Lipton Thee Adventskalender – (op=op)

Hoe leuk: dit is de Lipton thee adventskalender 2020! Eerder hebben we onze top-5 al samengesteld voor de mooiste en lekkerste thee adventskalender van 2020 (deze vind je hier). Sinds deze week is er weer een nieuwe thee adventskalender verkrijgbaar: deze Lipton thee adventskalender! In deze review laten we zien wat je van de adventskalender kunt verwachten.

Wat zit er in deze Lipton thee adventskalender?

Elke adventskalender bevat 24 vakjes. Je begint namelijk met het openen van de adventskalender op 1 december en stopt op 24 december: dan is het namelijk kerstavond. Het leuke van deze Lipton thee adventskalender is dat deze niet 24 zakjes thee bevat (elke dag 1) maar juist het dubbele: 48 zakjes. Achter ieder luikje vind je dus een nieuwe smaak met twee theezakjes. Je kunt dus samen met je partner, vriend(in) of wie dan ook genieten van de lekkerste Lipton thee! Bovendien bevat de adventskalender drie soorten thee, in de bekende piramide-zakjes:

  • Diverse soorten zwarte thee
  • Groene thee (wist je overigens dat de groene thee van Lipton goed beoordeeld wordt volgens een recente test van het AD?)
  • Diverse Lipton Herbal Infusions kruidenthee’s

De adventskalender zelf is overigens ook prachtig om te zien! Het is een soort boek dat je kunt openklappen waarbij de 24 vakjes verschijnen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Amazon

Waar is deze Lipton adventskalender te koop?

De Lipton adventskalender is te koop bij Bol.com en bij Amazon. De adventskalender is erg succesvol en kan snel uitverkocht zijn. Klik op onderstaande knoppen om te zien waar de adventskalender nu nog verkrijgbaar is.

Bol.com

 

Bekijk inhoud en prijs

Amazon

Uitverkocht bij Bol.com? Je kunt deze ook eenvoudig bestellen (voor een scherpe prijs!) bij Amazon. De adventskalender wordt eenvoudig bij je thuis bezorgd en als je nog iets extra’s besteld, betaal je ook geen verzendkosten. We verwachten overigens dat de adventskalender ook hier snel uitverkocht zal zijn (zeker in november). Als deze op voorraad is adviseren we je deze gelijk te bestellen. Het is namelijk een zeer gewild cadeau (bijvoorbeeld voor Sinterklaas).