De Revell Control adventskalender helikopter – super vet!

Dit is de Revell Control helikopter adventskalender – een van de vetste adventskalender ooit! Stop wat ons betreft maar al met zoeken – deze adventskalender moet je dit jaar hebben.

Revell is een hoogwaardig merk van modelauto’s, vliegtuigen en bouwpakketten. Eerder deelde we al met jullie de Revell RC auto adventskalender. Die we vorig jaar zelfs bekroonde tot een van de leukste adventskalenders van het jaar! Overigens kun je deze RC auto gewoon nog online bestellen. Deze helikopter adventskalender is wellicht nog toffer. De adventskalender bestaat uit een echt werkende bestuurbare RC-helikopter die je zelf in elkaar kunt bouwen! Dit is het wellicht wel het ideale (sinterklaas)cadeau voor  de techneuten onder ons!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Amazon

Wat zit er exact in de Revell helikopter adventskalender?

Dit is echt een complete en originele adventskalender voor elke (technisch) knutselaar. De adventskalender is één groot bouwpakket met tal van onderdelen. Elke dag (vanaf 1 december) open je een nieuw vakje in de adventskalender en vind je een nieuw onderdeel voor je helikopter. Dit maakt deze adventskalender juist zo leuk: elke dag kun je weer iets toevoegen aan jouw bouwwerk. Op de laatste dag van de adventskalender (dat is 24 december: kerstavond) vind je de grote controller waarmee je dan ook echt je helicopter kunt gaan besturen! Je geduld wordt dan ook beloond ;).

Alles bij elkaar zit er in deze Revell adventskalender:

  • De bestuurbare helikopter die je zelf in elkaar moet zetten.
  • Een schroevendraaier om alle onderdelen vast te draaien (we kunnen alvast verklappen dat deze in het eerste vakje zit – wel zo handig natuurlijk).
  • Batterijen voor de controller (wel zo handig dat deze ook meegeleverd worden).
  • Een USB-oplader voor de helikopter zelf.
  • Extra reserve-wieken.

Waar is deze Revell adventskalender te koop?

Revell is niet zomaar een goedkoop merk. Het is een echt kwaliteitsmerk waarbij je verzekerd bent van een degelijk product waar je veel plezier aan zult beleven! We hebben deze Revell Control helikopter adventskalender gevonden op meerdere webshops.

Er zijn ook diverse varianten te koop van deze adventskalender. In principe is de inhoud hetzelfde enkel het model van de helikopter is anders. Bekijk ze allemaal via onderstaande knoppen en bestel ze gelijk online!

Bekijk inhoud en prijs op Amazon Bekijk inhoud en prijs op Bol.com