Happy Socks adventskalender 2022

Happy Socks adventskalender 2021 met sokken

Met deze Happy Socks adventskalender 2022 worden het ook dit jaar Happy Holidays! Net zoals vorig jaar heeft Happy Socks ook dit jaar een super toffe en luxe adventskalender uitgebracht met de mooiste sokken. Ontdek maar liefst 24 verschillende paren Happy Socks voor mannen of vrouwen. Hiermee kun je komend jaar zeker vooruit! Let op – dit is een exclusieve limited edition adventskalender met een zeer beperkte oplage. De kans is dan ook groot dat de adventskalender snel uitverkocht zal zijn.

Wat zit er in Happy Socks adventskalender 2022?

De Happy Socks adventskalender ziet er ook dit jaar weer super leuk uit. Het is een mooie grote doos met achter de flap een soort ‘kastje’ met daarin 24 laatjes. In elk laatje vind je weer een compleet nieuw paar Happy Socks met verrassend dessin. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een laatje open schuift. Het laatste laatje open je op 24 december: dan is het kerstavond. Je kunt de adventskalender natuurlijk bewaren en je sokken op een leuke manier opbergen.

Happy Socks zijn gemaakt van 100% katoen van de beste kwaliteit. Wat het extra leuk maakt is dat de sokken gender-neutraal zijn: ze zijn dus leuk voor mannen en vrouwen. Welke dessins er dit jaar in de adventskalender zitten is weer één grote verrassing. Dat maakt het natuurlijk extra leuk om deze adventskalender uit te pakken.

Waar is deze adventskalender met sokken te koop?

De Happy Socks adventskalender is momenteel te koop bij Happy Socks via onderstaande knop. Let op! Wacht niet te lang want vorig jaar was deze adventskalender snel uitverkocht.

De adventskalender is overigens niet goedkoop, maar realiseer je dat er 24 paar Happy Socks in zitten! Deze kosten gemiddeld € 10,- per paar. Daarmee is de gemiddelde waarde van deze adventskalender ongeveer € 240,-. Klik op onderstaande knop voor de actuele prijs en de complete inhoud van deze adventskalender. Happy Socks geeft regelmatig extra korting of leuke extra’s bij je bestelling.

Bekijk meer en prijs (Bol.com)