De gloednieuwe LOOKFANTASTIC adventskalender 2022 biedt dit jaar 26 prachtige beauty-verrassingen van de allerbeste merken! Niet voor niets behoort deze adventskalender tot de best verkochte beauty adventskalenders van Nederland en België! De adventskalender is dan ook ieder jaar in een mum van tijd uitverkocht.

De adventskalender is vooral populair omdat deze producten van verschillende top-merken bevat. Dit jaar zijn dat o.a.: Rituals, ICONIC Londen, Zelens, ESPA en PMD Clean! Daarbij gaat het meestal om full-size producten en niet enkel kleine travel-size verpakkingen. De totale waarde van alle producten samen is €550,-. De verkoopprijs is aanzienlijk lager. Je bespaart € 435,-! Bovendien is het design van de adventskalender in 2022 volledig op de schop gegaan. In deze review vertellen we je er alles over.

Bestel nu op LOOKFANTASTIC

Lookfantastic-adventskalender-2022-doos
Lookfantastic-adventskalender-2022

Inhoud LOOKFANTASTIC adventskalender 2022

De LOOKFANTASTIC adventskalender 2022 is weer helemaal vernieuwd. Allereerst is de verpakking anders dan voorgaande jaren. Dit jaar is het thema ‘The Beauty Story’. Dit is ook direct te zien aan de unieke boek-vorm van de adventskalender. Als je het beauty boekt opent zie je aan beide kanten 25 vakjes verschijnen in de vorm van kleine laatjes. Open vanaf 1 december 2022 elke dag een nieuw laatje t/m eerste Kerstdag (25 december). Achter ieder laatje vind je een van de vele beauty verrassingen. Denk hierbij aan verzorgingsproducten en unieke home-fragrance producten. We gaan de totale inhoud niet verklappen maar geven je wel graag een kleine sneak-peak. De LOOKFANTASTIC adventskalender 2022 bestaat onder andere uit:

  • Rituals mini geurstokjes van de Ritual of Ayurveda (waarde € 19,60)
  • ICONIC Londen Triple Threat Mascara (waarde €22,95)
  • Full-size Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub met zeezout (waarde € 41,45!)
  • ESPA Optimal Skin Pro Moisturiser (waarde € 56,95)

Naast bekende merken werkt LOOKFANTASTIC dit jaar ook samen met unieke onafhankelijke merken zoals ‘Demi Candle’. Een merk van twee Britse moeders die unieke handgemaakte kaarsen maken. Via onderstaande knop vind je meer voorbeelden (en de complete inhoud als je wilt). Hier kun je de adventskalender ook gelijk bestellen.

Bekijk volledige inhoud

3 redenen waarom je de LOOKFANTASTIC adventskalender moet hebben

Ook dit jaar vinden we de LOOKFANTASTIC adventskalender een echte aanrader. Er zijn tal van redenen te noemen waarom de adventskalender het kopen waard is. Voor ons zijn er echter drie hoofdredenen:

25x unieke producten

De adventskalender is samengesteld door de beauty specialisten van LOOKFANTASTIC. In tegenstelling tot andere Beauty adventskalenders bevat deze adventskalender 26 verschillende producten van 25 verschillende merken. Bovendien is het ook een vakje meer dan bij andere kalenders (die meestal maar 24 producten bevatten). Daarbij zijn het vooral full-size producten waar je lang plezier van zult hebben.

Bespaar ruim € 400,-

Dit jaar is de LOOKFANTASTIC adventskalender pas echt een goede deal. Nog nooit bespaarde je zoveel geld als in 2022! De totale waarde van de adventskalender is € 550,-. De verkoopprijs is slechts € 115,- (dat is € 435,- lager). Een ongekende lage prijs voor zoveel luxe beauty verrassingen! Je maakt op deze unieke manier kennis met producten en merken die je anders wellicht niet zult kopen. Als Beauty Box abonnee krijg je ook nog eens € 15,- extra korting (zie hieronder).

