Nivea adventskalender 2021

Nivea adventskalender 2021

Dit is de Nivea adventskalender 2021. Nivea is er dit jaar weer vroeg bij met de bekendmaking van de adventskalender. De Nivea adventskalender is een zeer grote en veelzijdige beauty adventskalender die ieder jaar ontzettend populair is. Niet voor niets: de adventskalender bevat 24 verrassende Nivea producten en enkele exclusieve verrassingen van het bekende beauty merk.

De adventskalender ziet er dit jaar weer prachtig uit en heeft de vorm van een winters landhuis. Het is ook een behoorlijk grote adventskalender (en weegt bijna 2,5 kg). Aan de voorzijde vind je 24 vakjes die je één voor één kunt openen. Open elke dag een nieuw vakje en ontdek je verrassing! Je start met het openen van de adventskalender op 1 december en het laatste vakje open je op 24 december (kerstavond). Je zult dit jaar stralen als nooit te voren met alle mooie producten van Nivea.

De Nivea adventskalender is een ideaal cadeau. Zie het als een XL-geschenkverpakking. De adventskalender wordt ieder jaar veel cadeau gedaan met Sinterklaas. Nivea producten staan bekend om de goede kwaliteit en zijn daarom voor iedereen leuk om te geven en krijgen. Bovendien heeft de adventskalender een zeer aantrekkelijke prijs, daarover straks meer.

Graag laten we je zien wat je kunt verwachten van de Nivea adventskalender 2021, wat de inhoud is en waar je de adventskalender voor de beste prijs kunt bestellen. De adventskalender is namelijk niet in de winkels te koop maar vooral online bij o.a. Bol.com en Amazon.

Inhoud Nivea adventskalender 2021?

De adventskalender bevat 24 prachtige Nivea producten. Nivea staat bekend om een werk dat bij velen in de smaak valt. De adventskalender is dan ook voor iedereen geschikt en niet voor niets razend populair. Dit kun je allemaal verwachten van de 2021 versie van deze adventskalender:

  • Orignele Labello® lippenbalsems: ideaal voor deze winter
  • Exclusieve mini-verpakking Nivea Crème in regenboog-verpakking.
  • Diverse handige travel-size verpakkingen waaronder body-lotion, douche-gel en Nivea MiccellAIR water.
  • Leuke en verrassende accessoires zoals nagelvijltjes, een scrub-handschoen en zelfs een uitsteekvormpje voor kerstkoekjes! Dat laatste heeft niets met beauty te maken maar is wel heel erg leuk ;).
  • Diverste gezichtsmaskers voor je eigen wellness-beleving

Benieuwd naar de volledige inhoud? Deze lees je hier.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bol

Prijs en Korting Nivea adventskalender 2021

De adventskalender is te koop bij verschillende webshops. De prijs kan echter verschillen. Via onderstaande knoppen vind je de actuele prijs en eventuele korting op de Nivea adventskalender 2021 bij de grote webshop Bol en Amazon. We raden je aan om nooit te lang te wachten met bestellen want de adventskalender is ieder jaar weer snel uitverkocht. De adventskalender wordt namelijk in beperkte oplage gemaakt en op is helaas echt op.

Bekijk volledige inhoud en prijs bij Bol.com Bekijk volledige inhoud en prijs op Amazon

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info