ASOS beauty adventskalender 2022 voor vrouwen

ASOS adventskalender vrouwen 2022

Dit is de nieuwe ASOS beauty adventskalender 2022 voor vrouwen. ASOS brengt al meerdere jaren diverse beauty adventskalenders op de markt, zowel voor vrouwen als voor mannen (meer informatie over deze mannen beauty adventskalender vind je hier). Het leuke van de beauty adventskalenders van ASOS is dat deze producten bevatten van verschillende merken (en niet van één merk). Het is daarmee een van de meest verrassende en veelzijdige adventskalenders voor 2021.

Nieuw dit jaar is dat de ASOS adventskalender 24 beauty producten bevat en geen 12. De ‘mannen’ variant bevat namelijk slechts 12 producten. Vorig jaar was dit bij de ‘vrouwen’ versie ook het geval. Dit jaar is er echter een hoop meer uit te pakken! Bovendien ziet de adventskalender er dit jaar weer prachtig uit. De adventskalender bestaat uit een grote geschenkdoos met daarin 24 kleine pakketjes met een nummer. Het is de bedoeling dat je van 1 t/m 24 december (kerstavond) elke dag een nieuw doosje uitpakt!

Inhoud ASOS beauty adventskalender 2022

De vraag is natuurlijk wat je nu kunt verwachten van deze ASOS beauty adventskalender 2021. Deze adventskalender bevat producten voor je gezicht en lichaam van de meest exclusieve beauty-merken. Bovendien wordt er ook nog eens een prachtige ASOS tas meegeleverd.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Asos adventskalender vrouwen 2022 inhoud

Bron: ASOS

Enkele producten die je in deze adventskalender kunt verwachten zijn:

  • Make-up producten van o.a. Bobbi Brown en Charlotte Tilbury
  • Diverse verzorgingsproducten van o.a. ELEMIS en Rituals
  • Diverse leuke verrassende beauty producten waaronder een leuke ASOS tas.

Waar is de adventskalender te koop en krijg je korting?

De ASOS beauty adventskalender voor vrouwen is alleen online te koop bij ASOS. Je kunt hier ook gelijk bestellen (incl. gratis verzending).

Het grote nadeel van de ASOS adventskalender is dat deze altijd zeer snel uitverkocht is. Gelukkig zijn er ook heel veel alternatieven. Via de knop hieronder vind je alle beauty adventskalenders van 2022. Deze zijn stuk voor stuk de moeite waard.

Bekijk alle beauty adventskalenders