Ikea Adventskalender 2017 met winactie!

Op zoek naar de IKEA adventskalender van 2022?  Bekijk deze hier

Wie houdt niet van de IKEA? Het Zweedse meubelwarenhuis staat vooral bekend om zijn Billy boekenkasten, LACK ‘zwevende planken’, de Zweedse balletjes en adventskalenders. Adventskalenders? Waarschijnlijk wist je nog helemaal niet dat IKEA ook een adventskalender heeft!

Jazeker! Al vele jaren bekend bij onze oosterburen (Duitsland) en dit jaar ook in Nederland: de IKEA adventskalender! De adventskalender is eigenlijk een eenvoudige kalender met achter ieder luikje een lekker chocolaatje (elke keer weer een andere soort!). Maar nu komt het: de kalender bevat ook twee cadeaupassen, waarvan één pas een vaste waarde heeft van € 5,-. Deze kun je vanaf 6 december besteden in elke IKEA winkel. Daarnaast zit er nog een cadeaupas in de adventskalender waarvan het bedrag NIET bekend is! De waarde van deze IKEA cadeaupas varieert tussen de € 5,-  en € 440,- ! De kalender kost € 12,95,- waarvan je dus sowieso € 10,- ’terug’ krijgt in de vorm van twee waardebonnen. Als je daarbij ook nog eens geluk hebt: is je adventskalender zelfs nog meer waard.

Maar dat is nog niet alles: in iedere kalender zitten ook nog twee waardebonnen voor twee IKEA-producten (welke dit zijn verklappen we niet: dat moet je zelf maar uitvinden!). Je moet er wel snel bij zijn: want de adventskalenders zijn altijd snel uitverkocht!