Harry Potter adventskalender 2022? Het complete overzicht

Ben je op zoek naar een Harry Potter adventskalender 2022? Dan heb je de keuze uit zeer veel varianten! Er is geen enkele filmreeks waarvan zoveel adventskalender te koop zijn, als van Harry Potter! Er zijn wel adventskalender van andere series of films zoals van Pokémon, maar hier houdt het aanbod toch al snel op. Zo zit er dus altijd wel een Harry Potter adventskalender voor jou bij. In dit artikel laten we je het complete aanbod van 2022 zien. Het gaat hierbij uiteraard op de Harry Potter adventskalenders die je gewoon online kunt bestellen en die in Nederland geleverd worden (anders heeft het natuurlijk weinig zin).

Een adventskalender is een ideaal cadeau om te geven (of te krijgen). Je krijgt namelijk 24 cadeautjes in één! Elke adventskalender bestaat namelijk uit 24 vakjes/luikjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een luikje opent. Het laatste open je op kerstavond: 24 december. Zo maak je aftellen tot kerst magischer dan ooit. Welke Harry Potter adventskalender kies jij dit jaar?

Klik op de afbeelding of op de knop om meer te lezen over de adventskalender en de actuele prijs te bekijken. 

Lego Harry Potter adventskalender 2022

Lego-Harry-Potter-adventskalender-2022-76404-voorkant

Lego Harry Potter adventskalender 2022 – Bron: Bol.com

De Lego adventskalenders zijn ieder jaar weer razend-populair. Lego heeft in 2022 vijf nieuwe adventskalender op de markt gebracht, waaronder een nieuwe Lego Harry Potter variant (met nummer 76404). Dit jaar staan alle Harry Potter films centraal. In elk vakje vind je een bouwwerk dat refereert naar een bepaalde film. Zo verwijzen de eerste drie vakjes naar de allereerste film (Steen der Wijzen) en de laatste naar de nieuwste film. Uiteraard mogen de Harry Potter figuren zelf ook niet ontbreken.

Overigens kun je online ook nog eerdere versies van de Harry Potter adventskalender vinden. Zoals bijvoorbeeld onderstaande versie van vorig jaar.

Lego Harry Potter adventskalender 2021 76390

Lego Harry Potter adventskalender 2022 – Bron: Bol.com

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Lego Store)

Luxe 3D Harry Potter adventskalender met gadgets van Cinereplicas.

We weten nu al dat deze Harry Potter adventskalender een hit gaat worden. Deze mega 3D adventskalender bevat 24 pakjes met de leukste Harry Potter gadgets, waaronder:

  • De tofste sleutelhangers.
  • Originele Harry Potter kerstsokken.
  • Mini Harry Potter figuurtje.
  • En nog veel meer.

Ook dit is uiteraard een officieel gelicenseerd product en wordt uitgebracht door het merk ‘Cinereplicas’ dat meerdere film-gerelateerde gadgets maakt. Alle info vind je via onderstaande knop.

Bekijk inhoud en prijs

Hogwarts adventskalender met schrijfwaren

Harry Potter Hogwarts adventskalender 2019

Bron: Amazon

Deze adventskalender bevat 24 toffe schrijfwaren met het Hogwarts-thema. Denk aan gummen, pennen en notitieblokken. Hiermee laat je zien dat je een echte Hogwarts-student bent! Hoogtepunt is een speciale toverstaf-pen.

Bekijk inhoud en prijs

Wizarding World adventskalender

Harry Potter adventskalender

Bron: Amazon

Dit is een van de leukste Harry Potter adventskalender van vorig jaar (en nu nog verkrijgbaar). Deze is niet enkel betaalbaar maar ook erg verrassend. Het is geen hele grote adventskalender, maar de inhoud is des te leuker! Ontdek 24 echte Harry Potter cadeautjes waaronder, een pluche sleutelhanger, kantoorartikelen zoals magische stempels, tape en plakbriefjes, en een pop-socket voor je telefoon. De complete inhoud vind je via onderstaande knop.

Bekijk inhoud en prijs

Harry Potter boek adventskalender

Bron: Amazon

Deze magische Harry Potter adventskalender heeft de vorm van een boek. Aan de binnenkant vind je 24 magische enveloppen met daarin 25 Harry Potter verrassingen: van ornamenten voor in de boom tot prachtige stickers. Je leest het overigens goed: deze adventskalender bevat 25 i.p.v. 24 verrassingen. Dit komt omdat het een Engelse adventskalender is die doorgaans 25 vakjes tellen.

