Chai Latte adventskalender van David Rio!

Als liefhebber van Chai Latte moet je deze originele David Rio Chai Latte adventskalender hebben! David Rio Chai uit San Francisco biedt premium theeproducten van de beste kruiden voor de lekkerste Chai Lattes! Wellicht heb je de David Rio producten wel eens gezien in de Bijenkorf, bij Sissy Boy Homeland of de betere supermarkt.

Vooral nu de dagen korter worden en het weer guurder is er niets lekkerders dan even wegdromen met een heerlijke kop Chai Latte thee. Deze adventskalender is helemaal nieuw en zijn we niet eerder tegengekomen in de winkel. We schreven al eerder over deze adventskalender in ons thee adventskalender overzicht 2021.

Chai Latte is de laatste jaren ontzettend populair. Vooral door de bekende koffieketens zoals Starbucks of Dunkin’ Donuts. Het is dé ideale drank voor de feestdagen met de kruidige en zoete smaken van kaneel, anijs en kruidnagel.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Amazon

Wat zit er in de David Rio Chai Latte adventskalender?

Natuurlijk bestaat ook deze adventskalender uit een grote doos met daarin 24 vakjes. In deze vakjes vind je alles om thuis de lekkerste Chai Latte te maken. In totaal vind je 24 portiezakjes om 24 individuele Chai Latte’s te maken. In totaal vind je maar liefst 12 verschillende smaken van David Rio – van elke smaak vind je dan ook 2 zakjes. Dit is dé manier om je meest favoriete smaak te vinden.

Enkele unieke smaken in deze adventskalender zijn:

  • White Shark
  • Tiger Spice
  • Elephant Vanilla
  • Orca Spice (deze is volledig suikervrij)
  • Power Chai met Marcha of Espresso uit Brazilië

Je maakt je Chai Latte (of Chai thee) door de poeder te vermengen met (warm of koud) water, melk of alternatieve melkdrank (zoals Soja-melkdrank of Haver-melkdrank). Even roeren en genieten maar!

Waar kun je deze Chai Latte adventskalender kopen?

Je kunt deze adventskalender (net als vele andere) eenvoudig online bestellen bij Amazon. Deze wordt dan gewoon bij je thuisbezorgd. De Chai Latte adventskalender is overigens niet in de winkel te koop. Wees er wel snel bij: we verwachten dat deze snel uitverkocht zal zijn.

Bekijk volledige inhoud en prijs bij Amazon