongens.

Bovendien staat Vtech bekend om de zeer goed kwaliteit speelgoed dat bijna niet kapot te krijgen is. Dit geldt ook voor deze adventskalenders. Deze beiden jarenlang speelplezier.

Ook leuk is dat deze kalenders leuk zijn voor zowel meisjes als ook voor jongens.

Prijs en waar te koop (met korting?)

Deze Vtech adventskalenders zijn officieel nooit in Nederland uitgebracht. Zoals je op de doos kunt zien zijn ze officieel bedoeld voor de Franse of Duitse markt. Vandaar dat je deze adventskalender in Nederland ook niet in de winkels terug zult vinden. Nadeel hiervan is dat de auto’s enkele Franse of Duitse teksten spreken maar dit is zeer beperkt tot ‘vrolijk kerstfeest’ in de betreffende taal. Voor veel kinderen zal dit niet een groot probleem zijn en het zal zeker het speelplezier niet bederven. Bovendien kunnen ze er van leren! Overigens hoef je niet te zoeken naar Nederlandse versies want die bestaan simpelweg niet.

De Vtech adventskalenders zijn allemaal te bestellen via onderstaande knop bij Amazon. Zij bieden meestal ook super goede kortingen aan. De meeste worden ook verkocht door Amazon zelf wat betekent dat je de beste prijs betaalt en deze ook snel bezorgd worden!

Bekijk meer (Amazon)

Deze adventskalender is overigens een van de weinige adventskalenders voor jonge kinderen, andere interessante kalenders voor jonge kinderen zijn de Playmobil 123 adventskalender en de Fisher Price Little People adventskalender.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.