Mankind adventskalender 2020 – luxe adventskalender voor mannen

Mannen, dit is de Mankind adventskalender 2020: de meest exclusieve en luxe beauty adventskalender voor mannen van 2020.

Adventskalenders met verzorgingsproducten bestaat er in verschillende soorten en maten. De meeste van deze adventskalenders richten zich op de vrouw en niet op man. De Mankind adventskalender 2020 is dé meest luxe adventskalender met verzorgingsproducten voor de man van de beste merken.

Je bespaart bovendien flink geld met de adventskalender. De totale waarde van alle 12 producten is meer dan € 300,-. Deze adventskalender is echter een stuk goedkoper.

Bekijk inhoud en prijs

 

Wat zit er in deze mannen adventskalender van Mankind?

Deze beauty adventskalender van Mankind bevat 12 unieke verzorgingsproducten voor mannen van de allerbeste merken. Dit is het ideale cadeau voor de feestdagen voor de man die er tiptop wilt uitzien. De adventskalender van Mankind bevat verzorgingsproducten van de allerbeste en meest exclusieve merken. Zoals:

ELEMIS for Men biedt de meest exclusieve verzorgingsproducten voor de man. Ontdek in de Mankind adventskalender enkele bestsellers van dit unieke merk. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met deze prachtige producten.

Avant Skincare is een zeer exclusief merk van verzorgingsproducten voor je gezicht. De producten van Avant kenmerken zich door natuurlijke ingredienten die zorgvuldig samengesteld zijn door de beste wetenschappers en huidspecialisten.

ARgENTUM is een zeer uitgesproken merk van verzorgingsproducten voor mannen. Opgericht door Joy Isaac en bekend om de producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De producten van ARgENTUM zijn exclusief en hebben een kenmerkende uitstraling en unieke werking.

 

Waar is de Mankind adventskalender te koop?

Deze adventskalender is samengesteld en exclusief verkrijgbaar bij Lookfantastic. Je kunt deze adventskalender gewoon vanuit Nederland bestellen en Lookfantastic bezorgd deze gratis bij jou thuis in Nederland.

Bekijk inhoud en prijs

Foto’s afkomstig van: Mankind