Harry Potter adventskalender? Het complete overzicht

Ben je op zoek naar een Harry Potter adventskalender? Dan heb je de keuze uit zeer veel varianten! Er is geen enkele serie waarvan zoveel adventskalender te koop zijn, als van Harry Potter. In dit artikel laten we je het complete aanbod zien. Het gaat hierbij uiteraard op de Harry Potter adventskalenders die je gewoon online kunt bestellen en die in Nederland geleverd worden (anders heeft het natuurlijk weinig zin).

Een adventskalender is een ideaal cadeau om te geven (of te krijgen). Je krijgt namelijk 24 cadeautjes in één! Elke adventskalender bestaat namelijk uit 24 vakjes/luikjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een luikje opent. Het laatste open je op kerstavond: 24 december. Zo maak je aftellen tot kerst magischer dan ooit. Welke Harry Potter adventskalender kies jij dit jaar?

Klik op de afbeelding of op de knop om meer te lezen over de adventskalender en de actuele prijs te bekijken. 

 

Lego Harry Potter adventskalender 2020

 

Bron: Bol.com

De Lego adventskalenders zijn ieder jaar weer razend-populair. Lego heeft in 2020 vier nieuwe adventskalender op de markt gebracht, waaronder een nieuwe Lego Harry Potter variant (met nummer 75981). Het thema van deze adventskalender is ‘Yule Ball’: het magische kerstbal! De Lego-set bevat dan ook een Harry Potter minifiguur in smoking en heel veel accessoires om je Harry Potter wereld aan te kleden.

Er bestaan overigens meer Lego Harry Potter adventskalenders (van eerdere jaren). Deze zijn net zo tof. Bekijk ze hier. 

Bekijk inhoud en prijs

 

Hogwarts adventskalender met schrijfwaren

Harry Potter Hogwarts adventskalender 2019

Bron: Bol.com

Deze adventskalender bevat 24 toffe schrijfwaren met het Hogwarts-thema. Denk aan gummen, pennen en notitieblokken. Hiermee laat je zien dat je een echte Hogwarts-student bent! Hoogtepunt is een speciale toverstaf-pen.

Bekijk inhoud en prijs

 

Wizarding World adventskalender 2020

Bron: Bol.com

Dit is een van de leukste Harry Potter adventskalender van 2020. Deze is niet enkel betaalbaar maar ook erg verrassend. Het is geen hele grote adventskalender, maar de inhoud is des te leuker! Ontdek 24 echte Harry Potter cadeautjes waaronder, markeerstiften, folieballonnen, sleutelhangers, een sneeuwuil-knuffel en meer! Je kunt zelfs kans maken op een Nimbus 2000®!

Bekijk inhoud en prijs

 

Cube adventskalender met sleutelhangers, mini-figuurtjes en een snowglobe!

Bron: Amazon

Meer op zoek naar een grotere Harry Potter adventskalender? Deze adventskalender heeft een afmeting van maar liefst 25 x 25 x 25 cm. De adventskalender bevat de leukste Harry Potter gimmicks waaronder sleutelhangers, mini-figuurtjes (die erg lijken op de Funko Pop! figuren) en een echte Harry Potter snow-globe. Alleen al voor deze snow-globe zouden we deze adventskalender kopen :).

Bekijk inhoud en prijs

 

Harry Potter Funko Pop adventskalender

Bron: Amazon

Ben je fan van Harry Potter en de bekende Funko pop figuren? Dan heb je met deze adventskalender het beste van twee werelden! Ontdek 24 originele Funko Pop figuren van Harry Potter in mini formaat!

Bekijk inhoud en prijs

 

Harry Potter Coins adventskalender (hoog gelimiteerd!)

Bron: Zavvi

Op het eerste oog lijkt deze adventskalender wellicht niet zo bijzonder. De inhoud is echter zeer uniek en exclusief. Deze adventskalender bevat 24 Harry Potter coins incl. een bewaaralbum. Het is een officieel gelicenseerd product van Warner Bros en kent een zeer geringe oplage. Wereldwijd bestaan er maar 2000 van deze adventskalenders. Ze worden exclusief verkocht bij Zavvi vanaf eind november. Zavvi is een fan-webshop met heel veel Harry Potter merchandise! We verwachten dat deze ook binnen enkele dagen uitverkocht is. Klik op de button voor alle info en om de adventskalender alvast te reserveren.

Bekijk inhoud en prijs

 

Harry Potter sieraden adventskalender

Bron: Zavvi

Ok, dit is een hele originele adventskalender. Deze bevat namelijk prachtige Harry Potter sieraden. Wat dacht je van oorbellen, diverse hangertjes en zelfs een armband! Hiervan gaat elk Harry Potter hart sneller kloppen. Ook deze adventskalender is te koop bij Zavvi en zal waarschijnlijk ook snel uitverkocht zijn.

Bekijk inhoud en prijs

 

Adventskalender met accesoires

LET OP! De Harry Potter adventskalender met sieraden lijkt heel erg op onderstaande adventskalender met Harry Potter accessoires. De doos is bijna identiek, de inhoud is echter compleet anders. Deze bevat namelijk verschillend leuke accessoires zoals pennen, sleutelhangers, boekenleggers, broches en buttons. Deze adventskalender is daarmee ook goedkoper.

Bron: Bol.com

Bekijk inhoud en prijs