Bodylab Fitness adventskalender met 24 fitnessrepen

bodylab fitness adventskalender 2022

Ken jij de Bodylab Fitness adventskalender 2022 al? Deze unieke adventskalender verrast je 24 dagen lang met de allerbeste fitnessrepen, waaronder verschillende protein-bars. Dit is de must-have adventskalender voor sporters! In deze review laten we je zien wat je van deze nieuwe adventskalender kunt verwachten.

Laten we beginnen bij het begin: wat is Bodylab? Bodylab is dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. Ze richen zich op fitness, krachtsporters en bodybuilders Ze bieden de beste voedingsproducten van de allerbeste merken. Zo komen we gelijk bij een van de grote voordelen van de Bodylab adventskalender: deze bevat namelijk producten van diverse merken en smaken in één adventskalender. Het is daarmee een ideale manier om nieuwe producten te testen.

Nu laatste stuks met 10% korting!

Bekijk meer & bestel
adventskalender korting

Inhoud Bodylab fitness adventskalender 2022

De adventskalender van Bodylab bestaat uit een grote doos met daarin 24 vakjes. Vanaf 1 december open je elke dag een vakje tot aan kerstavond. Op deze manier tel je op een creatieve manier af tot kerst! In elk vakje van de adventskalender vind je een fitness-repen. Het gaat hierbij om diverse repen met diverse smaken, waaronder:

  • 17x proteine repen waaronder: 2x Crispy Protein Bar van Bodylab, de PowerBar Natural Protein in Blueberry Nuts en de Seitenbacher Chocolate Protein-Bar.
  • 4x chocolade repen waaronder de Barebells White Chocolate Almond bar.
  • 1x Energiereep van Energy Cake.
  • 2x haverrepen van o.a. Nuts & Berries Bio Raw.

In totaal zijn er maar liefst 12 verschillende merken vertegenwoordigd in één adventskalender. Bovendien zitten er geen 24 repen in deze adventskalender maar 25: in het laatste vakje vind je namelijk een extra reep. De gehele inhoud vind je hier.

5 redenen waarom wij de Bodylab adventskalender aanbevelen:

  1. Een van de weinige fitness adventskalender met enkel maar fitness-repen.
  2. Ideaal om nieuwe merken te ontdekken. Je vindt namelijk 12 verschillende merken in één adventskalender.
  3. Origineel cadeau voor je sportieve partner, vriend(in), collega of elke andere sporter!
  4. Zeer veelzijdig, naast verschillende merken zitten er ook heel veel soorten en smaken in de adventskalender. Uitpakken is echt elke dag een verrassing!
  5. Zeer betaalbare: adventskalenders kunnen er duur zijn. Bij deze adventskalender krijg je ontzettend veel waarde voor je geld (zeker met de huidige kortingsactie).

Wil je deze fitness adventskalender kopen?

De Bodylab Fitness adventskalender 2022 is enkel te koop bij Bodylab. Let op: het is een limited edition. Deze kan snel uitverkocht zijn.

Bekijk meer & bestel
adventskalender korting

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.