Bekijk inhoud en prijs

Cube adventskalender met sleutelhangers, mini-figuurtjes en een snowglobe!

Bron: Amazon

Meer op zoek naar een grotere Harry Potter adventskalender? Deze adventskalender heeft een afmeting van maar liefst 25 x 25 x 25 cm. De adventskalender bevat de leukste Harry Potter gimmicks waaronder sleutelhangers, mini-figuurtjes (die erg lijken op de Funko Pop! figuren) en een echte Harry Potter snow-globe. Alleen al voor deze snow-globe zouden we deze adventskalender kopen :).

Bekijk inhoud en prijs

Harry Potter Funko Pop adventskalender 2022

Funko adventskalender Harry Potter 2022

Funko Harry Potter adventskalender 2022 – Bron: Bol.com

Ben je fan van Harry Potter en de bekende Funko pop figuren? Dan heb je met deze adventskalender het beste van twee werelden! Ontdek 24 originele Funko Pop figuren van Harry Potter in mini formaat! Dit betreft een compleet nieuwe versie die dit jaar uitgekomen is (bekijk hier alle Funko adventskalenders). Overigens zijn er ook eerdere versies verkrijgbaar. Zo lijkt de versie van vorig jaar heel erg op deze, alleen is het lint van de doos daar rood (zie afbeelding hieronder)

Funko Pop adventskalender Harry Potter

Funko Harry Potter adventskalender 2021 – Bron: Bol.com

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Harry Potter Hogwarts sieraden adventskalender

Bron: Amazon

Ok, dit is een hele originele adventskalender. Deze bevat namelijk een ketting en armbandje en tal van Harry Potter bedels! Ontdek elke dag weer een prachtige nieuwe bedel en maak je armband of ketting compleet. Deze adventskalender is zowel te koop bij Amazon als bij Bol.com. Bekijk via onderstaande knoppen de actuele prijzen:

Bekijk inhoud en prijs (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)

Harry Potter sieraden adventskalender XL

Bron: Amazon

Er is dit jaar ook een hele grote sieraden adventskalender van Harry Potter verschenen. Deze bestaat uit een groot koffer met daarin 24 geschenkdoosjes. Elk doosje bevat weer een nieuw sieraad. Je kunt de adventskalender na het openen ook bewaren als Harry Potter sieradenkistje.

Bekijk meer

YuMe Infinity adventskalender

Bron: Amazon

Ook deze speelse Harry Potter adventskalender van YuMe mag er zeker zijn. De adventskalender heeft een uniek design en bestaat uit 24 geschenkdoosje. In elk doosje vind je weer een nieuwe Harry potter verrassing in de unieke cartoon-stijl van Harry Potter. Je moet hierbij denken aan pluche mini-figuren, sleutelhangers, magneten en gums. Let op: er zijn er nog maar een paar!

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over Harry Potter adventskalenders

Wat is een Harry Potter adventskalender?

Met een Harry Potter adventskalender tel je af tot kerstmis. Bijna elke adventskalender bestaat uit 24 vakjes die je vanaf 1 december opent totdat het kerstavond is op 24 december. Achter ieder vakje vind je een nieuwe Harry Potter verrassing. Als alle vakjes geopend zijn is het Kerstmis.

Welke Harry Potter adventskalenders zijn er in 2022?

Het aanbod aan Harry Potter adventskalenders is in 2022 groter dan ooit! Zo zijn er Harry Potter adventskalenders van Lego® en van Funko Pop®. Ook zijn er unieke kalenders met leuke gadgets, sieraden, schrijfspullen en accessoires van Harry Potter.

Waar kan ik een Harry Potter adventskalender kopen?

Een Harry Potter adventskalender is vooral online te koop bij diverse webwinkels. In het artikel op deze pagina vind je alle links naar de betreffende webshops.

Vanaf wanneer zijn de Harry Potter adventskalender te koop?

De meeste nieuwe adventskalenders van Harry Potter zullen vanaf september 2022 online te koop zijn (zie link in dit artikel). Meestal kun je ook nog eerdere versies kopen van voorgaande jaren.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links.