Action adventskalender make-up: Max & More

Eerder schreven we al over de ‘Spa Exclusives’ adventskalender van de Action. De Action heeft dit jaar echter niet één maar twee adventskalenders te koop. De Max & More adventskalender is een echte make-up adventskalender van het eigen Action make-up merk ‘Max & More’.

De adventskalender ziet er dit jaar weer leuk uit: de adventskalender bestaat uit een grote roze doos met zilveren opdruk. De Action spreekt over “Deluxe Beauty adventskalender”. Het leuke van alles is dat alle verrassingen verpakt zitten in mooie kleine ‘cadeautjes’.

Wat zit er in deze Action’s make-up adventskalender?

In deze Action adventskalender vind je 24 soorten make-up. Waaronder verschillende soorten nagellak, highlighter drops, lippenstiften, een pincet en oogschaduw. Alle make-up ziet verstopt in 24 vakjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje open maakt. Het laatste vakje maak je open op kerstavond (24 december) – dan is je ‘Max & More’ make-up set helemaal compleet.

Bron: Action

Waar kun je de Action make-up adventskalender kopen?

De adventskalender van de Action ligt nu in de Action winkels voor een prijs van slechts € 14,95. We verwachten wel dat de adventskalender snel uitverkocht zal zijn – we raden daarom aan om niet te lang te wachten met kopen.

reacties

  • Superleuke adventskalender voor het geld. Vorig jaar ook gekocht bij de Action. Helaas wou ik deze nogmaals kopen, maar toen was deze uitverkocht.

    • Hallo Sterre, deze adventskalender is inmiddels uitverkocht. Je kunt wel een vergelijkbare adventskalender bestellen op Amazon via deze link: https://amzn.to/2rZlLYp