Charlotte Tilbury adventskalender 2022 – de luxe beauty adventskalender

Charlotte Tilbury adventskalender 2022

Dit is de limited edition Charlotte Tilbury adventskalender 2022. Dit is een van de meest luxe beauty adventskalenders van 2022 en een echte must-have! Vorig jaar was deze adventskalender dan ook in een mum tijd uitverkocht. Dit komt niet alleen door het unieke design maar ook door de prijs. De waarde van de producten in deze adventskalender is namelijk een stuk hoger dan de losse verkoop: je bespaart tientallen euro’s. In dit artikel vertellen we je alles over deze prachtige adventskalender.

Allereerst is het design van deze adventskalender al iets om over naar huis te schrijven. Dit is namelijk niet zomaar een adventskalender. De kalender bestaat namelijk niet uit vakjes maar 12 prachtige lades. Schuif vanaf 12 december elke dag een lade open en ontdek een nieuwe beauty-verrassing! Je leest het goed: deze adventskalender bevat geen 24 producten maar slechts 12. Het grote voordeel hiervan is dat de adventskalender hierdoor ook erg betaalbaar is.

Inhoud Charlotte Tilbury adventskalender 2022?

De meest gestelde vraag bij adventskalenders is telkens: wat zit erin? Natuurlijk kunnen we de complete inhoud verklappen, maar dat is niet leuk als je deze adventskalender voor jezelf koopt. Daarom gaan we niet de complete inhoud verklappen maar geven we je enkel een tipje van de sluier.

De Charlotte Tilbury adventskalender 2022 bevat o.a.:

  • Hollywood Beauty Light highlighter (full-size!)
  • Charlotte’s Magic Lip Oil Chrystal Elixer (full-size!)
  • Rock ‘N’ Kohl eyeliner (mini)

Wil je toch de complete inhoud al zien? Deze vind je hier of scroll helemaal naar beneden om een afbeelding te zien.

Waar is de Charlotte Tilbury adventskalender 2022 te koop?

Deze luxe adventskalender van Charlotte Tilbury is vanaf nu te koop bij de Bijenkorf Via onderstaande knop kun je de actuele prijs en voorraad checken. Deze adventskalender is populair. Is de adventskalender op voorraad? Dan adviseren we je deze gelijk te bestellen. De meeste webshops hebben maar een beperkte voorraad en op is helaas echt op. Bovendien bespaar je flink geld als je deze adventskalender koopt gezien de inhoud een stuk duurder is dan de prijs. We wensen je schitterende dagen toe met deze prachtige adventskalender!

Bekijk bij de Bijenkorf

Charlotte-Tilbury-adventskalender-2022-inhoud

Dit artikel bevat reclame waaronder affiliate links.