Ontbijt adventskalender met porridge van mymuesli

Dit is de mymuesli porridge adventskalender 2021. Een ideale adventskalender voor iedereen die snel, gemakkelijk en gezond wilt ontbijten of lunchen! Porridge is namelijk engels voor ‘havermoutpap’. Dat klinkt wellicht saai, maar mymuesli heeft enkele unieke porridge-mixen samengesteld die het begrip ‘pap’ een hele nieuwe dimensie geeft! Deze adventskalender is dé manier om kennis te maken met de unieke porridge-mixen in handige 2go-verpakking.

Laten we beginnen bij het begin. Deze adventskalender is een van de vier adventskalenders die mymuesli in 2021 op de markt brengt. Eerder lieten we je al de Deluxe en Premium adventskalender zien met verschillende mymuesli producten. Ook kwam de bekende muesli-adventskalender van het merk al voorbij. Deze vierde adventskalender is de goedkoopste van de vier en wellicht wel het meest verrassend! De adventskalender is groot te noemen. Het is namelijk een grote vierkante doos van ongeveer 37x37x37 cm in een super trendy design! Deze adventskalender staat zeker niet verkeerd in je design-keuken ;)!

Wat zit er in deze porridge adventskalender?

In totaal vind je rondom de doos 24 grote vakjes/luikjes met daarachter 24 2-go bekers met porridge. Dit zijn speciale havermoutpap-mixen met de meest verrassende smaakcombinaties. Open de beker, voeg melk (of plantaardige zuiveldrank) toe, even in de magnetron en genieten maar! Zeker in de winter is er niets lekkerders dan warme en gezonde havermoutpap als ontbijt (of lunch). De mixen zijn dan ook geïnspireerd op de lekkerste kerstdesserts! Overigens zijn alle ingrediënten 100% biologisch!

Enkele heerlijke smaken die je kunt verwachten zijn:

  • Porridge met framboos, kokos en kersen.
  • Chocolate brownie porridge (onze favoriet!)
  • Lemon coconut cake porridge
  • Heerlijk winterse pruim-appel-kanaal porridge.

In totaal vind je in de adventskalender maar liefst 15 verschillende smaken in deze adventskalender! Bovendien vind je in het laatste vakje (24 december) ook nog eens een extra verrassing! Ben je overigens benieuwd naar de complete inhoud?  Deze kun je hier vinden.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

mymuesli porridge adventskalender 2021

Bron: mymuesli

Nu €10,- korting op deze porridge adventskalender van mymuesli

Alle MyMuesli adventskalenders zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop van MyMuesli. De verzending is gratis + je kunt zelf bepalen wanneer je de porridge adventskalender bezorgd wilt hebben. Let wel op! Deze adventskalender is ieder jaar standaard uitverkocht. We raden je deze echt op tijd  te bestellen, zodat je niet teleurgesteld wordt. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Bekijk meer en prijs

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.