Yankee Candle adventskalender 2021 met geurkaarsen

Yankee Candle adventskalender 2021

Maak het in huis deze feestdagen nog gezelliger met een Yankee Candle adventskalender! Zeker nu de dagen steeds korter worden kan extra gezelligheid nooit kwaad. Dat gaat zeker lukken met enkele heerlijke geurkaarsen. Yankee Candle is een zeer bekend en luxe geurkaarsen-merk. Vooral rondom de feestdagen biedt Yankee Candle heerlijke geurkaarsen met de lekkerste wintergeuren.

Met een van de drie nieuwe adventskalenders van Yankee Candle kom je zelfs helemaal in de kerststemming! Deze adventskalenders bevatten de lekkerste geurkaarsen met speciale geuren voor de winter en de kerst. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent in de adventskalender. Op kerstavond (24 december) open je het laatste vakje. Zo tel je op een heerlijke manier af tot kerstmis. Yankee Candle biedt in 2021 maar liefst drie soorten adventskalenders:

 • Yankee Candle adventskalender met waxinelichtjes
 • De ‘Book’ adventskalender met verschillende soorten kaarsen
 • De luxe ‘Tower’ adventskalender met geurkaarsen en de mooiste accessoires.

Yankee Candle adventskalender met waxinelichtjes (Wreath)

Yankee Candle adventskalender 2021 Wreath Bron: Bol.com

De eerste adventskalender van Yankee Candle is de kleinere variant. Deze bevat 24 waxinelichtjes met een heerlijke geur + een originele glazen theelicht houder van Yankee Candle. Het leuke van deze adventskalender is dat je elke dag een nieuwe geurtje kunt aansteken en zo elke dag geniet van iets nieuws. Enkele unieke geuren zijn:

 • Pomegranate Gin Fizz
 • Candlelit Cabin
 • Evergreen Mist,
 • Cinnamon Stick (heerlijke kaneelgeur!)
 • Christmas Cookie (hiermee kom je helemaal in de stemming)
 • Christmas Magic

Bovendien is deze adventskalender prachtig om te zien. Deze bestaat namelijk uit een achthoekige doos in een prachtig klassiek kerst-design. Dit is niet alleen leuk om te krijgen maar zeker ook een ideaal cadeau om te geven (bijvoorbeeld met sinterklaas).

Bekijk inhoud en prijs (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Amazon)

Book adventskalender van Yankee Candle

Yankee Candle adventskalender 2021 Book, Bron: Bol.com

Wil je deze winter nog meer genieten? Kies dan voor deze Yankee Candle Book adventskalender. Het is een 3D adventskalender die je helemaal kunt openklappen. De kalender bevat 24 vakjes verdeeld over drie delen. De adventskalender is een stuk veelzijdiger en bevat:

 • Een unieke Yankee Candle dot/star kaarsenhouder met een prachtige gouden look.
 • 12 votive Yankee Candles: dit zijn unieke geurkaarsen met een extra lange branduur (15 uur)
 • 12 Yankee Candle waxinelichtjes met een branduur van 6 uur.
Bekijk inhoud en prijs (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Amazon)

 

Yankee Candle adventskalender Tower

Yankee Candle adventskalender 2021 Tower – Bron: Bol.com

Helemaal nieuw in 2021 is de Tower adventskalender. Dit is het paradepaard van het geurkaarsen merk en de meest luxe geurkaarsen adventskalender van 2021! Het is een prachtig geschenk voor iedereen die van heerlijke geuren en gezelligheid houdt.

Deze adventskalender bevat allereerste de lekkerste geurkaarsen van Yankee Candle. Geniet van de lekkerste kerstgeuren waaronder: ‘Christmas Cookie’, ‘Cinnamon Stick’ en ‘Tree Farm Festival’. Het gaat hierbij om zowel waxinelichtjes als orignele Small Jars. Dit zijn de bekende glazen potten van Yankee Candle met een geurkaars erin. Hier gaan onze kerst-oogjes al helemaal van glunderen!

Daarnaast bevat deze luxe adventskalender enkele prachtige accessoires zoals een Yankee Candle Wick Trimmer om lonten mee af te knippen ( en een prachtige kaarsen dover.

Bekijk inhoud en prijs (Bol.com) Bekijk inhoud en prijs (Amazon)

Waar kun je de Yankee Candle adventskalender kopen?

De Yankee Candles adventskalenders zijn te koop bij Bol.com en bij Amazon via onderstaande knop. Soms wordt er ook korting op gegeven. De actuele prijs vind je via onderstaande knop.

Bekijk alle Yankee Candles adventskalenders (Bol.com) Bekijk alle Yankee Candles adventskalenders (Amazon)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info