Adventskalender sale september 2021 – PRESALE

Adventskalender korting september 2021

Dit artikel gaat over de adventskalender sale september 2021. Klik hier voor de aanbiedingen voor december 2021!

Dit is een overzicht van de adventskalender SALE van september 2021. Het duurt nog wel even voordat je kunt starten met het openen van je adventskalender (dat is namelijk pas 1 december 2021) maar het loont om nu alvast je adventskalender te kopen!

In dit artikel laten we je alle adventskalenders van 2021 zien die je nu goedkoop kunt kopen in de pre-sale. Je bespaart hiermee vaak tientallen euro’s! Bovendien ben je er ook 100% van verzekerd dat je je favoriete adventskalender al in huis hebt! Vorig jaar waren heel veel adventskalenders namelijk al vroeg uitverkocht.

Tip: alle aanbiedingen zijn tijdelijk. Het kan zijn dat een bepaalde actie al verlopen is. Ook voegen we (bijna) dagelijks nieuwe acties toe. Sla deze pagina gerust op in je browser om op de hoogte te blijven. Je kunt ons ook volgens op Facebook of Instagram.

Lookfantastic adventskalender 2021

Je bespaart vandaag: € 380,-

De Lookfantastic is een van onze favoriete beauty adventskalenders. De adventskalender bevat namelijk 25 zeer exclusieve beauty producten van de allerbeste merken zoals: Elemis, ESPA, Shiseido en meer. De totale waarde van alle producten samen is ruim € 475,-!De verkoopprijs is nu een stuk lager. Je bespaart dus € 380,-. De adventskalender komt pas definitief uit in oktober maar is nu al exclusief en tijdelijk te bestellen als pre-order (op = op). Je moet er echt snel bij zijn, deze adventskalender was vorig jaar razendsnel uitverkocht.

Bekijk SALE prijs

mymuesli Deluxe adventskalender

Bespaar vandaag: € 30,-

Begin je dag goed met een van de 24 verrassingen in deze mymuesli adventskalender 2021. Ook mymuesli heeft dit jaar de keuze uit meerdere adventskalenders. In 2021 zijn dit er zelfs vier! De adventskalenders zijn nu in de pre-sale waarmee je minimaal € 10,- bespaart per kalender! Dit is een tijdelijke actie – straks betaal je de reguliere prijs. Bij deze Deluxe adventskalender van mymuesli krijg je zelfs € 30,- korting. Deze adventskalender is een van de mooiste van 2021 en zit boordevol met de mooiste ontbijtproducten, zoals: muesli- en granolamixen, exclusieve thee van Tree of Tea, Chocs en de mooiste accessoires zoals en rose-gouden thermobeker en een handige 2-go beker om je muesli mee te nemen. Alle info en de sale-prijzen vind je via onderstaande knop!

Bekijk SALE prijs

Willie adventskalender 2021 met app!

Je bespaart vandaag: € 380,-

De Willie adventskalender 2021 bestaat naast een XL-adventskalender met 24 spannende erotische producten ook uit een gratis ‘Pleasure App’ waarmee je elke dag een video en meer informatie kunt vinden over de verrassing die je die dag in de adventskalender vind. Het is een ideale adventskalender voor koppels die nieuwe spannende momenten willen beleven. De adventskalender bevat dan ook diverse sekstoys, lingerie en fun-artikelen. De totale waarde van alle artikelen is maar liefst € 499,95. De verkoopprijs is een stuk lager. Je bespaart hiermee honderden euro’s! Alle info via onderstaande knop:

Bekijk SALE prijs

De Easytoys erotische adventskalender 2021

Je bespaart vandaag: € 380,-

Deze spannende ‘Naughty & Nice’ adventskalender van Easytoys zit vol met spannende erotische producten. De adventskalender is geschikt voor zowel singles als voor koppels. Ook met deze adventskalender bespaar je veel geld! De totale waarde van alle producten samen is € 500,-. De verkoopprijs is een stuk lager. Kijk via onderstaande knop wat je van deze adventskalender kunt verwachten en bespaar vandaag nog veel geld in de SALE. Ook deze adventskalender was in 2020 uitverkocht, dus wacht niet te lang.

Bekijk SALE prijs

The Body Shop adventskalenders 2021

Je bespaart vandaag tot wel: € 100,-

Bij The Body Shop kun je dit jaar kiezen uit drie verschillende adventskalenders. Ze variëren allemaal van grote en inhoud. Met elke adventskalender bespaar je tientallen euro’s. Ook hier is de waarde hoger dan de inhoud. Klik op een van onderstaande kalenders om de actuele prijs (en je besparing) te zien.

Bekijk SALE prijs
Bekijk SALE prijs
Bekijk SALE prijs

Beer in a box bier adventskalenders

Bespaar vandaag tot € 24,-

De keuze aan bier adventskalenders is dit jaar groter dan ooit. Deze toffe Beer in a Box adventskalenders zijn samengesteld door de bier-specialisten van Beer in a Box. Je hebt de keuze uit drie verschillende varianten. De meest unieke is de ‘Exclusive adventskalender’ van het merk. Deze bevat 24 bieren die 100% exclusief gebrouwen zijn voor deze adventskalenders. Je hebt ze nooit eerder kunnen proeven en ze zullen ook nooit in de winkels (of elders) te koop zijn. Er is op dit moment een tijdelijk ‘early bird pre sale’ bezig – hiermee bespaar je tot wel € 24,- als je de adventskalender nu besteld.

Bekijk SALE prijs

Craft only adventskalender 2021

Bespaar vandaag nog € 10,-

De Craft Only bier adventskalender bevat 24 prachtige craft bieren van Nederlandse brouwerijen. Ontdek 24 dagen lang elke dag weer en nieuw speciaalbier van lokale brouwers. Bovendien kun je middels een QR code ook meer te weten komen van de bieren die je in de adventskalender vind. Bij Craft Only kun je

Bekijk SALE prijs

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info. De getoonde acties/prijzen zijn tijdelijk en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan deze publicatie worden ontleend.