Beerwulf bier adventkalender 2022

Ontdek de nieuwe Beerwulf bier adventskalender 2022 en laat je 24 dagen lang verrassen door unieke speciaalbieren: van klassiekers tot de meeste exclusieve bieren die speciaal voor deze adventskalender gebrouwen zijn. Deze adventskalender bevat 24 flesjes speciaalbier die je vanaf 1 december elke dag kunt ontdekken. Het laatste vakje open je op kerstavond (24 vakje) – dan kan het kerstfeest beginnen!

Niet voor niets was de Beerwulf adventskalender vorig jaar in een zeer korte tijd uitverkocht! Het is namelijk een ideaal cadeau voor jezelf of een ander. In dit artikel laten we je zien wat je kunt verwachten van de nieuwe 2022-versie. Via onderstaande knop vind je ook alle informatie terug en kun je gelijk bestellen!

De adventskalender is uitverkocht. Bekijk alternatieven bierpakketten via onderstaande knop:

Bekijk prijs en alle informatie op Beerwulf

Wat zit er in de Beerwulf bier adventskalender 2022?

Bier, bier en nog eens bier! Speciaalbier welteverstaan. De adventskalender van Beerwulf heeft in 2022 weer een complete nieuwe inhoud. In totaal zijn er 24 bieren te vinden verdeeld over 12 biersoorten (licht, donker, double, triple, IPA – noem het maar op!).

Je zult enkele klassieke bieren terug vinden in deze adventskalender maar ook enkele exclusieve bieren. Deze zijn speciaal voor de adventskalender gebrouwen en zul je dan ook niet snel in de winkel terugvinden. Overigens houdt Beerwulf de inhoud ieder jaar strikt geheim. Hiermee is deze bier adventskalender ook een ideaal cadeau voor jezelf. Je zult in ieder geval zeker geen spijt krijgen van deze bier adventskalender want wat is er leuker om elke dag weer een uniek bier ‘voorgeschoteld’ te krijgen… en dat 24 dagen lang! Daarbij zal Beerwulf vanaf 1 december meer achtergrond info publiceren over de bieren via de sociale media van de webshop.

Overigens mag de doos er dit jaar ook zijn. Dit jaar heeft Beerwulf een complete full-color bedrukte doos in een uniek Beerwulf kerstdesign.

Beerwulf-bier-adventskalender-2022-inhoud

Veelgestelde vragen over de Beerwulf bier adventskalender

Vanaf wanneer is de Beerwulf adventskalender te koop?

De Beerwulf adventskalender is te koop vanaf eind september via deze link. De adventskalender zal niet te koop zijn in de winkel of op andere plekken.

Wat zit er in de Beerwulf bier advenstkalender.

De adventskalender van Beerwulf bevat 24 speciaalbieren in totaal. Het gaat hier om klassieke bieren en unieke bieren die speciaal voor de adventskalender gebrouwen zijn. De exacte inhoud blijft overigens een verrassing.

Wat zijn de verzendkosten voor de Beerwulf bier adventskalender?

De adventskalender wordt gratis bij je thuisbezorg als je bestelt via deze link.

Wat kost de Beerwulf bier adventskalender?

De adventskalender zal te koop zijn voor € 65,99. Soms zijn er ook speciale acties bij Beerwulf. Klik hier om de actuele prijs te zien.

Voor wie is de adventskalender het meest geschikt?

De Beerwulf adventskalender is erg toegankelijk en leuk voor iedereen die van bier en speciaalbier houdt. Het is een ideale manier om nieuwe bieren te ontdekken.

Bekijk prijs en alle informatie op Beerwulf


Aangeboden door:

Geen 18? Geen druppel! | Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.