Essie adventskalender 2022 – Review

Essie adventskalender 2022

De Essie adventskalender 2022 is er! Dit is dé adventskalender voor elke nagellak fan! We hebben al meerdere make up adventskalenders gezien dit jaar (klik hier voor een overzicht van alle beauty adventskalenders van 2022). Deze adventskalender is een unieke beauty adventskalender gezien deze alleen nagellak van bevat. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of iemand anders. Je zult namelijk veel plezier beleven aan deze adventskalender.

Inhoud Essie adventskalender 2022

Ook dit jaar bestaat de Essie adventskalender uit een grote doos met daarin 24 vakjes. Deze open je vanaf 1 december tot aan kerstavond op 24 december. Achter ieder vakje vind je een nieuwe nagellak. Dit jaar heeft het merk zich laten inspireren door een wintersport-gebied. Dit is te zien aan de mooie bergen en de skilift op de adventskalender. Extra leuk is dat je de adventskalender ook kunt openklappen dit jaar. De adventskalender bestaat dit jaar uit:

  • 9 grote flesjes Essie nagellak en nagelverzorging met de prachtigste kleuren! Speciaal samengesteld door de Amerikaanse nagelstylisten van Essie, rekening houdend met de feestdagen.
  • 14 nagellak mini’s: ideaal om mee te nemen en nieuwe unieke kleuren te ontdekken!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Essie adventskalender 2022 inhoud

Bron: Douglas

Waar is de Essie adventskalender te koop (met korting)?

Je kunt deze Essie adventskalender eenvoudig online bestellen bij diverse online webwinkels. Daarbij wordt in de meeste gevallen de adventskalender ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Klik op de knoppen hieronder om de actuele prijs en voorraad te zien. Soms is er ook sprake van een korting of afprijzing.

Het is echter een zeer geliefde adventskalender. De kans is groot dat deze snel uitverkocht is. Als je echt zeker wilt zijn van een exemplaar adviseren we om deze tijdig te bestellen als deze op voorraad is. Wachten tot een afprijzing kan leiden tot een teleurstelling. Vorig jaar was deze adventskalender namelijk ook snel weg.

SALE: laatste stuks nu met 25% korting (op de adviesprijs):

Bekijk meer en bestel (Douglas)

Ook leuk: Essie Adventskrans 2022

Bron; Douglas

Naast bovenstaande grote adventskalender heeft Essie dit jaar ook een cadeauverpakking met vier Essie producten. Deze kun je daarna gebruiken als een soort adventskrans door er vier kaarsen in te doen. Ook deze adventskalender is tijdelijk te koop bij Douglas via onderstaande knop.

Bekijk meer en bestel (Douglas)

Veelgestelde vragen over deze adventskalender

Wat zit er in de Essie adventskalender 2022?

Ook dit jaar bevat de Essie adventskalender weer 24 prachtige nagellak verrassingen in zowel mini-size als full-size. Het gaat hier om zowel nagellak als nagel-verzorgingsproducten.

Is er een Essie adventskalender korting?

Soms zijn er diverse kortingsacties voor de Essie adventskalender. Via de knoppen op deze pagina kun je gelijk zien wat de prijs is bij diverse aanbiedingen en de kalender bestellen tegen de laagste prijs.

Wanneer is de Essie adventskalender te koop?

Deze nagellak adventskalender 2022 zal te koop zijn vanaf halverwege september 2022.

Hoeveel kost de Essie adventskalender 2022?

De Essie adventskalender 2022 zal rond de € 55,- kosten. Soms is deze ook nog iets afgeprijsd. Check hiervoor de links in dit artikel.

Waar is de Essie adventskalender 2022 te koop?

De adventskalender is online te koop bij diverse webwinkel (zie buttons op deze pagina).

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.