Dove adventskalender 2022 voor vrouwen

Dove adventskalender 2021 - adventskalender voor vrouwen

De Dove adventskalender 2022 is een van de leukste en meest betaalbare beauty adventskalenders van 2022. Dit is ‘het zusje’ van de AXE adventskalender voor mannen (daarover straks ook meer). Het is de eerste keer dat deze Dove adventskalender ook in Nederland te koop is. We verwachten dat deze hier net zo succesvol zal zijn als in het buitenland! Deze adventskalender wordt namelijk veel cadeau gedaan. Natuurlijk kun je de adventskalender ook voor jezelf cadeau doen. Bestel ‘m dan gelijk via onderstaande knop zonder te spieken wat erin zit ;).

Deze adventskalender is eigenlijk een hele grote geschenkset. Er zitten maar liefst 12 verrassingen in. Dat zijn er wel minder dan in een reguliere adventskalender. Deze bevat 24 vakjes die je vanaf 1 december moet openen. Deze adventskalender open je vanaf 12 december. Je telt hiermee af (door elke dag een vakje te openen) tot aan kerstmis op 24 december.

Inhoud Dove adventskalender 2022

Bron: Plein

Net als de NIVEA adventskalender bevat deze Dove adventskalender de mooiste verzorgingsproducten die vooral bij veel vrouwen en meisjes in de smaak zullen vallen! Alle producten in deze adventskalender kun je wel dagelijks nodig hebben!

Deze producten kun je o.a. verwachten:

  • Diverse verzorgingsproducten zoals: Dove deodorant, handzeep, en shampoo met de kwaliteit die je van Dove mag verwachten. Optimale bescherming en verzorging voor de huid.
  • Prachtige en leuke Dove-accessoires die je enkel in deze adventskalender zult vinden, waaronder: een oogmasker en scrunchies! Hoe leuk ;).

Wil je de complete inhoud weten? Deze vind je hier.

Dove Adventskalender kopen?

Deze adventskalender is nu te koop via onderstaande knop. We verwachten dat deze adventskalender populair zal zijn en daardoor snel uitverkocht is.

Nu met 25% korting bij Plein

Bekijk complete inhoud & prijs (Plein)

Ook leuk: de Dove Men adventskalender 2022 (i.s.m. AXE)

axe dove men adventskalender 2022
Bron: Bol.com
Bekijk meer