Essie adventskalender met nagellak 2021 – nu 42% korting

Essie adventskalender 2021 met nagellak

De Essie adventskalender 2021 is er! Dit is dé adventskalender voor elke Essie nagellak fan! We hebben al meerdere make up adventskalenders gezien dit jaar (klik hier voor een overzicht van alle beauty adventskalenders van 2021). Deze adventskalender is een unieke beauty adventskalender gezien deze alleen nagellak van bevat. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of iemand anders. Je zult namelijk veel plezier beleven aan deze adventskalender.

Nu met 42% extra korting via onderstaande knop:

Bekijk meer en bestel

Wat zit er in de Essie adventskalender?

De Essie adventskalender bestaat uit een grote doos met daarin 24 vakjes. Deze open je vanaf 1 december tot aan kerstavond op 24 december. Achter ieder vakje vind je een nieuwe nagellak. Het thema van de Essie adventskalender is dit jaar ‘Welcome to the Essie Winter market’ en heeft weer een prachtig winters motief. De adventskalender van 2021 bevat:

  • 9 grote flesjes Essie nagellak met de prachtigste kleuren! Speciaal samengesteld door de Amerikaanse nagelstylisten van Essie, rekening houdend met de feestdagen.
  • 14 nagellak mini’s: ideaal om mee te nemen en nieuwe unieke kleuren te ontdekken!
  • Een mini nagellak remover van Essie.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Bol

Waar kun je deze nagellak adventskalender kopen?

Je kunt deze Essie adventskalender eenvoudig online bestellen bij Bol.com. Daarbij wordt de adventskalender ook nog een gratis geleverd. Het is een zeer geliefde adventskalender. We verwachten dan ook dat deze snel uitverkocht zal zijn. Bestel ‘m vandaag nog zodat je zeker bent dat je op een feestelijke manier kunt aftellen tot aan kerst.

Nu met 42% extra korting via onderstaande knop:

Bekijk meer en bestel

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.