Bijenkorf adventskalender 2022 (beauty) – Review

De Bijenkorf adventskalender 2022 beauty

Dit is de Bijenkorf adventskalender 2022: een unieke limited edition beauty-adventskalender vol met luxe beauty producten van de mooiste merken. Laat je verleiden door 24 beauty-verrassingen voor een feestelijke decembermaand. In deze review vertellen we je alles over deze unieke adventskalender. Is deze de moeite waard en wat kun je ervan verwachten? Een ding is in ieder geval zeker: deze adventskalender is waarschijnlijk in een mum van tijd uitverkocht. Het goede nieuws, de kalender is vanaf nu online te bestellen via deze link!

Inhoud artikel

Wat is de Bijenkorf adventskalender 2022?

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Laten we eerst even inzoomen op deze adventskalender, want wat voor een soort kalender is dit nu precies? In tegenstelling tot een adventskalender van een specifiek beauty-merk, bevat deze Bijenkorf adventskalender producten van verschillende merken. In totaal 24 verschillende soorten merken om precies te zijn (daarover straks meer).

Laten we eerst even naar de adventskalender zelf kijken. De Bijenkorf weet namelijk al te goed hoe een luxe adventskalender eruit moet zien. Deze adventskalender is in één woord prachtig! Je kunt de adventskalender in het midden openklappen waarna 24 prachtige cadeautjes op je wachten. Waarom 24? Net als elke andere adventskalender open je op 1 december het eerste vakje en het laatste op 24 december: dan is het kerstavond. Zo tel je op een verrassende manier af tot aan kerstmis. Overigens bevat deze adventskalender niet vakjes maar laatjes. Het is namelijk een 3D-adventskalender die je kunt openklappen. Aan beide zijden van de kalender zitten dan vervolgens alle laatjes met nummers, die een voor een open moet schuiven. De producten zitten daarbij ook nog eens los verpakt.

De adventskalender heeft weliswaar een soort kerst-thema (gelet op de gouden sterren aan de voorkant), maar je zou deze ook kunnen gebruiken om af te tellen tot een ander moment, zoals een verjaardag, bruiloft of andere happening.

Overigens wijkt het ontwerp compleet af van de versies van eerdere jaren, zoals hieronder te zien.

Voorbeeld van Bijenkorf adventskalender van 2021. Bron: de Bijenkorf.

Inhoud Bijenkorf adventskalender 2022

Wat zit er in de Bijenkorf adventskalender 2022? De Bijenkorf adventskalender 2022 bestaat uit 24 beauty-verrassingen van diverse merken, waaronder:

  • Hydraterende shampoo van Moroccanoil (travel size)
  • NARS Orgasm Lipstick (full size)
  • Rituals geurstokjes (The Ritual of Jing)!
  • Kiehl’s Travelsize Avocado Eye Cream
  • En nog veel meer!

Zoals je ziet, gaat het hier enkel om de beste en meest luxe beauty-merken. Daarbij bevat de kalender naast travel-size verpakkingen ook de nodige full-size verpakkingen. Elk product van deze adventskalender is de moeite waard. Niet voor niets is deze adventskalender ieder jaar ontzettend snel uitverkocht. We gaan overigens niet de complete inhoud verklappen van deze adventskalender. Het idee is namelijk dat het natuurlijk een verrassing blijft wat erin zit. Maar kun je toch niet wachten (of geef je deze kalender cadeau) dan kun je hier de complete inhoud vinden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bijenkorf adventskalender korting

Dan moeten we het nog hebben over de prijs van deze adventskalender en eventuele kortingen. Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: er wordt geen extra korting gegeven op deze adventskalender. De reden? De Bijenkorf adventskalender is al een ontzettend goede deal. De waarde van alle 24 luxe beauty producten in de Bijenkorf adventskalender is € 500,-. De verkoopprijs van de adventskalender is slechts € 129,-. Je bespaart hiermee maar liefst € 371,-. Daarbovenop krijg je dan ook nog eens de prachtige geschenkdoos in de vorm van de adventskalender. Dit is eigenlijk een van de beste beauty-deals van het jaar.

Conclusie: is deze adventskalender het waard?

Wij kunnen niets anders dan deze adventskalender aanbevelen. Allereerst is het ontwerp van de kalender waanzinnig mooi. Zeker met de zeer luxe afwerking en gouden accenten op de voorkant. Alle 24 producten zitten vervolgens verpakt in een aparte verpakking en verstopt in een van de 24 laatjes. Het is werkelijk een feest om uit te pakken.

Dan hebben we het nog niet over de inhoud gehad. Met enkel de allerbeste merken die er op beauty-gebied zijn (NARS, Rituals, Molton Brown en Balmain Paris en zoveel meer) is deze adventskalender altijd de moeite waard. Bovendien is het een mooie combinatie tussen full-size en travel-size verpakkingen. Het is ideaal om nieuwe producten en merken uit te proberen. Al met al kunnen we deze adventskalender dan ook zeker aanbevelen.

Waar en wanneer is deze adventskalender te koop?

Je koopt de Bijenkorf adventskalender natuurlijk exclusief bij de Bijenkorf. Je bespaart ontzettend veel geld met deze adventskalender. De waarde van alle producten is namelijk ruim € 500,-. De adventskalender is echter te koop voor € 129,-.

Je kunt deze adventskalender eenvoudig online bestellen, deze wordt dan gratis bij je thuis bezorgd. Wacht overigens niet te lang: de Bijenkorf adventskalender is hoog gelimiteerd! Wacht daarom niet te lang met bestellen als je op 1 december het eerste vakje van deze adventskalender wilt open maken. We verwachten dat de adventskalender namelijk snel uitverkocht zal zijn.

Bekijk meer en bestel bij de Bijenkorf

Veelgestelde vragen over de Bijenkorf adventskalender

Wat zit er in de Bijenkorf adventskalender 2022?

De adventskalender van het bekende warenhuis bestaat uit 24 beauty verrassingen van diverse merken, waaronder: Rituals, NARS, Kiehl’s en K18.

Vanaf wanneer is de Bijenkorf adventskalender verkrijgbaar?

De adventskalender is voor leden verkrijgbaar eind september. Vanaf 1 oktober is de adventskalender voor iedereen verkrijgbaar via deze link.

Is de Bijenkorf adventskalender 2022 de moeite waard?

Absoluut! Het is niet alleen een schitterende adventskalender om te zien. De inhoud is ook absoluut de moeite waard. Deze kalender bevat enkel producten van de beste beauty-merken. De totale waarde is € 500,- terwijl de verkoopprijs vele malen lager is. Je bespaart dus ook nog eens veel geld.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.