Yankee Candle adventskalender 2022 met geurkaarsen

Yankee Candle adventskalende 2022 geurkaarsen

Maak het in huis deze feestdagen nog gezelliger met een Yankee Candle adventskalender! Zeker nu de dagen steeds korter worden kan extra gezelligheid nooit kwaad. Dat gaat zeker lukken met enkele heerlijke geurkaarsen. Yankee Candle is een zeer bekend en luxe geurkaarsen-merk. Vooral rondom de feestdagen biedt Yankee Candle heerlijke geurkaarsen met de lekkerste wintergeuren.

Met een van de drie nieuwe adventskalenders van Yankee Candle kom je zelfs helemaal in de kerststemming! Deze adventskalenders bevatten de lekkerste geurkaarsen met speciale geuren voor de winter en de kerst. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent in de adventskalender. Op kerstavond (24 december) open je het laatste vakje. Zo tel je op een heerlijke manier af tot kerstmis. Yankee Candle biedt in 2022 maar liefst drie soorten adventskalenders:

 • Yankee Candle adventskalender met waxinelichtjes
 • De ‘Book’ adventskalender met verschillende soorten kaarsen
 • De luxe ‘Tower’ adventskalender met geurkaarsen en de mooiste accessoires.

Het thema van dit jaar is ‘Snow Globe’. Dat is te zien aan het winterse design waarbij sneeuwvlokken de hoofdrol spelen. In deze review vertellen we je alles over deze prachtige adventskalenders en kun je lezen of deze de moeite waard zijn.

Yankee Candle adventskalender met waxinelichtjes (Wreath)

Yankee Candle geurkaarsen waxinelichtjes
Yankee Candle adventskalender 2022 Wreath – Bron: Bol.com

De eerste adventskalender van Yankee Candle is de kleinere variant. Deze heet ook wel de ‘wreath’-version (krans). Deze bevat 24 waxinelichtjes met een heerlijke geur + een originele glazen theelicht houder van Yankee Candle. Het leuke van deze adventskalender is dat je elke dag een nieuwe geurtje kunt aansteken en zo elke dag geniet van iets nieuws. Enkele unieke geuren zijn:

 • Pomegranate Gin Fizz
 • Candlelit Cabin
 • Evergreen Mist,
 • Cinnamon Stick (heerlijke kaneelgeur!)
 • Christmas Cookie (hiermee kom je helemaal in de stemming)
 • Christmas Magic

Bovendien is deze adventskalender prachtig om te zien. Deze bestaat namelijk uit een achthoekige doos in een prachtig klassiek kerst-design. Dit is niet alleen leuk om te krijgen maar zeker ook een ideaal cadeau om te geven (bijvoorbeeld met sinterklaas).

Bekijk inhoud en prijs (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Amazon)

Book adventskalender van Yankee Candle

Yankee Candle geurkaarsen adventskalender boek
Yankee Candle adventskalender 2022 Book – Bron: Bol.com

Wil je deze winter nog meer genieten? Kies dan voor deze Yankee Candle Book adventskalender. Het is een 3D adventskalender die je helemaal kunt openklappen. De kalender bevat 24 vakjes verdeeld over drie delen. De adventskalender is een stuk veelzijdiger en bevat:

 • Een unieke Yankee Candle dot/star kaarsenhouder met een prachtige gouden look.
 • 12 votive Yankee Candles: dit zijn unieke geurkaarsen met een extra lange branduur (15 uur)
 • 12 Yankee Candle waxinelichtjes met een branduur van 6 uur.
Bekijk inhoud en prijs (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Amazon)

 

Yankee Candle adventskalender Tower

Yankee Candle adventskalender 2022 tower
Yankee Candle adventskalender 2022 Tower – Bron: Bol.com

Tot slot is er ook nog een derde Yankee Candle adventskalender: de Tower versie. Dit is het paradepaard van het geurkaarsen merk en de meest luxe geurkaarsen adventskalender van 2022! Het is een prachtig geschenk voor iedereen die van heerlijke geuren en gezelligheid houdt.

Deze adventskalender bevat allereerste de lekkerste geurkaarsen van Yankee Candle. Geniet van de lekkerste kerstgeuren waaronder: ‘Christmas Cookie’, ‘Cinnamon Stick’ en ‘Tree Farm Festival’. Het gaat hierbij om zowel waxinelichtjes als orignele Small Jars. Dit zijn de bekende glazen potten van Yankee Candle met een geurkaars erin. Hier gaan onze kerst-oogjes al helemaal van glunderen!

Daarnaast bevat deze luxe adventskalender enkele prachtige accessoires zoals een Yankee Candle Wick Trimmer om lonten mee af te knippen ( en een prachtige kaarsen dover.

Bekijk inhoud en prijs (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Amazon)

Yankee Candle adventskalender korting 2022

Natuurljk wil je nooit te veel betalen voor je adventskalenders. Regelmatig krijgen we de vraag of er een korting is voor deze adventskalenders. Helaas wordt er over het algemeen geen korting gegeven op deze kalenders.

Wel zien we dat de prijzen kunnen verschillen tussen de aanbieders. Het loont dus om prijzen te vergelijken. De Yankee Candles adventskalenders zijn te koop bij Bol.com en bij Amazon via onderstaande knoppen.

We adviseren sowieso om nooit te lang te wachten met bestellen. Eerdere jaren waren deze adventskalenders ontzettend snel uitverkocht.

Bekijk alle Yankee Candles adventskalenders (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Amazon)

Adventskalenders van eerdere jaren

De Yankee Candle adventskalenders bestaan al meerdere jaren. Soms kom je nog eerdere versies tegen. Zo waren deze adventskalenders ook vorig jaar te koop. De inhoud is vergelijkbaar, alleen het design (verpakking) is anders.

Yankee Candle adventskalender 2021
Dit waren de Yankee Candle adventskalenders van 2021

Via de knoppen hierboven zie je het actuele aanbod bij de grote webwinkels. Hier vind je soms ook de vorige versies.

Veelgestelde vragen over de Yankee Candle adventskalender

Welke Yankee Candle adventskalenders zijn er in 2022?

Ook in 2022 zullen er weer drie varianten te koop zijn van de bekende Yankee Candle adventskalender: de Wreath (krans), de book (boek) en de tower versie. Ze gaan qua grootte en inhoud van klein naar groot.

Vanaf wanneer zijn de Yankee Candle adventskalenders verkrijgbaar?

De kalenders van Yankee Candle zij vanaf september online verkrijgbaar bij o.a. Bol.com. Klik op de links in dit artikel voor alle info en de verschillende aanbieders.

Wat zit er in de Yankee Candle adventskalender 2022?

Er zijn dit jaar drie versies van deze adventskalenders. Ze bevatten allemaal een combinatie van verschillende soorten geurkaarsen. waaronder: waxinelichtjes (theelichten), grotere kaarsen en XL-varianten. In de meest luxe ’tower’ variant zitten zelf mooie accessoires.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.