Yogi Tea adventskalender 2022 – Review

YogiTea adventskalender 2022 review

Dit is de nieuwe Yogi Tea adventskalender 2022. Een heerlijke thee adventskalender die het aftellen tot Kerstmis tot een echt feestje maken! Laat je 24 dagen verrassen door de lekkerste theesmaken van dit heerlijke merk. Wie wil dat nu niet? Deze adventskalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook ideaal om cadeau te geven. Zeker voor die prijs. In deze review vertellen we je er alles over en ontdek je of deze adventskalender iets voor je is!

Inhoud artikel

Inhoud Yogi Tea adventskalender 2022

YogiTea adventskalender

Voordat we het over de inhoud gaan hebben moeten we eerst even aandacht schenken aan de verpakking en het unieke design. Deze adventskalender is een echt plaatje! Het is in eerste instantie een platte doos maar je kunt deze aan de binnenkant helemaal open klappen zodat je een grote adventskalender krijgt.

Aan de binnenkant zitten in totaal 24 vakjes. Achter ieder vakje vind je een nieuwe originele YogiTea variant. Yogi Tea staat bekend om de yurvedische theesoorten met de lekkerste kruiden. Het mooiste van alles: de thee van YogiTea is 100% biologisch!

Bij de selectie van de thee is rekening gehouden met kerstperiode. Zo zitten typische winter en kerstkruiden in de thee-melanges verwerkt. Denk hierbij aan: Kaneel, kruidnagel, kardemon, zoethout en sinaasappel! Deze kalender is ideaal om nieuwe smaken te ontdekken.

Waar en wanneer is de adventskalender te koop?

De YogiTea adventskalender is in Nederland nauwelijks te vinden in de winkels. Je kunt deze adventskalender het beste online kopen. De adventskalender wordt o.a. verkocht bij Bol.com, Amazon en bij Holland & Barrett. Klik op de knoppen hieronder om de kalender te bekijken en te bestellen.

De adventskalender heeft een zeer aantrekkelijke prijs, zeker als je bedenkt hoe mooi en luxe de cadeauverpakking is. Vorig jaar was deze adventskalender een groot succes en snel uitverkocht. We adviseren om niet te lang te wachten met bestellen.

Bekijk meer (Holland & Barrett) Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)

Yogi Tea adventskalender korting?

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor deze adventskalender. Het loont om de prijzen met elkaar te vergelijken. Klik op bovenstaande knoppen om de actuele prijzen te zien. Sommige webwinkels hanteren lagere prijzen of geven extra kortingen. Ook is het goed om even de verzendkosten te controleren. Het loont om bij bepaalde winkels iets extra’s te bestellen (extra YogiTea misschien?), zodat je bij een minimaal bestelbedrag uitkomt.

Conclusie: is de YogiTea adventskalender het waard?

De YogiTea is een ontzettend leuke adventskalender met de lekkerste thee. We zijn vooral ook te spreken over het unieke design en de algemene opzet van de kalender. We krijgen gelijk een warm gevoel bij deze kalender. Deze staat ook ontzettend leuk in je woonkamer of keuken. Het enige min-punt is wellicht dat er maar per dag niet twee maar één zakje thee in de kalender zit. Bij sommige adventskalenders krijg je namelijk twee zakjes per dag om te delen.

Veelgestelde vragen over de YogiTea adventskalender 2022

Wat zit er in de YogiTea adventskalender 2022?

De aftelkalender van YogiTea bevat 24 verschillende soorten thee met de lekkerste winterse kruiden. Alles zit prachtig verpakt in een unieke adventskalender.

Is er een aanbieding of korting voor de YogiTea adventskalender 2022?

We zien dat veel online webwinkel diverse prijzen hanteren voor deze adventskalender. Het loont dus om de prijzen te controleren. Op deze pagina vind je links naar de aanbieders van de kalender en kun je zelf ontdekken waar deze het goedkoopste is.

Wanneer is de YogiTea adventskalender te koop?

De YogiTea adventskalender van 2022 is vanaf nu (september) online te koop bij de winkels die je in dit artikel kunt lezen.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. .