Harry Potter adventskalender 2021? Het complete overzicht

Ben je op zoek naar een Harry Potter adventskalender 2021? Dan heb je de keuze uit zeer veel varianten! Er is geen enkele filmreeks waarvan zoveel adventskalender te koop zijn, als van Harry Potter! Er zijn wel adventskalender van andere series of films zoals van Pokémon, maar hier houdt het aanbod toch al snel op. Zo zit er dus altijd wel een Harry Potter adventskalender voor jou bij. In dit artikel laten we je het complete aanbod van 2021 zien. Het gaat hierbij uiteraard op de Harry Potter adventskalenders die je gewoon online kunt bestellen en die in Nederland geleverd worden (anders heeft het natuurlijk weinig zin).

Een adventskalender is een ideaal cadeau om te geven (of te krijgen). Je krijgt namelijk 24 cadeautjes in één! Elke adventskalender bestaat namelijk uit 24 vakjes/luikjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een luikje opent. Het laatste open je op kerstavond: 24 december. Zo maak je aftellen tot kerst magischer dan ooit. Welke Harry Potter adventskalender kies jij dit jaar?

Klik op de afbeelding of op de knop om meer te lezen over de adventskalender en de actuele prijs te bekijken. 

Lego Harry Potter adventskalender 2021

Lego Harry Potter adventskalender 2021 76390

Bron: Bol.com

De Lego adventskalenders zijn ieder jaar weer razend-populair. Lego heeft in 2021 vijf nieuwe adventskalender op de markt gebracht, waaronder een nieuwe Lego Harry Potter variant (met nummer 73390). Het thema van deze adventskalender is ‘Yule Ball’: het magische kerstbal! De Lego-set bevat dan ook een Harry Potter minifiguur in smoking en heel veel accessoires om je Harry Potter wereld aan te kleden.

Er bestaan overigens meer Lego Harry Potter adventskalenders (van eerdere jaren). Deze zijn net zo tof. Bekijk ze hier. 

Bekijk inhoud en prijs

Hogwarts adventskalender met schrijfwaren

Harry Potter Hogwarts adventskalender 2019

Bron: Bol.com

Deze adventskalender bevat 24 toffe schrijfwaren met het Hogwarts-thema. Denk aan gummen, pennen en notitieblokken. Hiermee laat je zien dat je een echte Hogwarts-student bent! Hoogtepunt is een speciale toverstaf-pen.

Bekijk inhoud en prijs

Wizarding World adventskalender 2021

Harry Potter adventskalender

Bron: Bol.com

Dit is een van de leukste Harry Potter adventskalender van 2021. Deze is niet enkel betaalbaar maar ook erg verrassend. Het is geen hele grote adventskalender, maar de inhoud is des te leuker! Ontdek 24 echte Harry Potter cadeautjes waaronder, een pluche sleutelhanger, kantoorartikelen zoals magische stempels, tape en plakbriefjes, en een pop-socket voor je telefoon. De complete inhoud vind je via onderstaande knop.

Bekijk inhoud en prijs

Harry Potter boek adventskalender

Bron: Amazon

Deze magische Harry Potter adventskalender heeft de vorm van een boek. Aan de binnenkant vind je 24 magische enveloppen met daarin 25 Harry Potter verrassingen: van ornamenten voor in de boom tot prachtige stickers. Je leest het overigens goed: deze adventskalender bevat 25 i.p.v. 24 verrassingen. Dit komt omdat het een Engelse adventskalender is die doorgaans 25 vakjes tellen.

Bekijk inhoud en prijs

Cube adventskalender met sleutelhangers, mini-figuurtjes en een snowglobe!

Bron: Amazon

Meer op zoek naar een grotere Harry Potter adventskalender? Deze adventskalender heeft een afmeting van maar liefst 25 x 25 x 25 cm. De adventskalender bevat de leukste Harry Potter gimmicks waaronder sleutelhangers, mini-figuurtjes (die erg lijken op de Funko Pop! figuren) en een echte Harry Potter snow-globe. Alleen al voor deze snow-globe zouden we deze adventskalender kopen :).

Bekijk inhoud en prijs

Harry Potter Funko Pop adventskalender

Funko Pop adventskalender Harry Potter

Bron: Bol.com

Ben je fan van Harry Potter en de bekende Funko pop figuren? Dan heb je met deze adventskalender het beste van twee werelden! Ontdek 24 originele Funko Pop figuren van Harry Potter in mini formaat! Dit betreft een compleet nieuwe versie die dit jaar uitgekomen is (bekijk hier alle Funko adventskalenders).

Bekijk inhoud en prijs

Harry Potter Hogwarts sieraden adventskalender

Bron: Amazon

Ok, dit is een hele originele adventskalender. Deze bevat namelijk een ketting en armbandje en tal van Harry Potter bedels! Ontdek elke dag weer een prachtige nieuwe bedel en maak je armband of ketting compleet. Deze adventskalender is zowel te koop bij Amazon als bij Bol.com. Bekijk via onderstaande knoppen de actuele prijzen:

Bekijk inhoud en prijs (Amazon) Bekijk inhoud en prijs (Bol.com)

Harry Potter sieraden adventskalender XL

Bron: Bol.com

Er is dit jaar ook een hele grote sieraden adventskalender van Harry Potter verschenen. Deze bestaat uit een groot koffer met daarin 24 geschenkdoosjes. Elk doosje bevat weer een nieuw sieraad. Je kunt de adventskalender na het openen ook bewaren als Harry Potter sieradenkistje.

Bekijk inhoud en prijs

YuMe Infinity adventskalender

Bron: Amazon

Ook deze speelse Harry Potter adventskalender van YuMe mag er zeker zijn. De adventskalender heeft een uniek design en bestaat uit 24 geschenkdoosje. In elk doosje vind je weer een nieuwe Harry potter verrassing in de unieke cartoon-stijl van Harry Potter. Je moet hierbij denken aan pluche mini-figuren, sleutelhangers, magneten en gums. Let op: er zijn er nog maar een paar!

Bekijk inhoud en prijs

Adventskalender met 24x de leukste accessoires

Deze Harry Potter adventskalender bevat verschillende leuke accessoires zoals pennen, sleutelhangers, boekenleggers, broches en buttons. Elke dag vind je weer een nieuwe verrassing.

Bron: Bol.com

Bekijk inhoud en prijs

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links.