Kneipp adventskalender 2022

Kneipp adventkalender 2022 Review

Nu weer verkrijgbaar: de Kneipp adventskalender 2022 – met de heerlijkste Kneipp producten. Enkele jaren geleden kwamen we deze heerlijke adventskalender voor de eerste keer tegen. Toen was deze adventskalender ontzettend populair. Ook dit jaar brengt Kneipp een nieuwe versie op de markt die ook gewoon online in Nederland te bestellen is.

Kneipp staat bekend om de lekkerste wellness-producten met heerlijke kruidige geuren. Je kent het merk vast wel van de Kneipp badolie en de Kneipp doucheproducten. Deze adventskalender bevat niet enkel de lekkerste producten maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het is namelijk een zeer grote doos met 24 verschillende vakjes. De doos kun je openklappen waarna alle vakjes verschijnen.

Inhoud Kneipp adventskalender 2022?

De dagen voor kerst zijn al druk genoeg. Met deze Kneipp adventskalender kom je helemaal tot ontspanning. De kalender bevat 24 Kneipp producten verstopt achter 24 luikjes. Je opent het eerste luikje op 1 december en het laatste op 24 december. Zo kun je optimaal genieten en lekker ontstressen. Dit kun je verwachten van de 2020-versie:

  • 13 verschillende badoliën van Kneipp. De meeste badoliën zijn niet in Nederland te koop dus dat wordt extra genieten!
  • Massageolie in maar liefst vijf verschillende soorten!
  • Drie heerlijke Kneipp douchegels.
  • De heerlijke (nieuwe) Kneipp bodylotion ‘Goodbye stress’
  • Twee soorten Kneipp handbalsem, waaronder een heerlijke handbalsem met winterse geuren van sinaasappel en steranijs.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Amazon

Waar kun je deze Kneipp adventskalender kopen?

Deze Kneipp adventskalender is niet te koop bij de Nederlandse winkels. De adventskalender is in Nederland verkrijgbaar via Amazon of Douglas. Klik op de onderstaande knop om de volledige inhoud te bekijken en de actuele prijs van deze Kneipp adventskalender.

SALE: nu de laatste stuks met 17% korting bij Amazon:

Bekijk alle informatie op Amazon
Bekijk alle informatie op Douglas

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info