AXE adventskalender 2022 voor mannen

axe adventskalender 2021 - axe adventskalender voor mannen

Deze AXE adventskalender 2022 is een van de leukste adventskalenders voor mannen! Er zijn namelijk niet heel veel adventskalenders met verzorgingsproducten voor mannen. Eerder schreven we wel al over de Nivea adventskalender voor mannen en de adventskalender van Mankind adventskalender. Nu is er ook een AXE adventskalender. Deze adventskalender is een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas (of als vroeg kerstcadeau).

De adventskalender ziet er in ieder geval al ontzettend stoer uit. Het is een grote doos met daarin 12 verschillende cadeautjes. In elk doosje vind je weer een nieuw AXE product. Het is de bedoeling dat je van 12 december t/m 24 december elke dag een nieuw doosje opent. Zo tel je af tot kerstavond (24 december).

Bekijk meer

Inhoud AXE adventskalender 2022

Bron: Bol.com

Ben je klaar voor ’the new AXE effect’? Het leven wordt namelijk nog spannender en leuker met AXE! De adventskalender bevat een selectie van diverse producten en drie verschillende geuren waaronder: Dark Temptation, Black en Ice chill.

Deze producten kun je o.a. verwachten:

  • Axe deodorant: voor optimale bescherming tegen lichaamsgeuren en samengesteld door de beste geurexperts ter wereld! De adventskalender bevat zowel full-size als handige mini-size deodorants. Ideaal om mee te nemen.
  • Axe douchegel met heerlijke geur en optimale verzorging (ook in zowel full-size als ook in travel-size).
  • Toffe AXE-accessoires die je enkel in deze adventskalender zult vinden, waaronder: een borstel, reis-tandenborstel en zelfs een hervulbaar reisflesje.

Wil je de complete inhoud weten? Deze vind je hier.

AXE Adventskalender kopen?

Deze adventskalender is nu te koop via onderstaande knop bij Bol.com. De adventskalender wordt ook door Bol zelf verkocht. Hierdoor ben je verzekerd van zeer snelle levertijd en de beste service. We verwachten dat deze adventskalender populair zal zijn en daardoor snel uitverkocht is.

Bekijk meer

Leuk alternatief: de AXE & Dove adventskalender 2022

Bron: Bol.com

Wil je een nog luxere adventskalender die je ook kunt delen met je (vrouwelijke) partner? Kies dan voor deze AXE & Dove adventskalender. Deze bevat maar liefst 24 producten (i.p.v. 12) van Dove, AXE en Dove Men + care. Je hoeft hiermee niet twee adventskalenders te kopen, maar slaat gelijk twee vliegen in één klap! Ook deze adventskalender bevat zowel travel- als full-size verzorgingsproducten van de AXE en Dove, maar ook enkele leuke en unieke accessoires. All info vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer