ASOS beauty adventskalender 2021 voor vrouwen

Asos adventskalender 2021 voor vrouwen

Dit is de nieuwe ASOS beauty adventskalender 2021 voor vrouwen. ASOS brengt al meerdere jaren diverse beauty adventskalenders op de markt, zowel voor vrouwen als voor mannen (meer informatie over deze mannen beauty adventskalender vind je hier). Het leuke van de beauty adventskalenders van ASOS is dat deze producten bevatten van verschillende merken (en niet van één merk). Het is daarmee een van de meest verrassende en veelzijdige adventskalenders voor 2021.

Nieuw dit jaar is dat de ASOS adventskalender 24 beauty producten bevat en geen 12. De ‘mannen’ variant bevat namelijk slechts 12 producten. Vorig jaar was dit bij de ‘vrouwen’ versie ook het geval. Dit jaar is er echter een hoop meer uit te pakken! Bovendien ziet de adventskalender er dit jaar weer prachtig uit. De adventskalender bestaat uit een grote geschenkdoos met daarin 24 kleine pakketjes met een nummer. Het is de bedoeling dat je van 1 t/m 24 december (kerstavond) elke dag een nieuw doosje uitpakt!

Inhoud ASOS beauty adventskalender 2021

De vraag is natuurlijk wat je nu kunt verwachten van deze ASOS beauty adventskalender 2021. Deze adventskalender bevat producten voor je gezicht en lichaam van de meest exclusieve beauty-merken. Bovendien wordt er ook nog eens een prachtige ASOS tas meegeleverd.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: ASOS

Enkele producten die je in deze adventskalender kunt verwachten zijn:

  • Make-up producten van o.a. MAC en Revolution.
  • Diverse verzorgingsproducten van o.a. Estée Lauder
  • Diverse leuke verrassende beauty producten zoals een ‘Deep sleep kussenspray’ van ‘This Works’ (voor een echt ontspannen slaap).

Van de 24 producten zijn de meeste (15) full-size verpakkingen! Dat is ook vrij uniek want veel beauty adventskalenders bevatten juist veel kleine travel-size verpakkingen. Je zult dus heel veel plezier aan deze producten beleven.

Wil je meer weten over de inhoud van de ASOS adventskalender voor vrouwen? Bekijk dan hier alle 24 de verrassingen.

Waar is de adventskalender te koop en krijg je korting?

De ASOS beauty adventskalender voor vrouwen is alleen online te koop bij ASOS. Bekijk de actuele prijs via onderstaande knop. Je kunt hier ook gelijk bestellen (incl. gratis verzending). ASOS heeft ook regelmatig extra kortingen en acties. Ook deze vind je via onderstaande knop. TIP: de adventskalenders van ASOS zijn altijd zeer snel uitverkocht. We raden je dan ook aan om de adventskalender op tijd te bestellen en niet te lang te wachten als deze nu op voorraad is. Heel veel plezier met uitpakken!

Bekijk meer, prijs en huidige korting

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info