Dove adventskalender 2022 voor vrouwen

Dove adventskalender 2021 - adventskalender voor vrouwen

De Dove adventskalender 2022 is een van de leukste en meest betaalbare beauty adventskalenders van 2021. Dit is ‘het zusje’ van de AXE adventskalender voor mannen (daarover straks ook meer). Het is de eerste keer dat deze Dove adventskalender ook in Nederland te koop is. We verwachten dat deze hier net zo succesvol zal zijn als in het buitenland! Deze adventskalender wordt namelijk veel cadeau gedaan. Natuurlijk kun je de adventskalender ook voor jezelf cadeau doen. Bestel ‘m dan gelijk via onderstaande knop zonder te spieken wat erin zit ;).

Deze adventskalender is eigenlijk een hele grote geschenkset. Er zitten maar liefst 12 verrassingen in. Dat zijn er wel minder dan in een reguliere adventskalender. Deze bevat 24 vakjes die je vanaf 1 december moet openen. Deze adventskalender open je vanaf 12 december. Je telt hiermee af (door elke dag een vakje te openen) tot aan kerstmis op 24 december.

Nu 20% korting op de laatste stuks via onderstaande link:

Bekijk meer

Leuk alternatief: de AXE & Dove adventskalender 2022

Bron: Bol.com

Hou je van Dove maar wil je liever een adventskalender die je samen met je (mannelijke) partner kunt gebruiken? Kies dan voor deze AXE & Dove adventskalender. Deze bevat 24 producten (i.p.v. 12) van Dove, AXE en Dove Men + care. Ideaal dus voor koppels! Ook deze adventskalender bevat zowel travel- als full-size verzorgingsproducten van de AXE en Dove, maar ook enkele leuke en unieke accessoires. All info vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer