Lipton Thee Adventskalender 2022

Lipton thee adventskalender 2021 doos

Hoe leuk: dit is de Lipton thee adventskalender 2022! Deze thee adventskalender was vorig jaar al een groot succes en we verwachten dat het dit jaar niet anders zal zijn. Sinds deze week is er weer een nieuwe thee adventskalender verkrijgbaar: deze Lipton thee adventskalender! In deze review laten we zien wat je van de adventskalender kunt verwachten.

Het design van de 2021-versie van deze adventskalender is helemaal vernieuwd. Dit jaar heeft de adventskalender de bekende Lipton gele kleur meegekregen met een speels design. Het is een prachtige adventskalender in de vorm van een soort boek. Als je de adventskalender open klapt verschijnen er 24 vakjes met daarin de lekkerste theesoorten. Het is een super leuk cadeau en weer eens wat anders dan een chocolade adventskalender.

Inhoud Lipton thee adventskalender 2022

Elke adventskalender bevat 24 vakjes. Je begint namelijk met het openen van de adventskalender op 1 december en stopt op 24 december: dan is het namelijk kerstavond. Het leuke van deze Lipton thee adventskalender is dat deze niet 24 zakjes thee bevat (elke dag 1) maar juist het dubbele: 48 zakjes. Achter ieder luikje vind je dus een nieuwe smaak met twee theezakjes. Je kunt dus samen met je partner, vriend(in) of wie dan ook genieten van de lekkerste Lipton thee! Bovendien bevat de adventskalender drie soorten thee, in de bekende piramide-zakjes:

  • Diverse soorten zwarte thee
  • Groene thee
  • Diverse Lipton Herbal Infusions kruidenthee’s

De gehele inhoud van de thee adventskalender vind je hier.

Waar is deze Lipton adventskalender te koop?

De Lipton adventskalender is te koop bij Amazon. De adventskalender is erg succesvol en kan snel uitverkocht zijn. Klik op onderstaande knoppen om te zien waar de adventskalender nu nog verkrijgbaar is. De adventskalender wordt eenvoudig bij je thuis bezorgd en als je nog iets extra’s besteld, betaal je ook geen verzendkosten. We verwachten overigens dat de adventskalender snel uitverkocht zal zijn. Als deze op voorraad is adviseren we je deze gelijk te bestellen. Het is namelijk een zeer gewild cadeau (bijvoorbeeld voor Sinterklaas).

Bekijk inhoud en prijs (Amazon) Bekijk inhoud en prijs (Bol.com)