Playmobil adventskalenders 2020 – het complete overzicht

Ontdek de nieuwe Playmobil adventskalenders 2020. Ook in 2020 brengt Playmobil weer nieuwe adventskalenders op de markt. Dit jaar kun je drie compleet nieuwe adventskalenders ontdekken in drie verschillende thema’s! De Playmobil adventskalenders zijn ieder jaar weer ontzettend populair. Eerder presenteerde we je al de vier nieuwe Lego adventskalenders voor 2020 en de drie adventskalenders van Schleich voor 2020.

De Playmobil adventskalenders zijn een ideaal cadeau, zeker voor Sinterklaas. Elke Playmobil adventskalender bestaat uit een grote doos met daarin 24 Playmobil figuurtjes en voorwerpen. De doos zelf is vaak al een lust voor het oog: je kunt de achterkant namelijk openklappen waarbij er meteen een passende achtergrond ontstaat waar je de inhoud van de adventskalender kunt uitstallen.

Thema’s Playmobil adventskalenders 2020

Playmobil brengt ieder jaar niet één maar meerdere adventskalender op de markt. In 2020 hebben ze gekozen voor drie verschillende thema’s. De drie Playmobil adventskalenders voor 2020 zijn:

  • Playmobil adventskalender met kerstthema: de kabouter werkplaats (9264)
  • De Playmobil piraten adventskalender (70322)
  • Playmobil prinsessen adventskalender 2020 (70323)

In dit artikel lichten we alledrie de adventskalenders verder uit en laten we je graag de prijs en actuele kortingen zien.

Playmobil kerst adventskalender 2020 (9264)

 

Bron: Amazon

Een centraal Playmobil thema dat ieder jaar weer terugkeert bij de Playmobil adventskalenders is natuurlijk het kerstmis-thema. Dit jaar is het thema de ‘kabouterwerkplaats van de kerstman’. Deze Playmobil adventskalenders brengt je helemaal in kerststemming met verschillende (super schattige) kaboutertjes (of zijn het elfjes?), divers kerstspeelgoed en zelfs de kerstman met arrenslee! Het absolute hoogtepunt van deze adventskalender is de echt werkende Playmobil-lantaarn die deze set helemaal compleet maakt. Klik op onderstaande button (opent in een nieuw venster) om de actuele prijs te zien inclusief de volledige inhoud.

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil piraten adventskalender 2020 (70322)

Bron: Amazon

Schip ahoy piraten! Een piraten adventskalender mag dit jaar ook zeker niet ontbreken bij de Playmobil adventskalenders. Het is een zeer complete adventskalender met maar liefst twee Playmobil-figuren (een kapitein en een piraat), een roeiboot, heel veel piraten-accessoires en een griezelige rode octopus. Kortom een super-stoere adventskalender waar je veel piratenavonturen mee zult beleven!

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil prinsessen adventskalender 2020 (70323)

Bron: Amazon

Deze laatste Playmobil adventskalender is onderdeel van de Playmobil prinsessenwereld. Een serie die zeer populair is bij meisjes. Ook dit is weer een prachtige adventskalender geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Met deze kalender beleef je een betoverende picknick in het park. Laat je verrassen met 24 Playmobil figuren (in dit geval maar liefst vier stuks) en voorwerpen. Wat dacht je van een prachtig prinsessenbootje, zwaantjes en een pony.

Bekijk complete inhoud en prijs

Playmobil adventskalender kopen met korting?

De Playmobil adventskalenders zijn waarschijnlijk te koop vanaf september 2020. De adviesprijs ligt rond de 30/40 euro. Gelukkig kun je vaak flink besparen op de prijs. Klik hieronder om de actuele prijzen te zien bij Bol.com en Amazon. Hier vind je naast bovenstaande adventskalenders ook de Playmobil adventskalenders van eerdere jaren (maar dit nog net zo leuk zijn!). Bijvoorbeeld deze Playmobil XL-adventskalender in de vorm van een poppenhuis.

Nog meer adventskalenders en kortingen? Klik op onderstaande buttons voor het complete aanbod en de actuele prijzen:

Bekijk alle Playmobil adventskalender kortingen op Amazon Bekijk alle Playmobil adventskalender kortingen op Bol.com