Nivea adventskalender voor mannen 2021 – Do It Yourself

Nivea adventskalender 2021 Nivea Men voor mannen

Dit is de nieuwe  Nivea adventskalender voor mannen. Eerder schreven we al over de Nivea adventskalender voor vrouwen. Net als vorig jaar heeft NIVEA ook in 2021 dus ook een mannen adventskalender uitgebracht. Deze wijkt af van de vrouwen versie omdat dit een Do-It-Yourself (DIY) variant is. De adventskalender bestaat namelijk uit een grote doos met 24 NIVEA MEN verrassingen, 24 cadeauzakjes en diverse stickervellen om je eigen NIVEA FOR MEN adventskalender samen te stellen. Het leuke hiervan is dat je dus zelf de volgorde bepaald van de uit te pakken producten. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om de inhoud persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld door leuke briefjes of nog andere verrassingen in de zakjes te stoppen.

NIVEA adventskalender voor mannen inhoud

Nivea adventskalender mannen 2021 – Bron: Bol.com

Wat zit er in deze adventskalender? Een heleboel! Wat dacht je van:

  • Diverse NIVEA MEN producten, waaronder douchegels, deodorant, haargel, gezichtscrème, after-shave balsem en handige mini’s. Bovendien komen de meeste NIVEA producten in full-size! De adventskalender bevat dus niet enkel mini-verpakkingen. Hiermee is de waarde van alle producten ook hoog. De adventskalenders is hiermee dus altijd een goede deal.
  • Een NIVEA MEN toilettas. Ideaal om alle producten in te stoppen!
  • Exclusieve gadgets for men! Kijk, dit maakt deze adventskalender nog leuker! Naast bekende NIVEA producten bevat de adventskalender namelijk ook enkel exclusieve gadgets waaronder een zelf-massage bal.

De volledige inhoud vind je hier.

Waar is de Nivea adventskalender voor mannen te koop (met korting)?

Deze adventskalender van NIVEA vind je niet in de winkels. Deze is momenteel enkel te koop bij Amazon, via onderstaande knop. Vaak geeft Amazon ook korting op diverse adventskalenders. Klik op de knop om de actuele prijs te zien en gelijk te bestellen. Wacht overigens niet te lang met bestellen, op is namelijk 0p.

Bekijk volledige inhoud en prijs

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info