Stoer! Revell RC Control Auto adventskalender

Met deze Revell RC Auto adventskalender bouw je in 24 dagen tijd je eigen echt werkende auto! Net als de eerder genoemde helikopter-adventskalender en de Coca Cola Truck adventskalender is dat een van de vele adventskalender die Revell dit jaar presenteert.

Revell is een echt kwaliteitsmerk voor modelbouwkits – en in Duitsland is deze auto adventskalender al jaren een echte hit onder kinderen (vanaf 8 jaar) en zelfs volwassenen. Het is ook een super leuk concept. In deze review vertellen we je er alles over.

Wat zit er in deze Revell Control RC auto adventskalender?

Bron: Bol.com

Deze adventskalender bestaat uit 24 kleintje pakketjes die je elke dag vanaf 1 december kunt uitpakken. Samen vormen deze pakketjes een radiografische bestuurbare auto. Je kunt dus elke dag verder bouwen aan je eigen auto: elke dag vind je weer nieuwe onderdelen. Super leuk om de spanning erin te houden.

Op kerstavond (24 december) heb je alle onderdelen compleet en kun je met de kerst gaan racen met deze auto! Het is dus echt een van de spannendste adventskalenders van het jaar dat spannend blijft tot het laatste moment!

In de adventskalender zit gelijk ook de afstandsbediening, een schroevendraaier en batterijen! Het is een complete set.

Waar kun je deze Revell Control RC auto adventskalender kopen?

De Revell auto adventskalender is een ideaal cadeau voor Sinterklaas of kerst. De adventskalender kun je het beste online kopen. Deze is te koop bij de twee grote webshops. er zijn diverse varianten te koop van deze adventskalender. Het principe werkt bij alle adventskalenders hetzelfde. Het verschil zit enkel in het model auto.

Bekijk inhoud & prijs op Bol.com Bekijk inhoud & prijs op Amazon