Adventskalender kat? De leukste katten adventskalenders van 2022

Adventskalender-kat-2022-katten-adventskalenders

Ben je op zoek naar een adventskalender kat? In dit artikel lees je alles over de leukste adventskalender voor jouw kat(ten)! Eerder hebben we ook al een artikel geschreven over adventskalenders voor honden. Tegenwoordig is er namelijk voor elk gezinslid wel een passende adventskalender te koop! Naast de bekende adventskalenders voor volwassenen en kinderen, mogen de huisdieren in dat geval natuurlijk ook niet ontbreken!

Inhoud artikel

Hoe werkt een adventskalender voor je kat?

Met een adventskalender voor je kat tellen jullie samen af tot het mooiste feest van het jaar: Kerstmis. Elke adventskalender bestaat uit een doos met 24 vakjes. Op 1 december start je met het openen van deze vakjes. Je opent er elke dag eentje, totdat het 24 december is. Op die dag is het kerstavond. Het is natuurlijk een verrassing wat er achter ieder vakje verstopt zit.

In het geval van een katten adventskalender zijn dit met name lekker snoepjes voor je kat. Het is dus dé manier om hem of haar eens goed te verwennen. Tot slot van rekening is het ook voor hen een feestmaand!

Kleine tip: je hoeft de adventskalender natuurlijk niet te gebruiken om af te tellen tot kerst. Er zijn ook katten adventskalenders te koop die een neutrale verpakking hebben. Je kunt ze dus ook gebruiken om af te tellen tot een ander feestelijk moment, bijvoorbeeld dierendag of de verjaardag van je kat.

Aanbod adventskalenders voor je kat in 2022

Waren adventskalender voor katten enkele jaren geleden nog een relatief nieuw begrip. Tegenwoordig is het aanbod groter dan ooit! Diverse merken van kattenvoeding en -snacks zijn op deze trend ingesprongen. Er zijn dan ook meerdere verschillende adventskalenders te koop voor jouw poezen-vriend.

Hieronder vind je een overzicht van alle katten adventskalenders die je momenteel in Nederland kunt bestellen. De kans dat je deze adventskalenders in de winkels tegenkomt is zeer klein. Er zijn in Nederland en België eigenijk bijna geen winkels die deze adventskalenders verkopen. Je kunt ze dus beter online bestellen. Bij elke kalender hebben we een knop toegevoegd met een link naar de betreffende aanbieder. Je kunt overigens ook op de afbeeldingen klikken. Welke adventskalenders kies jij dit jaar?

Trixie katte adventskalender

trixie adventskalender kat

Allereerst is er deze Trixie katten adventskalender. Trixie heeft meerdere adventskalenders uitgebracht voor huisdieren (waaronder ook voor honden). Deze katten adventskalender bevat 24 porties met de lekkerste kattensnoepjes. Het gaat hierbij om snoepjes met zowel vis als ook vlees. Goed om te weten: er zijn meerdere varianten te koop. Deze zijn qua inhoud hetzelfde, alleen de voorkant van de kalender is anders. De Trixie adventskalenders kun je bestellen via Bol.com of Amazon via onderstaande knoppen. De prijzen kunnen verschillen, het loont dus om deze te vergelijken bij beide websites.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Luxe Trixie Premio adventskalender

Trixie Premio adventskalender kat

Naast bovenstaande Trixie adventskalender is er ook een extra luxe katten adventskalender van het merk. Deze PREMIO versie bevat extra luxe snacks. Kenmerkend voor deze snacks zijn dat ze extra veel vlees bevatten en geen toegevoegde suikers hebben. Ze zijn dus ook nog eens een gezonder alternatief voor andere snacks. Ook deze adventskalender is te koop bij zowel Bol.com als Amazon.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Antos adventskalender voor katten

Antos adventskalender kat

Het wordt een echte ‘Merry Christmas’ met deze leuke katten adventskalender van Antos. Ook deze kalender bevat lekkere snoepjes en snacks gemaakt van zowel vlees als vis. Het is een super leuk geschenk voor elke kattenliefhebber. Ook de feestelijke verpakking met de mooiste poezen is een feest om naar te kijken. Let op: deze adventskalender is maar beperkt voorradig en kan snel uitverkocht zijn.

Bekijk meer

Wild Freedom adventskalender

Deze Wild Freedom adventskalender is zeer de moeite waard. De kalender bestaat uit 24 heerlijke snacks. Het bijzondere aan dit merk is dat de snacks bestaan uit 100% pure gevriesdroogd vlees en vis. Alle snacks zijn 100% graanvrij en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voor Wild Freedom is enkel het beste goed genoeg. Deze adventskalender is te koop bij Zooplus via onderstaande knop.

Bekijk meer

Purizon katten adventskalender

De Purizon adventskalender voor katten bevat 24 porties snacks van 100% voedzaam vlees, fijne vis en rijke lever. Voor deze producten zijn alleen de beste ingrediënten gebruikt. Het is dus een echt kwaliteitsproduct. Ook deze producten zijn 100% graanvrij en hebben een zeer hoog eiwitgehalte!

Bekijk meer

Beeztees adventskalender

Beeztees adventskalender kat

Als je op zoek bent naar een betaalbare en eenvoudige katten adventskalender, dan is deze Beeztees variant wellicht wel interessant. De Beeztees adventskalender bevat 24 vakjes met lekkere kattensnoepjes.

Bekijk meer

Alternatief: maak je eigen katten adventskalender

katten adventskalender zelf vullen

Ook leuk: maak je eigen adventskalender voor je kat(ten)! Dat kan heel eenvoudig met deze lege adventskalender van karton. Deze adventskalender bestaat uit 24 vakjes in de vorm van een lade. Je kunt deze zelf vullen met kleine speeltjes of lekkere snoepjes en snacks. Bovendien kun je deze kalender ieder jaar weer opnieuw gebruiken. Met de unieke katten-opdruk is het ook gelijk duidelijk dat deze adventskalender voor je lieve viervoeter bedoeld is! Deze adventskalender is eenvoudig online te bestellen via Amazon.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen katten adventskalender

Wat is een adventskalender voor de kat?

Met een adventskalender voor je kat tel je samen af tot Kerstmis. De adventskalenders voor huisdieren bestaat meestal uit 24 vakjes met daarin lekkere (katten)snacks en snoepjes.

Waar kun je een adventskalender voor je kat kopen?

Een adventskalender voor katten kun je het beste online kopen. Daar vind je het grootste aanbod. Op deze pagina vind je overigens directe links naar de verschillende aanbieders.

Welke adventskalenders zijn er voor katten in 2022?

Er bestaan meerdere katten adventskalenders van diverse merken, waaronder: Trixie® en Purizon.

Wat kost een adventskalender voor katten?

De meeste adventskalender voor katten kosten tussen de € 10,- en € 20,-. Deze bevatten dus 24 porties aan snacks en snoepjes.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.