Overzicht Disney Cars adventskalender 2022

Cars-adventskalenders-2022-overzicht

Ben je op zoek naar een Cars adventskalender 2022? Het is alweer enkele jaren geleden dat de laatste Cars film verschenen is maar de bekende figuren van de filmreeks zijn nog steeds ongekend populair. Vooral bij jongens. We hebben daarom de leukste Cars adventskalender die in 2022 te koop zijn voor je verzameld in dit overzicht. Het aanbod is dit jaar wel iets kleiner dan eerdere jaren en de meeste adventskalender betreffen ook versies die al eerder uitgebracht zijn. Het zijn in de meeste gevallen speelgoed adventskalenders dus eigenlijk maak het jaar dat ze uitgebracht zijn ook helemaal niets uit.

Cars 3 adventskalender 2022 met stalen auto’s van Mattel

Mattel-Cars-adventskalender-2022-Cars-3
Bron: Bol.com


Ga terug naar Radiator Springs met deze Disney Pixar Cars 3 adventskalenderDit is dé auto adventskalender voor de Cars fans vanaf 3 jaar en ouder. Ook deze adventskalender is gemaakt door Mattel, net zoals deze Hot Wheels adventskalender.

Deze adventskalender is groot en heeft een afmeting van maar liefst 54 x 46 x 32 cm (lxbxh). De adventskalender bestaat uit 24 vakjes met daarin elke dag een leuke Cars verrassing. Niets is leuker dan elke dag in december een vakje open te maken en te kijken wat er in zit. We gaan niet de complete inhoud verklappen maar de adventskalender bestaat o.a. uit:

  • 5 metalen originele Cars auto’s (vergelijkbaar met Hot Wheels auto’s).
  • Diverse accessoires om je eigen Cars racebaan te maken. Denk bijvoorbeeld aan vlaggen en pionnen.
  • Pit-stop attributen zoals werkbanken en gereedschapskisten.

Deze Cars 3 adventskalender is te koop bij Amazon en Bol. Het loont om de prijzen te vergelijken want deze kunnen verschillen.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Cars adventskalender met schrijfwaren en gadgets

Cars-adventskalender-met-knutselspullen-2022
Bron: Amazon

Heeft je zoon of dochter al genoeg auto’s? Maar wil je toch een Cars adventskalender cadeau doen? Dan kies je voor deze leuke adventskalender met diverse knutselspullen en gadgets. ZO bevat deze adventskalender potloden, een slijper, stempels, stickers, puzzels, sleutelhangers en nog veel meer! Deze adventskalender biedt echt elke dag weer een nieuwe verrassing! Overigens zijn er van deze adventskalender meerdere versies in omloop, deze zijn qua inhoud vrijwel hetzelfde alleen de voorkant is anders.

Bekijk meer (Bol.com Bekijk meer (Amazon)

Cars Mini Racers adventskalender 2022

Cars-Mini-Races-adventskalender-2022
Bron: Bol.com

Dit is de officiële Cars Mini Racers adventskalender van Mattel. Het is wellicht wel de mooiste en meest uitgebreide Cars adventskalender 2022.. Deze bestaat namelijk uit maar liefst vijf mini racers (in speciale kersteditie), een complete race-baan en tal van accessoires.

Er zijn van deze adventskalender ook meerdere varianten. Deze variant heeft bijvoorbeeld een bruine baan (geïnspireerd op de kleur van een gingerbread). Er zijn ook versies met een ‘ijsbaan’.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.