CADEAUTIP: AXE adventskalender 2022 voor mannen

axe adventskalender 2022

Deze AXE adventskalender 2022 is een van de leukste adventskalenders voor mannen! Er zijn namelijk niet heel veel adventskalenders met verzorgingsproducten voor mannen. Eerder schreven we wel al over de Nivea adventskalender voor mannen en de adventskalender van Mankind adventskalender. Nu is er ook een AXE adventskalender. Deze adventskalender is een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas (of als vroeg kerstcadeau).

Voorheen was er een 12 dagen AXE adventskalender (zie afbeelding hieronder). Dit is echter een eerder model dat nu niet meer verkrijgbaar is. Gelukkig zijn er twee hele toffe alternatieven. De AXE mini adventskalender en de grote AXE adventskalender met producten van meerdere merken. In dit artikel lees je er alles over.

AXE mini adventskalender 2022

Ben je klaar voor ’the new AXE effect’? Het leven wordt namelijk nog spannender en leuker met AXE! Deze mini adventskalender is een cadeauset met vier AXE producten waaronder:

  • Axe Douchegel
  • Aftershave van Axe
  • Iconische Axe deodorant
  • Grappige Axe gadget.

Deze adventskalender is geïnspireerd op een adventskrans. Het is de bedoeling dat je elke adventszondag een vakje opent. Dit zijn de vier zondagen voor kerst. Het is een zeer leuk en ideaal cadeau voor deze feestdagen!

Enkel nog te koop via de Duitse Amazon (maar wordt gewoon in NL geleverd).

Bekijk meer
kerstcadeau tip

AXE & Dove Men adventskalender 2022

axe dove men adventskalender 2022

Er is dit jaar ook een heel tof alternatief verschenen. Deze extra luxe AXE adventskalender met producten van meerdere merken waaronder Dove Men +care en Rexona. Bovendien bevat deze adventskalender ook hele toffe mannen gadgets! Naar ons idee daarmee een echte must-have!

Nu te bestellen bij Bol.com:

Bekijk meer
kerstcadeau tip

Deze adventskalender is ook te bestellen via onderstaande knop bij de Duitse Amazon maar wordt gewoon in NL geleverd!

Bekijk meer