Bijenkorf adventskalender 2022 (beauty) – Review

De Bijenkorf adventskalender 2022 beauty

Dit is de Bijenkorf adventskalender 2022: een unieke limited edition beauty-adventskalender vol met luxe beauty producten van de mooiste merken. Laat je verleiden door 24 beauty-verrassingen voor een feestelijke decembermaand. In deze review vertellen we je alles over deze must-have adventskalender!

De adventskalender is overigens vanaf nu te koop via deze link!

In tegenstelling tot een adventskalender van een specifiek beauty-merk, bevat deze Bijenkorf adventskalender producten van verschillende merken. Het is daarmee een van de meest verrassende adventskalenders van 2022.

De Bijenkorf weet al te goed hoe een luxe adventskalender eruit moet zien. Deze adventskalender is in één woord prachtig! Je kunt de adventskalender in het midden openklappen waarna 24 prachtige cadeautjes op je wachten. Waarom 24? Net als elke andere adventskalender open je op 1 december het eerste vakje en het laatste op 24 december: dan is het kerstavond. Zo tel je op een verrassende manier af tot aan kerstmis. De adventskalender heeft weliswaar een soort kerst-thema (gelet op de gouden sterren aan de voorkant), maar je zou deze ook kunnen gebruiken om af te tellen tot een ander moment, zoals een verjaardag, bruiloft of andere happening.

Inhoud Bijenkorf adventskalender 2022

We gaan niet de complete inhoud verklappen van deze adventskalender, maar we willen je wel een kleine sneak-peek geven. De Bijenkorf adventskalender 2022 bestaat uit 24 beauty-verrassingen van diverse merken, waaronder:

  • Hydraterende shampoo van Moroccanoil (travel size)
  • NARS Orgasm Lipstick (full size)
  • Rituals geurstokjes (The Ritual of Jing)!
  • Kiehl’s Travelsize Avocado Eye Cream
  • En nog veel meer!

Zoals je ziet, gaat het hier enkel om de beste en meest luxe beauty-merken. Daarbij bevat de kalender naast travel-size verpakkingen ook de nodige full-size verpakkingen. Elk product van deze adventskalender is de moeite waard. Niet voor niets is deze adventskalender ieder jaar ontzettend snel uitverkocht. Wil je overigens de complete inhoud weten? Deze vind je hier.

Waar en wanneer is deze adventskalender te koop?

Je koopt de Bijenkorf adventskalender natuurlijk exclusief bij de Bijenkorf. Je bespaart ontzettend veel geld met deze adventskalender. De waarde van alle producten is namelijk ruim € 500,-. De adventskalender is echter te koop voor € 129,-.

Je kunt deze adventskalender eenvoudig online bestellen, deze wordt dan gratis bij je thuis bezorgd. Wacht overigens niet te lang: de Bijenkorf adventskalender is hoog gelimiteerd! Wacht daarom niet te lang met bestellen als je op 1 december het eerste vakje van deze adventskalender wilt open maken. We verwachten dat de adventskalender namelijk snel uitverkocht zal zijn.

Bekijk meer en bestel bij de Bijenkorf

Veelgestelde vragen over de Bijenkorf adventskalender

Wat zit er in de Bijenkorf adventskalender 2022?

De adventskalender van het bekende warenhuis bestaat uit 24 beauty verrassingen van diverse merken, waaronder: Rituals, NARS, Kiehl’s en K18.

Vanaf wanneer is de Bijenkorf adventskalender verkrijgbaar?

De adventskalender is voor leden verkrijgbaar eind september. Vanaf 1 oktober is de adventskalender voor iedereen verkrijgbaar via deze link.

Is de Bijenkorf adventskalender 2022 de moeite waard?

Absoluut! Het is niet alleen een schitterende adventskalender om te zien. De inhoud is ook absoluut de moeite waard. Deze kalender bevat enkel producten van de beste beauty-merken. De totale waarde is € 500,- terwijl de verkoopprijs vele malen lager is. Je bespaart dus ook nog eens veel geld.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.