Prachtig geschenk voor jezelf of een andere

Naast de prachtige inhoud en de fantastische prijs is de adventskalender zelf ook ieder jaar weer een plaatje. Met ‘The Beauty Story’ heeft LOOKFANTASTIC zich dit jaar weer overtroffen met een compleet nieuwe boek-design. De adventskalender is zeer stevig en biedt zelfs een magneetsluiting. Vele gebruiken de doos dan ook later om spulletjes (zoals sieraden) in te bewaren. Het is een uniek cadeau voor jezelf of voor een ander.

LOOKFANTASTIC adventskalender extra korting?

Natuurlijk bespaar je al ontzettend veel geld als je deze beauty adventskalender koopt bij LOOKFANTASTIC. Je kunt echter nog meer geld besparen als lid van de LOOKFANTASTIC Beauty Box!

  • Ben je al geabonneerd op de Beauty Box? Gebruik dan ADVENTSUBS voor €15 korting.
  • Nog geen abonnement op de Beauty Box? Abonneer je dan vandaag nog voor 3, 6 of 12 maanden en gebruik de codeADVENTBB voor €15 korting op de kalender.

Als Beauty Box lid ontvang je iedere maand een unieke Beauty Box met de mooiste beauty producten. Eigenlijk is dit ook een soort mini-advenstkalender die je iedere maand krijgt! Ook hierbij is de waarde van de producten een stuk hoger dan de verkoopprijs. Je blijft dus besparen. Sowieso krijgen we niet genoeg van beauty verrassingen dus waarom zou je jezelf enkel rond kerst verrassen als het ook vaker kan? Alle info vind je via onderstaande knop:

meer info over de Beauty Box

Lookfantastic adventskalender 2022

Veelgestelde vragen over de LOOKFANTASTIC adventskalender 2022

Wat zit er in de LOOKFANTASTIC adventskalender 2022?

De LOOKFANTASTIC adventskalender 2022 bevat 26 luxe beautyproducten verdeeld over 25 laatjes. Dit jaar vind je producten van o.a.: Rituals, ICONIC Londen, Zelens, ESPA en PMD Clean

Vanaf wanneer is de LOOKFANTASTIC adventskalender verkrijgbaar?

De LOOKFANTASTIC adventskalender 2022 is in de voorverkoop verkrijgbaar (pre-order) vanaf 1 september 2022 via deze link. Wees er snel bij want op =op. Later zal de reguliere verkoop starten.

Wat is de prijs van de LOOKFANTASTIC adventskalender 2022?

De LOOKFANTASTIC adventskalender 2021 zal een verkoopprijs hebben van € 115-. Hiervoor krijg je 25 luxe beauty producten met een totale waarde van € 550,-. Je bespaart dus honderden euro’s.

Is de LOOKFANTASTIC adventskalender te bestellen met korting?

Je krijgt € 435,- ‘korting’ als je de LOOKFANTASTIC adventskalender hier besteld. De totale waarde van alle producten in de adventskalender is namelijk een stuk hoger dan de verkoopprijs. Je krijgt nog eens € 15,- extra korting als je ook Beautybox abonnee wordt van LOOKFANTASTIC. Meer info vind je via deze link.

Waar kan ik de Lookfantastic adventskalender bestellen?

Je kunt de LOOKFANTASTIC adventskalender alleen hier online kopen.

Wanneer wordt de LOOKFANTASTIC adventskalender geleverd?

Als je op tijd besteld (ruim voor 1 december) dan wordt de Lookfantastic adventskalender gratis bij je thuis geleverd voor 1 december. Vanaf 1 december start je namelijk met het uitpakken van je adventskalender.

Bestel nu op Lookfantastic

Aangeboden door:

Dit artikel betreft reclame, waaronder affiliate-links. e genoemde actie is tijdelijk en kan tussentijds gewijzigd of geannuleerd worden.