Action adventskalenders 2022: koop nu online

Action Adventskalenders 2022

Dit zijn de Action adventskalender 2022. De bekende winkelketen is er ieder jaar weer vroeger bij. Dit jaar heeft de Action de adventskalenders al in de eerste week van september bekend gemaakt. In dit artikel lees je er alles over.

Heb je de Action adventskalenders gemist in de winkel? Geen probleem! De meeste adventskalenders die de Action verkoopt zijn van bekende merken. Daarom zijn deze vaak wel gewoon nog online te koop bij diverse online winkels zoals Bol.com. Vaak zijn de adventskalenders wel iets hoger geprijsd. Maar eerlijk is eerlijk je hoeft er ook de deur niet meer voor uit. De meeste adventskalenders worden gewoon gratis thuisbezorgd. Dat scheelt weer de nodige tijd.

Overzicht Action adventskalenders 2022

Hieronder vind je een overzicht van alle Action adventskalenders van 2022 die je nu gewoon vanuit thuis kunt bestellen. We verwachten dat enkele adventskalenders ook online snel uitverkocht zullen zijn. Dus wacht ook hier niet te lang. De meeste adventskalenders hebben namelijk een interessante prijs en zijn daarom zeer geliefd als verjaardags- of sinterklaascadeau. Voor welke adventskalender van de Action kies jij dit jaar?

Spa Exclusives beauty adventskalender 2022

Spa exclusives adventskalender 2022 action
Bron: Action

De Spa Exclusives adventskalender is de meest populaire adventskalender van de Action. Ook dit jaar heeft Spa Exclusives gekozen voor een heel nieuw design. Het is een 2D adventskalender met 24 prachtige beauty-producten. Denk hierbij aan diverse verzorgingsproducten voor je handen (handcrème), huid (body lotion), haren (shampoo en conditioner) en leuke accessoires zoals een make-up spiegeltje en een shower-puff. Deze adventskalender is een van de goedkoopste beauty adventskalenders van 2022 en via onderstaande knop ook via Bol.com te bestellen.

Bekijk inhoud en prijs

Max & More make-up adventskalender

Max & More beauty adventskalender make-up action
Bron: Action

We blijven nog even bij de beauty adventskalenders want naast de Spa Exclusives adventskalender biedt Action ook de Max & More adventskalender aan. Deze adventskalender bevat uitsluitend make-up en was vorig jaar ook een mega succes. Deze adventskalender is ook wat luxer. Zeker het nieuwe design voor 2022 mag er zeker zijn! Ontdek in deze donkerblauwe adventskalender weer 24 verrassende doosjes met een prachtig make-up product. Super leuk om cadeau te doen (zeker voor meisjes).

Bekijk inhoud en prijs

Ook van deze Max & More make up adventskalender zijn er online nog eerdere versies te koop. Deze vind je hier.

Look-O-Look adventskalender met snoep

Bron: Bol.com

Dan over naar compleet andere adventskalenders. Deze Look-O-Look adventskalender zit namelijk vol met het lekkerste snoep! Gelukkig geen ‘goedkoop snoep’ van onbekende merken, maar enkel A-merken zoals Mentos, Fruit-tella, Chupa Chups en Look-O-Look zelf. In totaal bevat deze adventskalender 24 heerlijke snoepjes in een super vrolijke adventskalender. Bestellen kan direct online en als je er meer tegelijk koopt krijg je ook nog eens korting!

Bekijk inhoud en prijs

Celebrations chocolade adventskalender

Celebrations adventskalender 2022
Bron: Action

De laatste snoep adventskalender die we bij de Action tegenkwamen is deze Celebrations kerstboom. In deze mooie adventskalender vind je 24 heerlijke mini-candybars (Celebrations dus) van Mars, Twix, Milky-Way, Bounty en meer! Ook deze kalender kun je gewoon eenvoudig vanuit thuis bestellen. Ook hier ben je een stuk voordelig uit als je er meerdere koopt. ! Er bestaan overigens meerdere Milka adventskalenders (klik hier voor een overzicht van chocolade adventskalenders)

Bekijk inhoud en prijs

Kaarsen adventskalender 2022

kaarsen adventskalender 2022 action
Bron: Action

Nieuw dit jaar is deze adventskalender met kaarsen. Laat je 24 dagen lang verrassen door de mooiste (geur)kaarsen in verschillende vormen. De adventskalender bestaat onder andere uit langwerpige kaarsen, theelichtjes en zelfs kaarsenhouders! Een ontzettend originele en leuke adventskalender om cadeau te geven of gewoon zelf te houden. Deze adventskalender is niet online te koop, maar via onderstaande knop vind je alle alternatieven:

Bekijk inhoud en prijs

Action Adventskalenders om zelf te vullen

Bron: Action

Tot slot verkoopt Action ook enkele adventskalenders die je zelf kunt vullen (van karton of hout). Deze zijn altijd het snelste uitverkocht. In dit artikel vind je een overzicht van de mooiste adventskalenders van 2022 die je zelf kunt vullen.

Via onderstaande knop vind je vervolgens ook alle houten adventskalenders die je zelf kunt vullen:

Bekijk inhoud en prijs