YourSurprise Foto adventskalender met Milka of Toblerone

Foto adventskalender choclade Toblerone Milka

Ben je op zoek naar een originele foto adventskalender die ook nog eens de lekkerste chocolade bevat? Wat dacht je van deze unieke adventskalenders met heerlijke chocolade van Milka of Toblerone? Deze zijn vanaf nu exclusief te bestellen bij YourSurprise.

De adventskalenders hebben een afmeting van 20 x 30 cm en zijn daarmee groter dan menig andere chocolade adventskalender. Met deze extra grote chocolade adventskalender tel je op een heerlijke manier af tot Kerstmis. Open vanaf 1 december elke dag een nieuw vakje en ontdek een heerlijk chocolade-verrassing.

De adventskalender heeft een soort ‘boek-vorm’ en kun je aan de voorkant open klappen. De voorkant kun je voorzien van een eigen tekst, naam of foto. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de kalender te voorzien van een eigen ontwerp.

Ontwerp je eigen foto adventskalender

Er valt heel wat te kiezen bij deze persoonlijke foto adventskalenders. Allereerst heb je de keuze uit het soort chocolade: ga je voor Milka chocolade of Toblerone? Welke soorten chocolade erin zitten lees je verderop.

Daarnaast heb je per adventskalender de keuze uit twee ontwerpen:

  • Millka- of Toblerone-design. Met dit design zie je gelijk wat voor een soort adventskalenders het is. Kies je voor het bekende paarse Milka-design of ga je voor het gouden feestelijke design van Tolerone?  Met dit design heb je de adventskalender in een handomdraai gepersonaliseerd. Je hoeft enkel nog een naam, stuk tekst en/of afbeelding toe te voegen. De rest staat al klaar! Bovendien heeft de kalender een extra luxe uitstraling doordat men direct ziet welke chocolade erin zit.
  • Eigen design. Je kunt er ook voor kiezen om de kalender volledig te personaliseren. Daarbij kies je een template en voeg je meerdere foto’s en teksten toe. Dit kan heel eenvoudig via de website van YourSurprise. Je hoeft hiervoor geen aparte software te installeren. Upload eenvoudig je foto’s, sleep ze naar de gewenste plek en voeg teksten etc. toe. Het is in een handomdraai gebeurd!

Inhoud foto adventskalender

Naast je eigen voorkant of eigen ontwerp zijn deze adventskalender ook voorzien van de lekkerste chocolade. Je kunt dus kiezen uit Milka of Toblerone.  

  • Milka: bij de Milka variant zitten er maar liefst vier verschillende soorten Milka chocolade in de adventskalender waaronder: Milka Alpenmelk, hazelnoot chocolade, Milka chocolade met aardbei en gevulde chocolade met cacarocrème.
  • Toblerone. In de Toberone variant ontdek je 24 heerlijke Toblerone mini’s. De drie bekendste smaken vind je terug in de kalender: puur, melkchocolade en wit. Uiteraard hebben de mini’s de bekende Toblerone driehoekvorm en zijn ze voorzien van de bekende stukjes nougat.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Foto adventskalender chocolade ontwerpen

Foto adventskalender met chocolade voor bedrijven

Deze adventskalenders zijn ook zeer geschikt voor bedrijven en organisaties. Je kunt de kalenders namelijk eenvoudig voorzien van een logo of je eigen huisstijl. Voor kleinere organisaties kun je hiermee dus ook een hele persoonlijke adventskalender geven met de naam van iedere medewerker erop.

Bovendien geef je met deze adventskalender kwaliteit. Iedereen kent de heerlijke chocolade van Toblerone en Milka en weet dat deze niet voor niets tot de best verkochte chocolade van Nederland behoort!

Wanneer en waar te koop?

Deze adventskalender zijn eenvoudig te bestellen bij YourSurprise. Zij bieden nog meerdere mooie persoonlijke cadeaus. Klik op knop hieronder om de prijs van de adventskalenders te bekijken en gelijk te bestellen. Extra fijn om te weten: als je voor 16:00 uur besteld heb je ze morgen al in huis (inclusief bedrukking!).

Bekijk meer en bestel

Aangeboden door:

Dit artikel betreft reclame en bevat affiliate-links.