Hema adventskalender 2022: welke kies jij?

hema adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een Hema adventskalender 2022? De Hema heeft ieder jaar weer enkele leuke adventskalenders te koop. De vraag is: zijn deze het waard en wat kun je ervan verwachten? In dit artikel laten we je alle Hema adventskalenders van dit jaar zien en geven we onze eerlijke mening.

Het goede nieuws: de adventskalenders zijn dit jaar ook gewoon te koop via de webshop van de Hema. Dat was andere jaren wel anders, toen moest je perse naar de winkels. Nadeel van de winkel is dat de adventskalenders daar altijd snel uitverkocht zijn. Gelukkig is de voorraad online groter.

Overzicht Hema adventskalenders 2022

Dit jaar heeft de Hema drie adventskalender te koop in verschillende categorieën. Één ding hebben de adventskalenders allemaal met elkaar gemeen: ze zijn ontzettend betaalbaar. Het is daarmee een ideaal cadeau voor een ander (of voor jezelf). Natuurlijk is de kwaliteit ook zeer goed, zoals je van de Hema mag verwachten. Net als alle andere producten van de Hema zijn deze ook allemaal van het eigen merk. Alle adventskalenders zijn bovendien helemaal nieuw voor 2022 en waren nog niet eerder te koop.

TIP: bestel gelijk meerdere producten: vanaf € 30,- is de verzending namelijk gratis. De Hema verkoopt altijd wel iets wat je kunt gebruiken. Overigens kunnen deze adventskalenders snel uitverkocht zijn!

Hema nagellak adventskalender

Bron: Hema

Een van de meest populaire adventskalender dit jaar van de Hema is deze nagellak adventskalender. We hebben al diverse nagellak adventskalender gezien dit jaar, waaronder van Essie. Deze Hema variant is een stuk betaalbaarder en bevat 10 soorten Hema nagellak. Hema make-up is populair en heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Extra leuk is dat de kleuren van nagellak afgestemd is op de aankomende feestdagen. Zo mag gouden glitter nagellak dit jaar zeker niet ontbreken. Het is wel opvallend dat de kalender maar tien vakjes heeft. Je opent deze dan pas vanaf 14 december (t/m 24 december, dan is het kerstavond).

Bekijk inhoud en prijs

Hema bruisballen adventskalender

Bron: Hema

Een andere leuke beauty adventskalender van de Hema is deze schattige mini-bruisballen adventskalender. Ook deze bevat 10 vakjes, dit jaar met superleuke en heerlijke bruisballen! In totaal bevat de aftelkalender vijf verschillende soorten bruisballen met verschillende geuren en vormen. Deze adventskalender kost nog geen tientje en is daarmee een ideaal cadeau voor iedereen die van badderen houdt.

Bekijk inhoud en prijs

Heerlijke chocolade adventskalender van de Hema

Bron: Hema

Tot slot verkoopt de Hema ook dit jaar een chocolade adventskalender. Het is een soort pop-up 3D adventskalender. Je kunt deze plat op tafel leggen en elke dag een vakje omhoog klappen. Zo verschijnt een gezellig kerstdorpje. Achter ieder vakje vind je een van de acht verschillende chocolaatjes, natuurlijk in kerstthema! Het zijn verschillende soorten chocolade, waaronder: puur, melk en witte chocolade. Het zijn superleuke figuurtjes. Je kunt ze natuurlijk elke dag gelijk opeten of je serveert ze op een leuke schaal tijdens de koffie.

Bekijk inhoud en prijs

Extra tip: Hema kerstcollectie 2022

Vergeet ook zeker niet om op de website van de Hema de nieuwe kerstcollectie te bekijken. Ook dit jaar vind je in het warenhuis weer de mooiste kerstdecoraties, servies, keukenlinnen, cadeaus en meer! Of je nu op zoek bent naar een mooi short, kerstsokken of een notenkraker van hout. De Hema heeft het allemaal. Extra leuk zijn de Hema kerstballen in de vorm van een tompouce of rookworst. Ook de Takkie kerstmok moet je gewoon hebben dit jaar! Je vind de complete collectie via de knop hieronder:

Bekijk de nieuwe kerstcollectie

Veelgestelde vragen over Hema adventskalenders

Welke adventskalenders verkoopt de Hema?

De Hema verkoopt al meerdere jaren verschillende soorten aftelkalenders. Dit jaar zijn er drie soorten: een nagellak aftelkalender, een bruisballen aftelkalender en een adventskalender met chocolade. Je er alles over op deze pagina.

Wat kost een Hema adventskalender?

De adventskalenders van de Hema zijn zeer betaalbaar en kosten tussen de 8,75 en 15 euro.

Is er een korting op Hema adventskalenders?

Ja! De Hema geeft regelmatig korting op de adventskalenders. Kijk op deze pagina om te zien of er momenteel een kortingsactie actief is.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.