Lipton Thee Adventskalender 2022

Lipton thee adventskalender 2022 overzicht

Hoe leuk: dit is de Lipton thee adventskalender 2022! Deze thee adventskalender was vorig jaar al een groot succes en we verwachten dat het dit jaar niet anders zal zijn. Daarbij heb je dit jaar zelfs de keuze uit twee varianten: een grote Lipton thee adventskalender en een kleine variant. In dit artikel lichten we beide versies toe zodat jij kunt kiezen welke het beste bij jou past. Beide adventskalender zijn nu verkrijgbaar bij Bol.com.

Een ding hebben beide adventskalender gemeen: ze bieden 24 thee verrassingen aan. Je begint namelijk met het openen van de adventskalender op 1 december en stopt op 24 december: dan is het namelijk kerstavond. Elke dag vind je een nieuwe soort thee waarmee je even een moment voor jezelf kunt creëren. Geen overbodige luxe zo vlak voor de drukke kerstdagen.

Grote Lipton Thee adventskalender 2022

Lipton thee adventskalender groot
Bron: Bol.com

Allereerst is er deze grote gele Lipton thee adventskalender. We hadden gehoopt dat Lipton dit jaar met een nieuwe versie zou komen, maar ontwerp is exact hetzelfde als vorig jaar.

De adventskalender heeft de bekende Lipton gele kleur en een speels design. Het is een prachtige adventskalender in de vorm van een soort boek. Als je de adventskalender open klapt verschijnen er 24 vakjes met daarin de lekkerste theesoorten. Het is een super leuk cadeau voor jezelf of een andere thee-leut!

Het leuke van deze Lipton thee adventskalender is dat deze niet 24 zakjes thee bevat (elke dag 1) maar juist het dubbele: 48 zakjes. Achter ieder luikje vind je dus een nieuwe smaak met twee theezakjes. Je kunt dus samen met je partner, vriend(in) of wie dan ook genieten van de lekkerste Lipton thee! Bovendien bevat de adventskalender drie soorten thee, in de bekende piramide-zakjes:

  • Diverse soorten zwarte thee
  • Groene thee
  • Diverse Lipton Herbal Infusions kruidenthee’s

De gehele inhoud van de thee adventskalender vind je hier. Door de aantrekkelijke prijs (zeker in verhouding met andere adventskalenders) is deze adventskalender ideaal om cadeau te doen.

Korting: nu de laatste stuks met 42% korting (op=op)

Bekijk meer

Kleine thee adventskalender van Lipton

Lipton thee adventskalender 2022 klein
Bron: Bol.com

Dit jaar kwamen we ook deze schattige kleine thee adventskalender tegen van Lipton. Deze was in het buitenland al eerder verkrijgbaar en kun je nu ook in Nederland bestellen. Deze lijkt een beetje op de Sonnentor adventskalender. Het is eigenlijk een bijzonder thee-doosje. Je kunt deze aan de voorkant open klappen en onderaan kun je dan elke dag een nieuw thee-zakje te voorschijn toveren. Je weet van te voren niet welke thee dit is. De Lipton thee adventskalender 2022 bevat drie soorten thee waaronder:

  • zwarte thee (waaronder Earl Grey en Vanille)
  • Groene thee (o.a. Green Tea Orient, Green Tea Citrus)
  • Kruidenthee zoals rooibos en citroenmelisse.

Het gaat hier om de standaard Lipton zakjes (niet de piramide-versie). Deze adventskalender is in Nederland enkel te koop via externe verkooppartijen (waaronder bij Bol.com). De prijs is wel vrij hoog, waardoor het interessanter is om voor de grote versie te kiezen.

Bekijk meer

Waar is deze Lipton adventskalenders te koop?

De Lipton adventskalenders zijn te koop bij Bol.com en Amazon. De adventskalender is erg succesvol en kan snel uitverkocht zijn. Klik op onderstaande knoppen om te zien waar de adventskalender nu nog verkrijgbaar is. De adventskalender wordt eenvoudig bij je thuis bezorgd en als je nog iets extra’s besteld, betaal je ook geen verzendkosten. We verwachten overigens dat de adventskalender snel uitverkocht zal zijn. Als deze op voorraad is adviseren we je deze gelijk te bestellen. Het is namelijk een zeer gewild cadeau (bijvoorbeeld voor Sinterklaas).

Bekijk meer (Bol.com)
Bekijk meer (Amazon)

Veelgestelde vragen over de Lipton adventskalender 2022

Wat zit er in de Lipton adventskalender?

Er bestaan twee soorten Lipton thee adventskalenders. Deze bevatten een selectie van zwarte, groene en kruidenthee. Er is een variant met 24 zakjes en een grote adventskalender met 48 thee zakjes.

Vanaf wanneer is de Lipton adventskalender in 2022 verkrijgbaar?

De Lipton adventskalender 2022 zijn vanaf oktober weer online verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

Wat kost de Lipton adventskalender en is er een korting?

De prijzen van de Lipton thee adventskalender kunnen verschillen. Er is meestal geen korting. De beste prijs krijg je o.a. bij Bol.com. Meestal betaal je daarbij geen verzendkosten.