Mankind adventskalender 2022 – beauty adventskalender voor mannen

Mankind adventskalender 2022

Mannen, dit is de Mankind adventskalender 2022: de meest exclusieve en luxe beauty adventskalender voor mannen van 2022. De adventskalender wordt exclusief uitgebracht door Mankind, de beauty webshop voor mannen (en de broer van de beauty webshop Lookfantastic).

Adventskalenders met verzorgingsproducten bestaat er in verschillende soorten en maten. De meeste van deze adventskalenders richten zich op de vrouw en niet op man. De Mankind adventskalender 2022 is dé meest luxe adventskalender met verzorgingsproducten voor de man van de beste merken. Het is een gigantisch doos met een uniek design. Klap de voorkant van de adventskalender open en er verschijnen 25 laatjes die je een voor een open kunt schuiven. In elke lade vind je weer een nieuw verzorgingsproduct, prachtig verpakt als mini-cadeautje. Het uitpakken van deze adventskalender is een waar feest!

Je bespaart bovendien flink geld met de Mankind adventskalender 2022. De totale waarde van alle producten is meer dan € 570,-. Deze adventskalender is echter een stuk goedkoper in aanschaf. In dit artikel vertellen we je er alles over! Wil je deze adventskalender gelijk bestellen. Klik dan op de knop hieronder:

Laagste prijs ooit: nu van € 115,- (adviesprijs) voor € 92,- + gebruik code CYBER voor nog eens 5% extra korting!

Bekijk meer & bestel

Inhoud Mankind beauty adventskalender voor mannen 2022

Bron: Lookfantastic

Deze beauty adventskalender van Mankind bevat 25 unieke verzorgingsproducten voor mannen van de allerbeste en meest luxe beauty merken. Je leest het goed: 25! Dat zijn er meer dan de standaard 24 producten die er in een adventskalender zitten. Dit komt omdat Mankind een Engels merk is: in Engeland hebben de adventskalenders namelijk 25 vakjes.

De Mankind adventskalender is het ideale cadeau voor de man die er tiptop wilt uitzien. De adventskalender van Mankind bevat verzorgingsproducten van de allerbeste en meest exclusieve merken. Enkele producten die je terug zult vinden in de adventskalender zijn:

  • Avant Flawless Energising & Oxygenating Caffeine 2-in-1 Face & Eye Serum: alleen dit serum heeft al een verkoopprijs van ruim € 100,-!
  • Barber Pro gezichtsmasker.
  • Mit Pit Proof Natuurlijke Deodorant 
  • Clinique For Men Face Scrub

Het gaat in de adventskalender zowel om full-size, maar ook om ’travel-size’ verpakkingen. Deze zijn ideaal om mee te nemen. De totale waarde van alle producten is maar liefst € 570,-! Benieuwd naar de volledige inhoud? Deze vind je hier.

Waar is de Mankind adventskalender 2022 te koop?

Deze adventskalender is samengesteld en exclusief verkrijgbaar bij Lookfantastic. Mankind is namelijk ‘de broer’ van Lookfantastic. Officieel is de adventskalender vanaf 15 oktober te koop, maar deze is nu al verkrijgbaar in pre-order via onderstaand knop.

Let op: de oplage is beperkt, vorig jaar was deze kalender binnen enkele weken uitverkocht!

Bekijk meer & bestel