Deze Lush adventskalender 2022 kost ruim 200 euro!

lush adventskalender 2022

Dit is de enige echte Lush adventskalender 2022. Een luxe adventskalender met een behoorlijk prijskaartje. Deze adventskalender kost namelijk 235 euro. Een behoorlijke prijs, zelfs voor beauty adventskalenders. Ter vergelijking: de luxe Rituals adventskalender heeft een adviesprijs van 89,90 euro. Dit is een stuk lager. In dit artikel laten we je zien wat je van de Lush adventskalender kunt verwachten en of deze wel de moeite waard is.

Beginnend bij de doos. Deze is al uniek te noemen. Het is namelijk helemaal geen standaard adventskalender-doos maar een kleurrijke kist. Deze kist bevat twee lades met daarin 12 en 13 verschillende vakjes. Je leest het goed: deze adventskalender bevat 25 vakjes en geen 24! Dit komt doordat dit een Engelse adventskalender is (Lush komt uit het Verenigd Koninkrijk). Daar tellen ze niet af tot kerstavond maar tot eerste kerstdag. Opvallend aan de adventskalender van Lush is dat deze geen specifiek kerstthema heeft. De adventskalender is ontzettend kleurrijk en doet eerder denken aan een abstract schilderij. De adventskalender is ontworpen door ARTHOUSE Unlimited.

Inhoud Lush adventskalender 2022

Lush adventskalender 2022 - 24 dagen
Lush adventskalender 2022 met 25 schitterende verrassingen.

Natuurlijk bevat de Lush adventskalender enkele unieke bruisballen (bath bombs) en bubble bars. Het gaat hier vooral om de grote bruisballen die je meestal vaker kunt gebruiken. Vier van deze bruisballen zijn exclusief gemaakt voor deze adventskalender, waaronder: ‘Christmas Party Bath Bomb’ en de ‘Gingerbread House Bubble Bar’ die ruikt naar kaneel. Het verschil in een Bath bomb en een ‘bubble bar’ is het gebruik. Een Bath Boms is een buisbal die je z’n geheel in het water stopt. Een Bubble Bar houdt je onder de kraan en verkruimel je zodat het hele bad gaat bruisen. 

Naast de bruisende badproducten bevat de adventskalender ook diverse scrubs, shower gels en Shampoo bars. Natuurlijk zijn al deze producten 100% dierproefvrij en vegetarisch. 

12 dagen Lush adventskalender 2022

Naast de zeer luxe en grote Lush adventskalender is er ook een ’12 days’ adventskalender. Deze is gebaseerd op het kerstliedje ’12 days of Christmas’. Ook deze adventskalender bevat de lekkerste bad- en verzorgingsproducten van Lush.

Lush adventskalender 2022 12 dagen
De 12 dagen Lush adventskalender 2022

Voor wie is deze adventskalender bedoeld?

Deze adventskalender is vooral interessant voor de echte Lush fan. Die wellicht al meerdere producten van het merk gebruikt.  De adventskalender is namelijk niet goedkoop en zal voor veel mensen te duur zijn om eens ‘even te proberen’. Die moet sowieso een bad hebben want anders heb je al niet veel aan de bruisballen en bruisrepen. 

Wat kost de Lush adventskalender en waar is deze te koop?

De luxe grote Lush adventskalender 2022 is exclusief te koop bij de Lush winkels (of online). Het is alles behalve een goedkope adventskalender. Het is een van de duurste van 2022. De Lush adventskalender kost namelijk € 230,-. De adventskalender is exclusief en kent ook maar een zeer beperkte oplage. Je moet al van te voren reserveren wil je er überhaupt eentje kunnen bemachtigen. 

De kleinere variant kost € 100,-. Ook deze is enkel bij Lush verkrijgbaar.

Gelukkig zijn er ook tal van alternatieve beauty adventskalender te koop die volop in voorraad zijn en die je ook gewoon online kunt bestellen. Via de knop hieronder vind je een overzicht van de mooiste beauty adventskalenders van 2022. 

Bekijk beauty adventskalenders 2022Over Lush

Lush is een uniek beautymerk dat vooral bekend is om de kleurrijke bruisballen en zeep. Het merk biedt echter veel meer beauty producten voor de huid, het gezicht en het haar.  Lush gebruikt vooral natuurlijke materialen en is 100% dierproefvrij. Bovendien zijn alle producten ook vegetarisch. Er worden dus geen dieren gedood om de producten te maken, al wordt in sommige producten gebruik gemaakt van ingrediënten die door dieren ‘gemaakt’ worden, zoals Honing. Daarbij is overigens het gros van de producten (volgens Lush zo’n 85%) zelfs veganistisch. De producten zijn enkel te koop in de Lush winkels en online.