Aftelkalender zwangerschap – het complete overzicht

Aftelkalender zwangerschap? Wij hebben de mooiste zwangerschapsaftelkalenders voor je verzameld in dit overzicht. Zo’n aftelkalender is ontzettend leuk om te geven en te krijgen. De kalenders worden dan ook vaak cadeau gedaan. Een zwangerschap is namelijk altijd een zeer bijzondere periode.  Niets is mooier dan af te tellen tot hét grote moment. Er zijn tal van verschillende manier om af te tellen tot de uitgerekende datum. Er zijn kalenders in de vorm van een scheurkalender, ringband of zelfs digitale aftelkalenders.

Wil je een aftelkalender bekijken? Klik dan gewoon op de afbeelding om de kalender te zien in de betreffende webshop – deze links worden geopend in een nieuw venster.

O-baby –  maanden aftelkalender

Dit is een hele leuke aftelkalender voor je zwangerschap van illustrator Pauline Oud. De aftelkalender bestaat uit 304 pagina’s met leuke weetjes en tips over je zwangerschap. Het is de bedoeling dat je vanaf de eerst dag elke dag een nieuwe bladzijde omslaat. De weetjes en tips sluiten aan bij de dag. Zo lees je ook verschillende ervaringsverhalen van andere vrouwen en kom je ook meer te weten over je eigen zwangerschap. De aftelkalender kun je eenvoudig neerzetten op een dressoir of op je nachtkastje. Je kunt elke pagina makkelijk omslaan door de handige ringband.

Bron: Bol.com

Bekijk meer

 

Ouders van nu zwangerschapscheurkalender

Het bekende tijdschrift ‘ouders van nu’ heeft ook een scheurkalender uitgebracht voor tijdens je zwangerschap. Elke dag scheur je een nieuw blaadje van deze aftelkalender met daarop een praktische tip.

Bron: Bol.com

Bekijk meer

 

Aftelkalender van Nijntje

Wie is er niet opgegroeid met Nijntje? Het schattige konijntje is ook nu nog steeds ontzettend populair. Ook dit is een scheurkalender. Hierin vind je ook elke dag (van de 9 maanden) een praktische tip of interessante informatie. Bovendien is de scheurkalender helemaal in Nijntje-thema met de mooiste tekeningen van Dick Bruna.

Bron: Bol.com

Bekijk meer

 

Aftelkalender voor broertjes en zusjes

Voor aankomende broertjes of zusjes is een zwangerschap ook altijd een spannend moment. Kinderen hebben vaak veel vragen over deze bijzonder periode. Deze ‘kalender’ is eigenlijk een boekje, met elke week van je zwangerschap een leuke opdracht of vraag. Bijvoorbeeld: ‘Bedenk een leuke naam voor nieuwe broertje of zusje’ of ‘Teken een mooi hartjes op de buik van mama’. Het is dé manier om de rest van het gezin te betrekken op de zwangerschap. Bovendien kun je de antwoorden van je kindjes in het boekje schrijven. Zo is het later ook een heel leuk naslagwerk om nog eens terug te blikken. Een echte aanrader!

Bron: Bol.com

Bekijk meer

 

Lightbox of letterboard aftelkalender

Je kunt natuurlijk ook op een hele ander manier aftellen tot je uitgerekende datum. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toffe Lightbox of letterboard. Er zijn tal van soorten en varianten verkrijgbaar. Bijna alle varianten bevatten een set letters en cijfers waarmee je eenvoudig een eigen  spreuk, gedichtje en een countdown kunt plaatsen. Op bol.com vind je veel verschillende soorten in verschillende groottes en prijzen. Klik hier voor een overzicht.

Bron: Bol.com


Bron: Bol.com

Bekijk meer

 

Een digitale aftelkalender voor je zwangerschap

Ben je een vrouw van deze tijd! Go digital en kies voor een digitale aftelkalender. Dit is een soort grote kookwekker waar je zelf een datum en tijdstip in kunt voeren. Nu is een tijdstip bepalen voor de geboorte van je kindje natuurlijk erg ambitieus, maar goed je kunt deze altijd op 00:00 zetten ;).   Het leuke van deze aftelkalender is dat je ‘m vaker kunt gebruiken. Deze wordt namelijk geleverd met verschillende frontjes, bijvoorbeeld voor je verjaardag, kerstmis of pensioen. Wat wil je nog meer? Deze digitale aftelkalender is te koop via Amazon. Klik op de afbeelding voor alle info.

 

Bron: Amazon

Bekijk meer