Retro FM Radio adventskalender: bouw je eigen radio!

Ben jij een echte techneut? Of wil je een techneut worden? Dan is deze super leuke adventskalender iets voor jou! Met deze adventskalender bouw je een eigen (echt werkende) FM radio met een nostalgische jaren-60 look!

Het is een compacte adventskalender van  21,7 x 2,5 x 38,1 cm. Je kunt ‘m gewoon aan de muur hangen om elke dag een vakje open te maken.

Wat zit er in deze Retro FM Radio adventskalender?

De adventskalender bevat 24 kleine technische onderdelen (en een handleiding ;)). Met deze onderdelen kun je een eigen FM radio bouwen. De technische onderdelen kun je verwerken in de doos (dezelfde waar ook de adventskalender in zit). Zo wordt je adventskalender in één keer een FM Radio. Je kunt de technische delen overigens ook ergens ander inbouwen. Wat dacht je van direct in je nachtkastje? Keukenkastje of bureau? Laat je creativiteit de vrije loop!

Wat zo leuk is aan deze adventskalender is dat je tot kerstavond moet wachten totdat deze compleet is. Op kerstavond vind je namelijk het laatste onderdeel waarmee de adventskalender uiteindelijk compleet is en je kunt starten met het luisteren van je favoriete kerstmuziek. Ook goed om te weten: het is niet noodzakelijk om te solderen – je hoeft dus geen soldeerbout te gebruiken.

Waar kun je deze Retro FM Radio adventskalender kopen?

Deze adventskalender is te koop bij Amazon. De grootste webwinkel ter wereld! Amazon is in Nederland niet zo bekend maar je kunt gewoon veilig bestellen en Amazon bezorgd de adventskalender helemaal gratis!

  • Gratis en snelle bezorging
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Betaal makkelijk en veilig via Ideal
Bestel veilig bij Amazon

Reageer