Playmobil Adventskalender Top Agents

De Playmobil adventskalender paardrijclub betreft een oudere adventskalender die momenteel nauwelijks meer te koop is. Bekijk hier alle Playmobil adventskalenders van 2022

Playmobil brengt ieder jaar weer diverse adventskalenders uit: voor zowel jongens als meisjes. Deze Top-Agents Playmobil adventskalender is voor elk kind dat van geheime agenten houdt! Al denken we dat deze kalender vooral bij jongens in de smaak zal vallen.

Top Agents is een stoere Playmobil speelgoed-serie met als thema: geheime agenten en spionnen. De serie draait om het bestrijden van het kwaad van Dr. Drone.

Deze adventskalender bestaat uit een geheime agentenwerkplaats met hippe gadgets, wapens en voertuigen. Ook zitten er twee Playmobil poppetjes in de kalender (waaronder Dr. Drone). Het meest spectaculaire cadeau in de adventskalender is het geheime superwapen met licht en geluidseffecten!

Is deze adventskalender van Playmobil wellicht iets te stoer? Playmobil heeft ook een adventskalender met als thema paardrijden.

Waar te is deze Playmobil Adventskalender te koop?

De Playmobil adventskalenders zijn eenvoudig te bestellen via Bol.com. Hier vind je niet enkel deze Playmobil Top Agent adventskalenders – maar nog veel meer. Als je bij Bol.com besteld profiteer je ook nog van:

  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd
Bestel eenvoudig bij Bol.com