Yankee Candle – geurkaarsen adventskalender 2020

Maak het in huis nog gezelliger met een Yankee Candle adventskalender 2020. Zeker nu de dagen steeds korter worden (en we aan huis gekluisterd zitten) kan extra gezelligheid nooit kwaad. Dat gaat zeker lukken met enkele heerlijke geurkaarsen. Yankee Candle is een zeer bekend en luxe geurkaarsen-merk. Vooral rondom de feestdagen biedt Yankee Candle heerlijke geurkaarsen met de lekkerste wintergeuren.

Met een Yankee Candle adventskalender kom je zelfs helemaal in de kerststemming! Deze adventskalenders bevatten maar liefst 24 geurkaarsen met speciale geuren voor de winter en de kerst. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent in de adventskalender. Op kerstavond (24 december) open je het laatste vakje. Zo tel je op een heerlijke manier af tot kerstmis. Yankee Candle biedt in 2020 weer twee verschillende adventskalenders:

 • Yankee Candle adventskalender met waxinelichtjes
 • Deluxe Yankee Candle adventskalender met verschillende soorten kaarsen

Yankee Candle kleine adventskalender met waxinelichtjes

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Bol.com

De eerste adventskalender van Yankee Candle is de kleinere variant. Deze bevat 24 waxinelichtjes met een heerlijke geur + een originele glazen theelicht houder van Yankee Candle. Het leuke van deze adventskalender is dat je elke dag een nieuwe geurtje kunt aansteken en zo elke dag geniet van iets nieuws. Enkele unieke geuren zijn:

 • Pomegranate Gin Fizz
 • Candlelit Cabin
 • Evergreen Mist,
 • Cinnamon Stick (heerlijke kaneelgeur!)
 • Christmas Cookie (hiermee kom je helemaal in de stemming)
 • Snowflake Cookie
 • Christmas Magic

Bovendien is deze adventskalender prachtig om te zien. Deze bestaat namelijk uit een achthoekige doos in een prachtig klassiek kerst-design. Dit is niet alleen leuk om te krijgen maar zeker ook een ideaal cadeau om te geven (bijvoorbeeld met sinterklaas).

Bekijk inhoud en prijs

 

Yankee Candle grote adventskalender

 

Bron: Bol.com

Wil je deze winter maximaal genieten? Kies dan voor deze XL adventskalender van Yankee Candle. Dit is werkelijk een van de mooiste adventskalenders van 2020! Het is een 3D adventskalender die je helemaal kunt openklappen. De kalender bevat 24 vakjes verdeeld over drie delen. De adventskalender is een stuk veelzijdiger en bevat:

 • Een unieke Yankee Candle dot/star kaarsenhouder met een prachtige gouden look.
 • 12 votive Yankee Candles: dit zijn unieke geurkaarsen met een extra lange branduur (15 uur)
 • 12 Yankee Candle waxinelichtjes met een branduur van 6 uur.
Bekijk inhoud en prijs

 

Waar kun je de Yankee Candle adventskalenders kopen?

Beide Yankee Candles adventskalenders zijn te koop bij Bol.com via onderstaande knop. De adventskalenders worden veilig en snel bij je thuisbezorgd. Bovendien betaal je geen verzendkosten! Bovendien vind je bij Bol.com ook nog eerdere varianten van de Yankee Candle adventskalenders. Alle info via onderstaande knop:

Bekijk alle Yankee Candles adventskalenders