Donald Duck adventskalender 2022

Donald Duck adventskalender 2022

Hoe leuk: een Donald Duck adventskalender 2022! Een unieke adventskalender in de vorm van een Donald Duck stripboek. Een uniek concept waar je dagenlang plezier van hebt. Niet voor niets is deze adventskalender lastig te verkrijgen. Voordat je het weet is ie weer uitverkocht! In dit artikel hebben we de adventskalender van de wereldberoemde eend nader bekeken en vertellen we je er alles over.

Wat is de Donald Duck adventskalender?

Bron: Bol.com

Deze adventskalender is niet te vergelijken met andere adventskalenders met speelgoed of chocolade. Het is namelijk geen doos met vakje, maar een boekje. Het gaat namelijk om een unieke versie van de zogenaamde Donald Duck Pockets. Dit zijn kleine stripboekjes die qua formaat ideaal zijn om mee te nemen.

Dit betreft een ‘adventskalender’ pocket. Deze bestaat uit 24 losse verhaaltjes. Je kunt ze echter nog niet lezen. De bladzijden zitten namelijk dicht. Door middel van een scheurlijn kun je ze elke dag open scheuren om het verhaal te lezen! Een super leuk en grappig idee.

Waar is deze adventspocket te koop?

De Pocket adventskalender van Donald Duck is overigens niet helemaal nieuw. Deze bestaat al enkelen jaren. Er zijn dan ook diverse versies in omloop. De 2022 versie is nu ook online te bestellen via onderstaande knop.

Bekijk meer & bestel
kerstcadeau tip