Action Max & More adventskalender met make-up (nu online te koop!)

Max-More-adventskalender-2022-review-online-kopen

Dit is de nieuwe Max & More adventskalender met make-up van de Action. We deze adventskalender al besproken in onze overzicht van Action adventskalenders 2022. De bekende winkelketen verkoopt ieder jaar namelijk meerdere adventskalenders, waaronder twee beauty adventskalenders: de Spa Exclusive adventskalender en deze Max & More adventskalender. Dit is een echte make-up adventskalender met de mooiste en betaalbare make-up.

De adventskalender ziet er dit jaar ontzettend tof uit. Eerlijk is eerlijk, we waren niet altijd zo gecharmeerd van deze adventskalender. Natuurlijk gaat het hier om een low-budget adventskalender die ontzettend betaalbaar is maar er werd altijd weinig aandacht besteed aan de verpakking. Bovendien straalt de verpakking niet echt ‘kerst’ uit (dat is bij veel make-up adventskalenders het geval). Dit jaar is dat echter anders. Het ontwerp lijkt geïnspireerd op het noorderlicht. De kalender heeft dit jaar ook een bijzondere vorm en kun je openklappen. Er is dan een 3D afbeelding te zien waarbij de afbeelding beweegt als je de doos verplaatst (dat kun je wellicht nog wel van vroeger). Aan de onderkant zitten 24 vakjes verstopt met de mooiste Max & More make-up.

Wat zit er in deze Max & More make-up adventskalender?

Max & More beauty adventskalender make-up action
Bron: Action/Bol.com

In deze Action adventskalender vind je 24 soorten make-up. Waaronder verschillende soorten nagellak, highlighter drops, lippenstiften, een pincet en oogschaduw. Alle make-up ziet verstopt in 24 vakjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje open maakt. Het laatste vakje maak je open op kerstavond (24 december) – dan is je ‘Max & More’ make-up set helemaal compleet.

Wat we dit jaar extra leuk vinden is de producten ook hetzelfde thema hebben als de verpakking. Het gaat daarbij om speciale winter-edities van Max & More.

Waar kun je de Action make-up adventskalender kopen?

Deze adventskalender is te koop geweest bij de Action. Nu hoor ik je denken? Geweest? Ja, deze adventskalender ligt (net als de anderen) altijd al in september in de winkels. Ook in 2022 hebben we de kalenders al halverwege september bij de Action zien liggen. Deze zijn altijd zo snel uitverkocht dat de kans zeer klein is dat je deze nu nog in de winkel ziet liggen.

Maar niet getreurd: deze adventskalender is nu ook online te koop bij Bol.com! Hier vind je ook nog eerdere versies. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of een ander. Wel moeten we zeggen dat de prijs online een stukje hoger is. Maar in vergelijking met andere make-up adventskalenders is dit een met de laagste prijs. Bovendien wordt deze ook nog eens naar je toe verzonden! Alle info vind je via de knop hieronder.

Bekijk meer & bestel

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliatelinks.

reacties

  • Superleuke adventskalender voor het geld. Vorig jaar ook gekocht bij de Action. Helaas wou ik deze nogmaals kopen, maar toen was deze uitverkocht.

    • Hallo Sterre, deze adventskalender is inmiddels uitverkocht. Je kunt wel een vergelijkbare adventskalender bestellen op Amazon via deze link: https://amzn.to/2rZlLYp