SALE: Nivea adventskalender voor mannen 2022 – Do It Yourself

Nivea adventskalender mannen 2022 - DIY Nivea Men

Dit is de nieuwe  Nivea adventskalender 2022 voor mannen. Eerder schreven we al over de Nivea adventskalender voor vrouwen. Net als vorig jaar heeft NIVEA ook in 2022 een mannen adventskalender uitgebracht.

Deze wijkt af van de vrouwen versie omdat dit een Do-It-Yourself (DIY) variant is. De adventskalender bestaat namelijk uit een grote doos met 24 NIVEA MEN verrassingen, 24 cadeauzakjes en diverse stickervellen om je eigen NIVEA FOR MEN adventskalender samen te stellen. Het leuke hiervan is dat je dus zelf de volgorde bepaald van de uit te pakken producten. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om de inhoud persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld door leuke briefjes of nog andere verrassingen in de zakjes te stoppen. In dit artikel vertellen we je alles over deze speciale beauty adventskalender voor mannen. De adventskalender is overigens nu al te koop bij Douglas.

Inhoud artikel

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Nivea adventskalender mannen 2022 DIY doos

Inhoud Nivea adventskalender mannen 2022

Deze adventskalender is mega. De adventskalender bestaat namelijk uit een compleet ‘DIY pakket’. Allereerst zitten er 24 zakjes in met bijbehorende stickers (met de nummers 1 t/m 24). Deze kun je vullen met een van de bijbehorende producten:

  • Diverse NIVEA MEN producten, waaronder douchegels, deodorant, haargel, gezichtscrème, after-shave balsem en handige mini’s. Bovendien komen de meeste NIVEA producten in full-size! De adventskalender bevat dus niet enkel mini-verpakkingen. Hiermee is de waarde van alle producten ook hoog. De adventskalenders is hiermee dus altijd een goede deal.
  • Een luxe NIVEA MEN toilettas. Ideaal om alle producten in te stoppen!
  • Exclusieve gadgets for men, zoals een unieke card-tool. Dit is een aluminium pasje dat je in je portemonnee kunt stoppen en verschillende functies heeft zoals een bieropener (voor bij de bier adventskalender 😉 ), schroevendraaier en meetlatje.

Wil je de volledige inhoud weten? Deze vind je hier.

Het leuke van deze adventskalender is dat je dus zelf bepaald op welke dag welk product te vinden is. Zo kun je jouw vriend/man/vader etc. echt verrassen! Je kunt in elke zakje ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen of een andere verrassing, zoals snoep of chocolade.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Nivea adventskalender mannen 2022 inhoud
Bron: Bol.com

Waar en wanneer is de adventskalender te koop?

Deze Nivea adventskalender zal medio september online te koop zijn bij diverse webwinkels. Klik op de knoppen hieronder om te zien of deze momenteel beschikbaar is en wat de prijs is.

De Nivea adventskalenders zijn over het algemeen niet te koop in de Nederlandse winkels zoals DA, Etos of Kruidvat. Je bent dus afhankelijk van het internet. Bestel direct via de knoppen hieronder bij je favoriete webwinkel.

Deze Nivea adventskalender is overigens ontzettend populair. Vorig jaar was deze in een mum van tijd uitverkocht. Het loont dus om niet te lang te wachten en de kalender gelijk te bestellen zodra deze beschikbaar is. Houdt hierbij ook zeker rekening met de levertijd. Op 1 december start je namelijk met het openen van deze adventskalender en het is handig als je deze tijdig in huis hebt zodat je alles ook goed kunt inpakken!

Bekijk meer (Bol.com)
Bekijk meer (Douglas) Bekijk meer (Amazon)

Nivea adventskalender mannen korting?

Natuurljk wil je niet te veel betalen voor deze adventskalender. Mogelijk is deze Nivea adventskalender voor mannen te koop met korting. Verwacht hier echter niet hele hoge kortingen want de kalender is sowieso ontzettend populair. Er is dus weinig reden om deze af te prijzen. Vorig jaar was deze bij alle grote online winkels namelijk uitverkocht. Bekijk via de knoppen hieronder de actuele prijzen en bestel de adventskalender in de online winkel met de hoogste korting.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Douglas) Bekijk meer (Amazon)

Conclusie: is de NIVEA adventskalender mannen het waard?

De Nivea mannen adventskalender 2022 is het zeker waard! Het is een super leuke adventskalender met een uniek DIY-concept! Door dit DIY-concept bepaal je zelf de volgorde en kun je bovendien super leuke extra’s toevoegen. Bovendien is een het een zeer uitgebreide adventskalender met een goede variatie in zowel mini’s als full-size producten van Nivea. De gadgets maken het bovendien extra verrassend zodat je niet alleen beauty producten uitpakt (mannen worden namelijk maar al te graag verrast).

Veelgestelde vragen over de NIVEA adventskalender mannen 2022

Wat zit er in de NIVEA adventskalender mannen 2022?

De NIVEA mannen adventskalender 2022 bestaat uit een compleet DIY-pakket met daarin 24 verrassingen waaronder Nivea verzorgingsproducten voor mannen en leuke gadgets. Je kunt de adventskalender helemaal zelf samenstellen met de meegeleverde zakjes en stickers.

Is er een aanbieding of korting voor de NIVEA adventskalender mannen 2022?

Er is een kleine kans dat deze NIVEA adventskalender afgeprijsd is. Op deze pagina vind je links naar de webshops die de adventskalender verkopen, hier zie je gelijk of er een aanbieding of korting is.

Wanneer is de NIVEA adventskalender mannen te koop?

De nieuwste versie van deze adventskalender zal medio september 2022 te koop zijn bij diverse webwinkels.

Waar is de NIVEA mannen adventskalender te koop?

Deze adventskalender zal in Nederland vooral online te koop zijn en niet in de winkels. Op deze pagina vind je links naar de betreffende webshops en bestel je deze adventskalender eenvoudig online.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info