Hot Wheels adventskalender 2020 met 8 auto’s!

Vroemmmm….. ben jij klaar voor de nieuwe Hot Wheels adventskalender 2020? Ook dit jaar kun je weer gaan racen in een prachtig besneeuwd landschap met de Hot Wheels adventskalender! Mattel heeft namelijk in 2020 naast de Barbie adventskalender ook weer een Hot Wheels adventskalender uitgebracht. Deze adventskalender was vorig jaar een grote hit, en dat zal in 2020 zeker niet anders zijn.

Het principe van deze adventskalender is weer hetzelfde als voorgaande jaren. De Hot Wheels adventskalender is een grote adventskalender met een afmeting voor 46 x 30,7 x 4,8 cm (lxbxh). Het is de bedoeling dat je de doos aan de achterkant open maakt door deze open te klappen. er verschijnt dan een winter tafereel (een soort speelmat) en 24 verschillende luikjes. Achter elk luikje van je dan een nieuwe Hot Wheels verrassing.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Bol.com 

Wat zit er in deze Hot Wheels adventskalender?

Allereerst zitten er natuurlijk Hot Wheels auto’s in deze adventskalender. Gelukkig niet één, maar acht! De Hot Wheels auto’s zijn hoofdzakelijk gemaakt van staal dus van de beste kwaliteit zoals je mag verwachten.  Daarnaast vind je in deze adventskalender toffe winteraccessoires voor je Hot Wheels collectie. Zoals bijvoorbeeld: een sneeuwpop, sneeuwschans (laat je Hot Wheels vliegen!), pionnen etc.. Nieuw dit jaar zijn de zogenaamde kerst-elementen die je op de Hot Wheels auto’s kunt klikken. Zo kun je een slee onder je auto klikken of een kerstboom op het dak! Het is super leuk dat Mattel ieder jaar weer nieuwe accessoires bedenkt die heel leuk bij het kerstthema passen!

Waar is deze Hot Wheels adventskalender te koop?

De Hot Wheels adventskalender is makkelijk online te bestellen. Dat is in deze tijd wel prettig. De kans is overigens klein dat je deze in Nederlandse speelgoedwinkels ziet. We hebben de Hot Wheels adventskalender 2020 gezien bij Bol.com en bij Amazon. Vorig jaar was deze bij Bol al erg snel uitverkocht. Bovendien kunnen er ook wel prijsverschillen tussen beide aanbieder zitten. Klik op onderstaande knoppen om de actuele prijzen te zien en gelijk online te bestellen:

Bekijk op Amazon Bekijk op Bol.com

Momenteel uitverkocht bij Bol.com