Nieuw: Nespresso adventskalender 2022!

Nespresso adventskalender 2022 review

Vorig jaar een mega succes en nu weer helemaal terug: de nieuwe Nespresso adventskalender 2022. Beter nog: er zijn zelfs twee varianten beschikbaar: een beetje voor de reguliere Nespresso machine en een voor de Vertuo espressomachines. Vorig jaar was het de eerste keer dat Nespresso met een adventskalender op de Nederlandse markt kwam. Deze waren in een keer een mega-succes. In dit artikel lees je alles over de nieuwste Nespresso adventskalenders van 2022.

Beide adventskalenders zijn onderdeel van de Nespresso “festive collection 2022”. Nespresso werkt ieder jaar weer samen met ontwerpers of andere merken voor het design van de kalenders. Vorig jaar was dat nog de Colombiaanse modeontwerpster Johanna Ortiz. Zij was o.a. verantwoordelijk voor het design van de verpakkingen en deze luxe adventskalenders. Op de foto zie je de versies van vorig jaar:

Voorbeeld Nespresso adventskalender 2021 . Bron; Nespresso

Dit jaar zijn de adventskalenders ontworpen door PIERRE HERMÉ, de franse patissier en chocolatier uit Parijs. Het design is dit jaar ook weer compleet vernieuwd. De adventskalenders hebben een prachtig cube-design en bestaat uit drie lagen die je open kunt schuiven! Het is werkelijk een feest om uit te pakken en een uniek 3D-design.

Wat zit er in de Nespresso adventskalender 2022

Er zijn twee varianten te koop: de originele Nespresso® adventskalender en een Vertio variant met de grotere Vertuo cups. Klik op de knop om meer te lezen over de betreffende adventskalender en om deze gelijk te bestellen.

Nespresso adventskalender – original

Bron: Nespresso

Laten we eerst een kijkje nemen naar de ‘original’ adventskalender. Deze adventskalender heeft een prachtige donkerblauw design. De kalender is open te schuiven en bestaat uit drie laden. In de bovenste twee laden vind je de bekende aluminium (kleine) capsules. In de onderste laden vind je zelf een exclusieve verrassing.

Laat je verwonderen door de lekkerste unieke Nespresso smaken en ontdek 23 dagen lang de lekkerste koffie-smaken. De adventskalender bevat ook enkele limited edition voor dit feestdagen-seizoen, waaronder de ‘Barista Creations Caramel Cookie‘ smaak en de ‘Infiniment Gourmand Saveur Framboise’ smaak. Beide geïnspireerd door de heerlijke gebakjes van de Franse patissier. Op de laatste dag (24/12: kerstavond) vind je in het grote vakje nog een extra grote Nespresso verrassing.

Bekijk meer over deze luxe adventskalender via onderstaande knop:

Bekijk meer

Nespresso Vertuo adventskalender

Bron: Nespresso

Vorig jaar heeft Nespresso een compleet nieuwe koffie-lijn ontwikkeld: de Nespresso Vertuo. Hiermee kun je naast traditionele espresso ook grotere koppen koffie zetten. Nespresso heeft hiervoor zelf een compleet nieuwe koffie-machine ontwikkeld inclusief unieke cups. De Nespresso Vertuo adventskalender bevat dan ook 23 Vertuo cups met de heerlijkste smaken, inclusief enkele limited edition. Ook deze adventskalender bevat een prachtig geschenk op de laatste dag en exclusieve koffie-smaken geïnspireerd door de Franse Patissier Pierre Hermé.

Bekijk meer

Waar & wanneer is de Nespresso adventskalender te koop?

De Nespresso adventskalenders 2022 zijn vanaf nu (oktober 2022) exclusief te koop bij de online boutique van Nespresso via onderstaande knop. Let op: het zijn ‘limited editions’ die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen. Vorig jaar hebben we gezien dat de adventskalender in een mum van tijd uitverkocht waren. Dit jaar is Nespresso extra vroeg begonnen met de verkoop, we verwachten dat deze ook snel uitverkocht zal zijn.

Overigens vind je op de website van Nespresso ook nog diverse andere geschenken voor de feestdagen. Ideaal voor jezelf of om cadeau te doen!

Ontdek meer

Veelgestelde vragen over de Nespresso adventskalenders 2022

Wat is een Nespresso adventskalender?

Een Nespresso adventskalender is een prachtige geschenkdoos met 23 Nespresso capsules en een extra verrassing. Je telt ermee af tot kerstmis door vanaf 1 december elke dag een vakje te openen t/m kerstavond op 24 december.

Welke Nespresso adventskalenders zijn er?

Er zijn in 2022 twee verschillende soorten Nespresso adventskalenders. De original versie is geschikt voor de Nespresso machines met de kleine aluminium capsules. Daarnaast is er een tweede adventskalender geschikt voor de Vertuo machines van Nespresso.

Is er een korting of aanbieding voor de Nespresso adventskalender?

Nee. De Nespresso adventskalenders worden ooit afgeprijsd. Het zijn limited editions met een beperkte oplage. Eerder jaren waren deze binnen mum van tijd uitverkocht.

Waar is de Nespresso adventskalender te koop?

Deze adventskalender is exclusief verkrijgbaar via de E-boutique van Nespresso. Via deze link kun je de adventskalender nu bestellen zolang de voorraad strekt.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.