Action adventskalenders 2021 : nu ook online te koop

action adventskalender 2021 overzicht

Heb je de Action adventskalenders 2021 in de winkels gemist? Zou goed kunnen. De Action begint al halverwege september met de verkoop van diverse adventskalenders. De meeste adventskalenders zijn dan ook in oktober weer allemaal uitverkocht. De meeste adventskalenders die de Action verkoopt zijn van bekende merken. Daarom zijn deze vaak wel gewoon nog online te koop bij diverse online winkels zoals Bol.com. Vaak zijn de adventskalenders wel iets hoger geprijsd. Maar eerlijk is eerlijk je hoeft er ook de deur niet meer voor uit. De meeste adventskalenders worden gewoon gratis thuisbezorgd. Dat scheelt weer de nodige tijd.

Overzicht Action adventskalenders 2021

Hieronder vind je een overzicht van alle Action adventskalenders van 2021 die je nu gewoon vanuit thuis kunt bestellen. We verwachten dat enkele adventskalenders ook online snel uitverkocht zullen zijn. Dus wacht ook hier niet te lang. De meeste adventskalenders hebben namelijk een interessante prijs en zijn daarom zeer geliefd als verjaardags- of sinterklaascadeau. Voor welke adventskalender van de Action kies jij dit jaar?

Spa Exclusives beauty adventskalender

Bron: Bol.com

De Spa Exclusives adventskalender is de meest populaire adventskalender van de Action. In het verleden leek deze adventskalender heel erg op de Rituals 2D adventskalender en had deze de vorm van een kerstboom. Dit jaar heeft Spa Exclusives gekozen voor een heel nieuw design. Het concept blijft hetzelfde: klap de adventskalender open en ontdek 24 prachtige beauty-producten. Denk hierbij aan diverse verzorgingsproducten voor je handen (handcrème), huid (body lotion), haren (shampoo en conditioner) en leuke accessoires zoals een make-up spiegeltje en een shower-puff. Deze adventskalender is een van de goedkoopste beauty adventskalenders van 2021 en via onderstaande knop ook via Bol.com te bestellen.

Bekijk inhoud en prijs

Max & More make-up adventskalender

We blijven nog even bij de beauty adventskalenders want naast de Spa Exclusives adventskalender biedt Action ook de Max & More adventskalender aan. Deze adventskalender bevat uitsluitend make-up en was vorig jaar ook een mega succes. Deze adventskalender is ook wat luxer. Zeker het nieuwe design voor 2021 mag er zeker zijn! Ontdek in deze donkerblauwe adventskalender weer 24 verrassende doosjes met een prachtig make-up product. Super leuk om cadeau te doen (zeker voor meisjes).

Bekijk inhoud en prijs

Ook van deze Max & More make up adventskalender zijn er online nog eerdere versies te koop. Deze vind je hier.

Look-O-Look adventskalender met snoep

Bron: Bol.com

Dan over naar compleet andere adventskalenders. Deze Look-O-Look adventskalender zit namelijk vol met het lekkerste snoep! Gelukkig geen ‘goedkoop snoep’ van onbekende merken, maar enkel A-merken zoals Mentos, Fruit-tella, Chupa Chups en Look-O-Look zelf. In totaal bevat deze adventskalender 24 heerlijke snoepjes in een super vrolijke adventskalender. Bestellen kan direct online en als je er meer tegelijk koopt krijg je ook nog eens korting!

Bekijk inhoud en prijs

 

Milka chocolade adventskalender

Bron: Amazon

Ben je meer een liefhebben van chocolade? Ook daar heeft de Action aan gedacht. Deze Milka chocolade adventskalender is alvast onze favoriet! Er bestaan overigens meerdere Milka adventskalenders (klik hier voor een overzicht van chocolade adventskalenders). Deze is extra leuk voor kinderen! Je vind namelijk 24 leuke kerstfiguurtjes in deze adventskalender. Gemaakt van heerlijke Milka chocolade en met witte melkvulling! Je kunt de smaak een beetje vergelijken met de bekende Kinder-chocolade! Super lekker!

De Milka adventskalender is online te koop bij Amazon. Dit is overigens de Duitse Amazon, maar deze levert ook in Nederland. Hier zijn overigens meerdere Milka adventskalenders te koop!

Bekijk inhoud en prijs

 

Celebrations chocolade adventskalender

De laatste snoep adventskalender die we bij de Action tegenkwamen is deze Celebrations kerstboom. In deze mooie adventskalender vind je 24 heerlijke mini-candybars (Celebrations dus) van Mars, Twix, Milky-Way, Bounty en meer! Ook deze kalender kun je gewoon eenvoudig vanuit thuis bestellen. Ook hier ben je een stuk voordelig uit als je er meerdere koopt.

Bron: Bol.com
Bekijk inhoud en prijs

Action Adventskalenders om zelf te vullen

Voorbeeld adventskalender die je zelf kunt vullen.

Tot slot verkoopt Action ook enkele adventskalenders die je zelf kunt vullen (van karton of hout). Deze zijn altijd het snelste uitverkocht. Gelukkig kun je via onderstaande knop ons overzicht vinden van populaire adventskalenders die je zelf kunt vullen & die gewoon online te bestellen zijn.

Bekijk inhoud en prijs