SALE: NIVEA adventskalender 2022 review

Nivea adventskalender 2022

Ontdek de nieuwe Nivea adventskalender 2022, een van de meest populaire beauty adventskalenders van 2022. Ontdek 24 dagen lang de meest verrassende producten van de merken Nivea en Labello. Bovendien wordt je ook nog eens extra verrast met enkele exclusieve accessoires. Deze adventskalender richt zich overigens vooral op vrouwen er is ook een unieke ‘DIY Nivea mannen adventskalender‘ te koop. Daarnaast is er dit jaar ook nog een mini variant te koop.

De grote Nivea adventskalender ziet er dit jaar weer prachtig uit en heeft de vorm van een winters landhuis (net als eerdere jaren). Het is ook een behoorlijk grote adventskalender (en weegt bijna 2,5 kg). Aan de voorzijde vind je 24 vakjes die je één voor één kunt openen. Open elke dag een nieuw vakje en ontdek je verrassing! Je start met het openen van de adventskalender op 1 december en het laatste vakje open je op 24 december (kerstavond). Je zult dit jaar stralen als nooit te voren met alle mooie producten van Nivea.

In dit artikel laten we je zien wat je kunt verwachten van deze adventskalender, wat de inhoud is en waar je de adventskalender voor de beste prijs kunt bestellen. De adventskalender is namelijk niet in de winkels te koop maar vooral online bij o.a. Douglas en Bol.com

Inhoud artikel

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Nivea adventskalender doos 2022

Inhoud Nivea adventskalender 2022

De adventskalender bevat 24 prachtige producten van Nivea en Labello. Nivea staat bekend om een merk dat bij velen in de smaak valt. De adventskalender is dan ook voor iedereen geschikt en niet voor niets razend populair. De adventskalender bevat zowel kleinere travel-size verpakking als ook full-size verpakkingen. Het voordeel van de kleinere travel-size verpakking is dat je hiermee perfect kennis kunt maken met (nieuwe) Nivea producten. Bovendien zijn ze natuurlijk ideaal om mee te nemen op reis. Vele kopen dan ook deze kalenders zodat ze een voorraad hebben van deze kleinere producten die ze de rest van het jaar kunnen gebruiken voor onderweg.

We gaan niet de complete inhoud verklappen, maar geven je wel graag een tip van de sluier. De Nivea adventskalender 2022 bevat o.a. de volgende producten:

  • 2 verschillende Labello lippenbalsems: ideaal voor deze winter
  • Diverse handige travel-size verpakkingen waaronder body-lotion, douche-gel en Nivea MiccellAIR water.
  • Enkele full-size Nivea producten zoals een Nivea deo-roller.
  • Leuke en verrassende accessoires zoals een nagelvijl, haarspeld en handig zeepzakje.
  • Diverste heerlijke gezichtsmaskers voor je eigen wellness-beleving thuis.

Benieuwd naar de volledige inhoud? Deze vind je hier. Al met al is de adventskalender weer flink gevuld. Daarbij zijn alle producten ook echt bruikbaar. De producten zijn over het algemeen geschikt voor dagelijks gebruik en door de neutrale en frisse geuren zullen ze bij bijna iedereen in de smaak vallen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Nivea adventskalender 2022 inhoud

Mini Nivea adventskalender 2022

Bron: Douglas

Naast de grote adventskalender van Nivea is er dit jaar voor het eerst ook een mini variant in Nederland te koop. Deze bevat niet 24 vakjes maar 4. Het is de bedoeling dat je de vier zondagen voor kerst een vakje opent (net zoals bij een adventskrans waar je iedere zondag een kaarsje aansteekt). Het gaat hier om vier luxe producten waaronder een grote Nivea geurkaars. Wil je exact weten wat erin zit en/of online bestellen. Deze adventskalender is nu te koop via Douglas.

Waar en wanneer is de adventskalender te koop?

De Nivea adventskalender zul je in Nederland niet snel in de winkels vinden. De adventskalender is wel volop online verkrijgbaar bij verschillende webshops. De prijs kan echter verschillen. Via onderstaande knoppen vind je de actuele prijs bij de officiële webshops die de kalender verkopen. Overigens is de prijs over het algemeen zeer aantrekkelijk. Je kunt deze adventskalender dan het beste zien als één grote geschenkset met maar liefst 24 producten!

De adventskalender zal verkrijgbaar zijn vanaf medio september 2022. Overigens is de kans groot dat je hier ook nog de versie van vorig jaar tegenkomt. Deze had een vergelijkbare inhoud en dezelfde verpakking, maar wel met een andere opdruk. Klik op de knoppen hieronder om het huidige aanbod te zien. Hier vind je ook de Nivea mannen adventskalender van 2022.

Tip: bij Douglas betaal je over het algemeen de laagste prijs (indien op voorraad).

Bekijk meer (Bol.com)
Bekijk meer (Douglas) Bekijk meer (Amazon)

Nivea adventskalender korting?

Wil je de Nivea adventskalender kopen met korting? Dan loont het om de prijzen te vergelijken met de twee belangrijkste online webwinkels (via de knoppen hieronder). Mogelijk is de adventskalender afgeprijsd. Echter is deze kans vrij klein. Deze adventskalender is ieder jaar ontzettend populair. Vorig jaar was deze uitverkocht. We adviseren je dan ook om nooit te lang te wachten met bestellen. Als de kalender voorradig is en je wilt zeker zijn van een exemplaar is het goed deze gelijk te kopen. Zo voorkom je straks in december teleurstelling!

Bekijk meer (Bol.com)
Bekijk meer (Douglas) Bekijk meer (Amazon)

Conclusie: is de NIVEA adventskalender het waard?

De Nivea adventskalender is een absolute aanrader. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of een ander. Zo wordt de adventskalender ieder jaar veel cadeau gedaan met Sinterklaas. Het is extra leuk dat je van te voren niet weet wat er allemaal exact achter de vakjes zit. Het uitpakken blijft dus spannend tot het allerlaatste moment!

Nivea producten staan bekend om de goede kwaliteit en zijn daarom voor iedereen leuk om te geven en krijgen. Bovendien heeft de adventskalender een zeer aantrekkelijke prijs en eenvoudig online bestellen.

Veelgestelde vragen over de Nivea adventskalender 2022

Wat zit er in de Nivea adventskalender 2022?

De Nivea adventskalender bevat 24 beauty-producten van Nivea en Labello. Daarnaast wordt je verrast met leuke en praktische accessoires.

Is er een aanbieding of korting voor de NIVEA adventskalender 2022?

De kans dat de adventskalender te koop is met korting is klein. De Nivea adventskalender is zeer populair en wordt nauwelijks afgeprijsd. Om de huidige prijzen en kortingen te checken klik je op een van de knoppen in dit artikel.

Wanneer is de NIVEA adventskalender te koop?

Net zoals de meeste adventskalenders zal de Nivea adventskalender medio september 2022 te koop zijn bij diverse webwinkels.

Waar is de Nivea adventskalender te koop?

De adventskalender zal in Nederland online te koop zijn en niet in de winkels. Op deze pagina vind je links naar de betreffende webshops en bestel je deze adventskalender eenvoudig online.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. .