By Terry Adventskalender 2022 – Review

By Terry Adventskalender 2022

Dit is de By Terry adventskalender 2022, een van de meest populaire beauty adventskalenders van 2022 met make-up. Niet voor niets is deze adventskalender ontzettend populair bij de meeste dames. De kalender biedt niet alleen 24 dagen volop uitpakplezier maar zorgt er ook voor dat je flink geld bespaart.

Dit jaar is het thema van de By Terry adventskalender ‘Terryfic Glow’. Vorig jaar had de adventskalender nog de vorm van een diamant. Dit jaar heeft het merk uit Parijs gekozen voor een uniek rozen-design. Het is een 3D adventskalender die je als een boek kunt open klappen. Aan de voorkant zie straalt een prachtige roze roos, aan de binnenkant zitten de 24 vakjes verstopt met daarin de mooiste cosmetica. Net als alle andere adventskalender open je deze kalender vanaf 1 december. Op 24 december (kerstavond) is het laatste vakje aan de buurt en is je By Terry collectie weer aangevuld.

In deze review vertellen we je alles over deze adventskalender. Kun je niet wachten? je kunt de kalender nu bekijken en in pre-order bestellen bij Lookfantastic.

Inhoud artikel

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Inhoud By Terry adventskalender 2022

De By Terry Adventskalender biedt zowel make-up als diverse skin-care producten. Al deze producten betreffen de meest iconische en best verkochte producten van het merk. Veel beauty merken gebruiken hun adventskalender namelijk om fans kennis te laten maken met nieuwe producten.

We gaan hier overigens niet de complete inhoud verklappen van de kalender. Het is ten slot juist de bedoeling om je te laten verrassen. Toch willen we een klein tipje van de sluier lichten. De By Terry adventskalender 2022 bestaat o.a. uit:

  • 9 heerlijke make-up en skin-care must haves in full-size verpakking! Waaronder een BAUME DE ROSE lippenstift en een HYALURONIC HYDRA-PRIMER.
  • 12 travel-size By Terry producten waaronder: BRIGHTENING CC SERUM in N°4 Sunny Flash en TEA TO TAN.
  • 3 unieke face-brushes

Wil je toch de complete inhoud zien van deze adventskalender? Deze kun je hier vinden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

By Terry Adventskalender inhoud
Bron: Lookfantastic

By Terry adventskalender korting?

De meeste gestelde vraag op onze website is of er een korting is. We hebben goed nieuws. Bij de meeste beauty adventskalender bespaar je altijd geld. Ook bij de By Terry adventskalender. De waarde van alle 24 producten in de adventskalender is namelijk € 455,-! De verkoopprijs is minder dan de helft (rond de € 190,-). Je krijgt dus honderden euro’s korting! Dit is wellicht wel de beste deal van het jaar. Normaal krijg je nooit 24 prachige By Terry producten voor dat geld.

Conclusie: is de By Terry adventskalender het waard?

Ja, absoluut. Ook dit jaar weet het unieke beauty merk ons weer te verrassen met een prachtige beauty adventskalender. De kalender is werkelijk een prachtig geschenk met een uniek design. Ook de inhoud is absoluut de moeite waard. De adventskalender bevat 9 full-size producten wat aardig is voor zo’n luxe beauty adventskalender. Ook de overige producten mogen er zeker zijn. Er is geen enkel product in de kalender dat je zou kunnen bestempelen als een ‘opvul’ product (wat je soms bij andere merken meer ziet). Bovendien is de verkoopprijs aanzienlijk lager de verkoopprijs en daarmee een zeer goede deal!

Waar en wanneer is de adventskalender te koop?

De By Terry adventskalender betreft een limited edition. De adventskalender wordt maar in een beperkte oplage gemaakt. Er zijn niet veel winkels die deze verkopen. Je vindt de adventskalender sowieso enkel online. De verkoop start rond oktober maar meestal kun je de kalender ook al eind september bestellen als pre-order (deze wordt dan later geleverd).

Klik op de knoppen hieronder om de adventskalender te bekijken bij de webwinkels die deze officieel in Nederland verkopen. Let wel op: de adventskalender kan ontzettend snel uitverkocht zijn. In de meeste gevallen wordt de kalender gratis bij je thuisbezorgd.

Bekijk meer (Lookfantastic Bekijk meer (Douglas)

Veelgestelde vragen over de By Terry adventskalender 2022

Wat zit er in de By Terry adventskalender 2022?

De adventskalender van Terry bevat dit jaar 24 unieke make-up en skin-care producten. Waaronder 9 full-size producten, 12 travel-size producten en 3 face-brushes.

Is er een aanbieding of korting voor de By Terry adventskalender 2022?

De verkoopprijs van de By Terry adventskalender is minder dan de helft dan de waarde van de producten! Je ontvangt bijna € 300,- korting. Op deze pagina vind je de actuele prijzen door op de knoppen te klikken.

Wanneer is de By Terry adventskalender te koop?

De adventskalender wordt uitgebracht in oktober 2022 maar zal al eerder te koop zijn in pre-order. Je kunt deze dan bestellen maar krijgt ‘m later geleverd.

Waar is de By Terry adventskalender te koop?

In Nederland is deze adventskalender maar bij een paar webshops te bestellen, waaronder bij Douglas en bij Lookfantastic. Klik op de knoppen in het artikel om de actuele prijzen en voorraden te zien.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. .