Gadget Adventskalender voor mannen!

Adventskalender-mannen-gadgets-2022

Deze gadget adventskalender voor mannen is wellicht wel hét cadeau voor deze sinterklaas. Het is een super leuke adventskalender voor mannen met een heel verrassende inhoud! Ontdek 24 grappige mannen gadgets die altijd van pas komen! De adventskalender heeft een stoer ‘mannelijk’ uiterlijk. De kalender bestaat uit een grote platte groene doos met daarin 24 vakjes/luikjes. Achter ieder luikje vind je een nieuwe gadget. Deze kalender hebben we overigens al eens eerder gezien: dit is de nieuwe 2022-versie!

Wat zit er in deze mannen adventskalender?

Het idee van een adventskalender is natuurlijk het verrassingselement. We gaan daarom niet verklappen wat er in de adventskalender zit. Sterker nog, dat kunnen we ook niet weten want nergens is te lezen wat de exacte inhoud is. Gelukkig verklapt de verpakking wel een beetje. We verwachten onderstaande gadgets in deze adventskalender terug te vinden:

  • Spelletjes zoals een kaartspel en puzzel
  • een zakmes
  • Leuke kerstverrassingen (iets met een rendier?)

Op de verpakking is verder te lezen: ‘Praktische, humorvol of ontspannend – gegarandeerd altijd verrassend!’. Gezien de aantrekkelijke prijs van deze adventskalender (rond de € 30,-,) is dit een super leuk cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Een cadeau waar je vriend/man bijna de hele maand december plezier aan heeft (en daarna ook nog).

Waar is de mannen gadget adventskalender te koop?

Deze mannen adventskalender is exclusief te koop bij Amazon. De adventskalender wordt ook door Amazon zelf verkocht en bezorgd. Zo ben je verzekerd van een tijdige en goede levering.

Let wel op: deze adventskalender is altijd heel snel uitverkocht en een van de bestsellers van 2022!

Bekijk meer

Women’s gadgets adventskalender 2022

vrouwen-gadgets-adventskalender-2022
Bron: Amazon

Tip: er bestaat ook een ‘Womens’ gadgets variant van deze adventskalender. Deze zit vol met ‘vrouwelijke’ gadgets. Denk hierbij aan een make-up tasje, make-up spiegel, zaklamp, handige notitieblokjes en meer! Ook deze is nu verkrijgbaar via onderstaande knop bij Amazon (op=op)

Bekijk meer