Nieuw: Nespresso adventskalender 2021!

Eerder lieten we al de espresso adventskalender van L’or zien, nu is er ook een Nespresso adventskalender 2021! Beter nog: er zijn zelfs twee varianten beschikbaar! Het is de eerste keer dat Nespresso een adventskalender te koop aanbiedt in Nederland. Eerder jaren was er ook al een variant te koop in het buitenland, echter was deze in Nederland niet te koop. Tot in 2021!

Beide adventskalenders zijn onderdeel van de Nespresso “festive collection 2021”. Deze collectie is ontworpen in samenwerking met de Colombiaanse modeontwerpster Johanna Ortiz. Zij was o.a. verantwoordelijk voor het design van de verpakkingen en deze luxe adventskalenders.

In dit artikel vertellen we je er alles over en laten we zien wat je van de Nespresso adventskalenders kunt verwachten.

Wat zit er in de Nespresso adventskalender 2021?

Er zijn twee varianten te koop: de originele Nespresso® adventskalender en een Vertio variant met de nieuwe Vertuo cups. Klik op de knop om meer te lezen over de betreffende adventskalender en om deze gelijk te bestellen.

Nespresso adventskalender – original

Bron: Nespresso

De original Nespresso adventskalender bevat de bekende aluminium (kleine) capsules. Laat je verwonderen door de lekkerste unieke Nespresso smaken en ontdek 23 dagen lang de lekkerste koffie-smaken. De adventskalender bevat ook enkele limited edition voor dit feestdagen-seizoen, waaronder de ‘Forest Black’ smaak en de ‘Forest Almond Flavour’. Op de laatste dag (24/12: kerstavond) vind je in het midden een extra grote Nespresso verrassing….

Bekijk meer over deze luxe adventskalender via onderstaande knop:

Bekijk meer

Nespresso Vertuo adventskalender

Bron: Nespresso

Dit jaar heeft Nespresso een compleet nieuwe koffie-lijn ontwikkeld: de Nespresso Vertuo. Hiermee kun je naast traditionele espresso ook grotere koppen koffie zetten. Nespresso heeft hiervoor zelf een compleet nieuwe koffie-machine ontwikkeld inclusief unieke cups. De Nespresso Vertuo adventskalender bevat dan ook 23 Vertuo cups met de heerlijkste smaken, inclusief enkele limited edition. Ook deze adventskalender bevat een prachtig geschenk op de laatste dag.

Bekijk meer

Waar & wanneer is de Nespresso adventskalender te koop?

De Nespresso adventskalenders 2021 zijn exclusief te koop bij de online boutique van Nespresso via onderstaande knop. De adventskalender zijn vanaf november 2021 te koop. Let op: het zijn ‘limited editions’ die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen.

Overigens vind je op de website van Nespresso ook nog diverse andere geschenken voor de feestdagen. Ideaal voor jezelf of om cadeau te doen!

Ontdek meer

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.